برکات رسالت پیامبراکرم(ص) در جامعه بشری چیست؟
برکات رسالت پیامبر در جامعه بشری به دو دسته مستقیم و غیر مستقیم یا اصلی و فرعی تقسیم می‌شود. مهمترین هدف مستقیم رسالت، نورانی کردن جامعه بشری در سایه تجرد روح، تهذیب نفس، اقتدار بر شهود حق و رؤیت بسیاری از حقایق غیبی و عینی جهان آفرینش است که در پرتو عقیده، خُلق و عمل صالح فراهم می‌گردد. رسالت رسول گرامی(ص) در تأمین تمدن، آشنا کردن جوامع بشری به حقایق جهان هستی از لحاظ معرفت و به اصول ارزشی از لحاظ عبادت خدا و اخلاق فاضله، و استقرار نظام ارزشمندی بر پایه (قَد أَفلح مَن تَزکی) اعلی/14 و از بین بردن نظام منحطی که بر پایه (قد أفلح الیوم من استعلی) طه/64 شعار دوران جاهلی که بیان می داشت که امروز هر کس برتری یافت و پیروز شد, رستگار گردید" قوم و عشیره کرد و تکاثر باطل و سراب را به کوثر ناب مبدل ساخت. اما هدفهای غیر مستقیم و فرعی رسالت رسول اکرم(ص) عبارت است از: الف: اقامه قسط و عدل: (لَقَد أَرسلنا رُسلنا بالبیّنات وأنزلنا مَعهم الکِتاب و المیزان لیقوم الناس بالقسط) حدید/25 . ب: اتحاد و از میان برداشتن اختلافات: (انما المؤمنون اخوة) حجرات/10 ، (واعتصموا بِحَبل الله جَمیعاً و لا تَفرقوا) آل عمران/103 . آیت الله جوادی آملی،تفسیر موضوعی قرآن کریم ج 9 (سیرة رسول اکرم در قرآن) www.payambarazam.ir
عنوان سوال:

برکات رسالت پیامبراکرم(ص) در جامعه بشری چیست؟


پاسخ:

برکات رسالت پیامبر در جامعه بشری به دو دسته مستقیم و غیر مستقیم یا اصلی و فرعی تقسیم می‌شود.
مهمترین هدف مستقیم رسالت، نورانی کردن جامعه بشری در سایه تجرد روح، تهذیب نفس، اقتدار بر شهود حق و رؤیت بسیاری از حقایق غیبی و عینی جهان آفرینش است که در پرتو عقیده، خُلق و عمل صالح فراهم می‌گردد.
رسالت رسول گرامی(ص) در تأمین تمدن، آشنا کردن جوامع بشری به حقایق جهان هستی از لحاظ معرفت و به اصول ارزشی از لحاظ عبادت خدا و اخلاق فاضله، و استقرار نظام ارزشمندی بر پایه (قَد أَفلح مَن تَزکی) اعلی/14 و از بین بردن نظام منحطی که بر پایه (قد أفلح الیوم من استعلی) طه/64 شعار دوران جاهلی که بیان می داشت که امروز هر کس برتری یافت و پیروز شد, رستگار گردید" قوم و عشیره کرد و تکاثر باطل و سراب را به کوثر ناب مبدل ساخت.
اما هدفهای غیر مستقیم و فرعی رسالت رسول اکرم(ص) عبارت است از:
الف: اقامه قسط و عدل: (لَقَد أَرسلنا رُسلنا بالبیّنات وأنزلنا مَعهم الکِتاب و المیزان لیقوم الناس بالقسط) حدید/25 .
ب: اتحاد و از میان برداشتن اختلافات: (انما المؤمنون اخوة) حجرات/10 ، (واعتصموا بِحَبل الله جَمیعاً و لا تَفرقوا) آل عمران/103 .
آیت الله جوادی آملی،تفسیر موضوعی قرآن کریم ج 9 (سیرة رسول اکرم در قرآن)
www.payambarazam.ir





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین