چکار کنیم تا زندگی مان رنگ خدایی بگیرد؟
در قرآن می خوانیم: (صبغة االله و من أحسن من الله صبغة) کارهایتان را با رنگ الهی رنگ آمیزی کنید که این رنگ بهترین رنگ هاست. مراد از رنگ الهی آن است که کارها را برای رضای خداوند و طبق فرمان او انجام دهیم و جان و مال خود را فقط با او معامله کنیم. به چند مثال توجه کنید: 1. لباسی که برای همسر می خریم، اگر در شب تولد حضرت زهرا (س) باشد، این خرید رنگ الهی پیدا می کند. 2. آبی که به صورت می ریزیم اگر قصد وضو کنیم، رنگ الهی پیدا می کند. 3. در جایی که می نشینیم اگر رو به قبله بنشینیم، رنگ الهی دارد. ما می توانیم تحصیل، تدریس، ورزش و دید و بازدید خود را به رنگ الهی درآوریم. گاهی که حضرت علی(ع) در جایی مهمان بود، در خانه مقداری غذا می خورد و به مهمانی می رفت و می فرمود: می‌خواهم هدفم در مهمانی دیدار مؤمن باشد، نه رفع گرسنگی در خانه او. پولی که به فقیر می دهیم، می تواند برای سلامتی خودمان باشد و می تواند برای سلامتی تمام مسلمانان بخصوص حضرت مهدی (ع) باشد. قرآن می فرماید: هر کس هدفش خدا و رسیدن به مقامات بهشتی باشد، از دنیا هم بهره مند خواهد شد. اما کسی که هدفش فقط دنیا باشد، قطعاً از آخرت محروم است و به دنیا هم شاید برسد و شاید نرسد. منبع:سایت انوار طاها
عنوان سوال:

چکار کنیم تا زندگی مان رنگ خدایی بگیرد؟


پاسخ:

در قرآن می خوانیم: (صبغة االله و من أحسن من الله صبغة) کارهایتان را با رنگ الهی رنگ آمیزی کنید که این رنگ بهترین رنگ هاست.
مراد از رنگ الهی آن است که کارها را برای رضای خداوند و طبق فرمان او انجام دهیم و جان و مال خود را فقط با او معامله کنیم.
به چند مثال توجه کنید:
1. لباسی که برای همسر می خریم، اگر در شب تولد حضرت زهرا (س) باشد، این خرید رنگ الهی پیدا می کند.
2. آبی که به صورت می ریزیم اگر قصد وضو کنیم، رنگ الهی پیدا می کند.
3. در جایی که می نشینیم اگر رو به قبله بنشینیم، رنگ الهی دارد.
ما می توانیم تحصیل، تدریس، ورزش و دید و بازدید خود را به رنگ الهی درآوریم.
گاهی که حضرت علی(ع) در جایی مهمان بود، در خانه مقداری غذا می خورد و به مهمانی می رفت و می فرمود: می‌خواهم هدفم در مهمانی دیدار مؤمن باشد، نه رفع گرسنگی در خانه او.
پولی که به فقیر می دهیم، می تواند برای سلامتی خودمان باشد و می تواند برای سلامتی تمام مسلمانان بخصوص حضرت مهدی (ع) باشد.
قرآن می فرماید: هر کس هدفش خدا و رسیدن به مقامات بهشتی باشد، از دنیا هم بهره مند خواهد شد. اما کسی که هدفش فقط دنیا باشد، قطعاً از آخرت محروم است و به دنیا هم شاید برسد و شاید نرسد.
منبع:سایت انوار طاها





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین