روایاتی در کتاب اطعمه و اشربه وسائل الشیعه موجود است که بسیار ترغیب به خوردن گوشت مینماید مثلاً در وسائل الشیعه ابواب الاطعمه المباحه باب 10 حدیث 3 و 5 پیامبر میفرماید:"سید طعام الدنیا و الاخرة اللحم"یعنی سید غذاهای دنیا و آخرت گوشت است. و در حدیث 43 همان باب از امام علی (علیه السلام) نقل است که فرمود:"اذا ضعف المسلم فلیأکل اللحم و اللبن فان الله جعل القوة فیها"هرگاه مسلمانی ضعیف شد گوشت و شیر بخورد که خداوند نیرو را در آن قرار داده است. و در باب 11 همان ابواب حدیث 5 از پیامبر اکرم است که فرمود:"انا معاشر قریش قوم لحمون"ما طایفه قریش، قومی هستیم که به گوشت فراوان علاقمندیم. و در حدیث 1 باب 11 همان ابواب از امام صادق نقل است که فرمود:"کان رسول الله (صلی الله علیه و آله و سلم) لحماً یحب اللحم"پیامبر اسلام گوشتی (علاقمند به گوشت) و دوستدار گوشت بود. و در باب 12 همان ابواب حدیث 1 و 2 میفرماید: "و من ترکه اربعین یوما ساء خلقه" کسی که چهل شبانه روز گوشت نخورد اخلاق او بد میشود. و در حدیث 3 میفرماید: "در این صورت (چهل روز نخوردن گوشت) باید با توکل به خداوند قرض کند و گوشت بخورد.
روایاتی در کتاب اطعمه و اشربه وسائل الشیعه موجود است که بسیار ترغیب به خوردن گوشت مینماید مثلاً در وسائل الشیعه ابواب الاطعمه المباحه باب 10 حدیث 3 و 5 پیامبر میفرماید:"سید طعام الدنیا و الاخرة اللحم"یعنی سید غذاهای دنیا و آخرت گوشت است.
و در حدیث 43 همان باب از امام علی (علیه السلام) نقل است که فرمود:"اذا ضعف المسلم فلیأکل اللحم و اللبن فان الله جعل القوة فیها"هرگاه مسلمانی ضعیف شد گوشت و شیر بخورد که خداوند نیرو را در آن قرار داده است.
و در باب 11 همان ابواب حدیث 5 از پیامبر اکرم است که فرمود:"انا معاشر قریش قوم لحمون"ما طایفه قریش، قومی هستیم که به گوشت فراوان علاقمندیم.
و در حدیث 1 باب 11 همان ابواب از امام صادق نقل است که فرمود:"کان رسول الله (صلی الله علیه و آله و سلم) لحماً یحب اللحم"پیامبر اسلام گوشتی (علاقمند به گوشت) و دوستدار گوشت بود.
و در باب 12 همان ابواب حدیث 1 و 2 میفرماید: "و من ترکه اربعین یوما ساء خلقه" کسی که چهل شبانه روز گوشت نخورد اخلاق او بد میشود.
و در حدیث 3 میفرماید: "در این صورت (چهل روز نخوردن گوشت) باید با توکل به خداوند قرض کند و گوشت بخورد.
- [سایر] بزرگان امت رسول الله (صلی الله علیه و آله و سلم) چه کسانی هستند؟
- [سایر] چرا رسول خدا - صلی الله علیه و آله و سلم - از منافقان امت خویش بیم داشت؟
- [سایر] رسول خدا(صلی الله علیه و آله و سلم) درباره ی کارگر از چه کاری نهی فرموده اند؟
- [سایر] آیا رسول اکرم(صلی الله علیه و آله و سلم) درباره ملت ایران و حضرت امام خمینی (رحمت الله علیه) مطلبی فرموده اند؟
- [سایر] اولین جمله حضرت محمد(صلی الله علیه و آله و سلم) در هنگامی که به پیامبری مبعوث شدند چه بود؟
- [سایر] چرا مقام پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم) از ابراهیم(علیه السلام) بالاتر است ؟
- [سایر] آیا پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم) با سواد بوده است؟
- [سایر] آخرین درخواست پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم) از اصحاب چه بوده است؟
- [سایر] برخورد پیامبر گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) با جوانان چگونه بوده است؟
- [سایر] شعر درباره میلاد پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم بفرمایید؟
- [آیت الله نوری همدانی] موقع نوشتن اسم مبارک حضرت رسول – صلی الله علیه و آله و سلم – مستحب است صلوات را هم بنویسد . و نیز بهتر است هر وقت آن حضرت را یاد می کند ، صلوات بفرستد .
- [آیت الله فاضل لنکرانی] اگر از روزه دار بپرسند که آیا پیغمبر صلی الله علیه و آله و سلم چنین مطلبی فرموده اند و او جائی که در جواب باید بگوید نه، عمداً بگوید بلی، یا جائی که باید بگوید بلی عمداً بگوید نه روزه اش باطل می شود.
- [امام خمینی] اگر از روزه دار بپرسند که آیا پیغمبر صلی الله علیه و آله و سلم چنین مطلبی فرموده اند و او جایی که در جواب باید بگوید نه، عمدا بگوید بلی، یا جایی که باید بگوید بلی، عمدا بگوید نه، روزه اش باطل می شود.
- [آیت الله خوئی] هر وقت انسان اسم مبارک حضرت رسول الله (صلی الله علیه و آله و سلم) را مانند محمد و احمد یا لقب و کنیه آن جناب را مثل مصطفی و ابوالقاسم بگوید یا بشنود، اگرچه در نماز باشد، مستحب است صلوات بفرستد.
- [امام خمینی] هر وقت انسان اسم مبارک حضرت رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم مانند محمد و احمد یا لقب و کنیه آن جناب را مثل مصطفی و ابوالقاسم بگوید یا بشنود اگر چه در نماز باشد، مستحب است صلوات بفرستد.
- [آیت الله نوری همدانی] هر وقت انسان اسم مبارک حضرت رسول – صلی الله علیه و آله و سلم – مانند محمد و احمد ، یا لقب و کنیة آن جناب را مثل مصطفی و ابوالقاسم ، بگوید یا بشنود ، اگر چه در نماز باشد ، مستحب است صلوات بفرست .
- [آیت الله نوری همدانی] مستحب است بعد از تکبیره الاحرام بگوید : یا مُحسنُ قداتاکَ المسیءُ و قد امَرتَ المحسنَ ان یتجاوَز عنِ المسی ءِ انتَ المحسنُ و انا المُسی ءُ بحقّ محمّدٍ و آلِ محّمدٍ صل عَلی محّمدِ و ال محّمدِ و تجاوَز عن قبیحِ ما تعلمُ منّی .یعنی ای خدائی که به بندگان احسان می کنی بندة گنهکار به در خانة تو آمده و تو امر کرده ای که نییکوکار از گنهکار بگذرد ، تو نیکو کاری و من گناهکار بحقّ محّمدٍ و آل محّمدٍ صلی اللهُ علیه و آله و سّلم .رحمت خود را بر محمد و آل محمد بفرست و از بدیها یی که می دانی از من سر زده . بگذر .
- [امام خمینی] مستحب است بعد از تکبیرة الاحرام بگوید: "یا محسن قد اتاک المسیی ء و قد امرت المحسن ان یتجاوز عن المسیی ء انت المحسن و انا المسیی ء بحق محمد و آل محمد صل علی محمد و آل محمد و تجاوز عن قبیح ما تعلم منی"، یعنی ای خدایی که به بندگان احسان می کنی، بنده گنهکار به در خانه تو آمده و تو امر کرده ای که نیکوکار از گنهکار بگذرد، تو نیکوکاری و من گناهکار، به حق محمد و آل محمد صلی الله علیه و آله و سلم رحمت خود را بر محمد و آل محمد بفرست و از بدیهایی که می دانی از من سر زده بگذر.
- [آیت الله بروجردی] اگر از روزهدار بپرسند که آیا پیغمبر صَلَّی اللَّهُ عَلَیْهِ وَ آلِه وَ سَلَّم چنین مطلبی فرمودهاند؟ و او جایی که در جواب باید بگوید:نه، عمداً بگوید:بلی، یا جایی که باید بگوید:بلی، عمداً بگوید:نه، روزهاش باطل میشود.
- [آیت الله خوئی] اگر روزهدار دروغی را به خدا و پیغمبر (صلی الله علیه و آله و سلم) عمداً نسبت دهد، بنابر احتیاط کفارة جمع که تفصیل آن در مسأل پیش گفته شد بر او واجب میشود.