مهمترین عامل صبحانه نخوردن کودکان، نداشتن الگوی مناسب خانوادگی است بدین معنا که والدین و خواهر و برادر بزرگ تر، اهمیت چندانی به صبحانه نمی دهند. سعی کنید صبحانه را به صورت گروهی و با آرامی صرف کنید. تکروی اعضای خانواده و شتاب در صرف صبحانه، کودکان را بی رغبت می کند. افزون بر این، نکات ذیل نیز توجه کنید: 1. کودک خود را عادت دهید تا پس از خواب، با شما نرمش کند. اشتهای کودک برای صبحانه پس از تحرک جسمی بیشتر می شود(در مورد کودکان پیش دبستانی و دبستانی، اگر نرمش نمی کنند، اجازه دهید پس از لباس پوشیدن و آماده شدن، صبحانه بخورند). 2. صبحانه دلخواه او را برایش تهیه کنید حتی اگر پنیر و مربا با هم باشد. برخی کودکان، به خوردنی هایی( تکه ای پیتزا از شب گذشته، تکه ای گوشت مرغ، سوپ و...) علاقه نشان می دهند که شاید برای بزرگسالان چندان خوشایند نباشد. 3. وسایل مخصوص کودک( فنجان، بشقاب، قاشق و چنگال)، رغبت بیشتری را در او ایجاد می کند. 4. مشارکت کودک در تنظیم برنامه هفتگی صبحانه، و خرید مواد مربوط به آن، سبب علاقه مندی او به صرف صبحانه خواهد شد. 5. برخی کودکان دوست دارند هنگام صبحانه، خرس پشمالو یا عروسک دلخواهشان را کنار خود بنشانند و با هم صبحانه بخورند. آنان را از این کار منع نکنید. منبع: سایت انوار طاها
فرزند 5 ساله ام صبحانه نمیخورد. از چه راهکارهایی میتوانم او را به صبحانه خوردن وا دارم؟
مهمترین عامل صبحانه نخوردن کودکان، نداشتن الگوی مناسب خانوادگی است بدین معنا که والدین و خواهر و برادر بزرگ تر، اهمیت چندانی به صبحانه نمی دهند. سعی کنید صبحانه را به صورت گروهی و با آرامی صرف کنید. تکروی اعضای خانواده و شتاب در صرف صبحانه، کودکان را بی رغبت می کند. افزون بر این، نکات ذیل نیز توجه کنید:
1. کودک خود را عادت دهید تا پس از خواب، با شما نرمش کند. اشتهای کودک برای صبحانه پس از تحرک جسمی بیشتر می شود(در مورد کودکان پیش دبستانی و دبستانی، اگر نرمش نمی کنند، اجازه دهید پس از لباس پوشیدن و آماده شدن، صبحانه بخورند).
2. صبحانه دلخواه او را برایش تهیه کنید حتی اگر پنیر و مربا با هم باشد. برخی کودکان، به خوردنی هایی( تکه ای پیتزا از شب گذشته، تکه ای گوشت مرغ، سوپ و...) علاقه نشان می دهند که شاید برای بزرگسالان چندان خوشایند نباشد.
3. وسایل مخصوص کودک( فنجان، بشقاب، قاشق و چنگال)، رغبت بیشتری را در او ایجاد می کند.
4. مشارکت کودک در تنظیم برنامه هفتگی صبحانه، و خرید مواد مربوط به آن، سبب علاقه مندی او به صرف صبحانه خواهد شد.
5. برخی کودکان دوست دارند هنگام صبحانه، خرس پشمالو یا عروسک دلخواهشان را کنار خود بنشانند و با هم صبحانه بخورند. آنان را از این کار منع نکنید.
منبع: سایت انوار طاها
- [سایر] فرزند 5 ساله ام صبحانه نمی خورد. از چه راهکارهایی می توانم او را به صبحانه خوردن وا دارم؟
- [سایر] فرزند 5 سالهام پس از بازی،اسباببازیهایش را جمع نمیکند. چگونه او را به این کار وا دارم؟
- [سایر] فرزند 5 سالهام پس از بازی،اسباببازیهایش را جمع نمیکند. چگونه او را به این کار وا دارم؟
- [سایر] فرزند هشت ساله یی دارم که صبح ها تمایل به صبحانه ندارد و چون به مدرسه می رود نگران ضعف او هستم. لطفاً مرا راهنمایی کنید.
- [سایر] زمان خوردن صبحانه چه موقع است؟
- [سایر] فرزند 5 ساله ام علاقه فراوانی به نقاشی دارد. برای شکوفایی استعداد او چه کنم؟
- [آیت الله صافی گلپایگانی] در صورتی که روزه دار بخواهد پیش از ظهر مسافرت کند، آیا می تواند در خانه خود صبحانه بخورد؟ در صورت خوردن صبحانه، باید کفّاره بدهد؟
- [سایر] ایا خوردن اب ولرم قبل صبحانه در کاهش وزن موثر است
- [سایر] می خواهم فرزند بعدی ام دختر باشد. آیا راهکارهایی علمی برای این مسأله هست؟
- [سایر] فرزند 5 ساله ام شب ها به سختی می خوابد. علت آن چیست و چگونه می توان این مشکل را از بین برد؟
- [آیت الله میرزا جواد تبریزی] اگر پدر از قسم خوردن فرزند جلوگیری کند؛ یا شوهر از قسم خوردن زن جلوگیری نماید؛ قسم آنان صحیح نیست.
- [آیت الله علوی گرگانی] اگر پدر از قسم خوردن فرزند منع کند، یا شوهر از قسم خوردن زن منع نماید، قسم آنان صحیح نیست.
- [آیت الله فاضل لنکرانی] اگر پدر از قسم خوردن فرزند جلوگیری کند، یا شوهر از قسم خوردن زن جلوگیری نماید، قسم آنان صحیح نیست.
- [آیت الله وحید خراسانی] اگر پدر از قسم خوردن فرزند جلوگیری کند یا شوهر از قسم خوردن زن جلوگیری نماید قسم انان صحیح نیست
- [آیت الله سیستانی] اگر پدر از قسَم خوردن فرزند جلوگیری کند ، یا شوهر از قسَم خوردن زن جلوگیری نماید ، قسَم آنان صحیح نیست .
- [آیت الله نوری همدانی] اگر پدر از قَسَم خوردن فرزند جلوگیری کند ؛ یا شوهر از قَسَم خوردن زن جلوگیری نماید ، قَسَم آنان صحیح نیست .
- [امام خمینی] اگر پدر از قسم خوردن فرزند جلوگیری کند، یا شوهر از قسم خوردن زن جلوگیری نماید، قسم آنان صحیح نیست.
- [آیت الله بروجردی] اگر پدر از قسم خوردن فرزند جلوگیری کند، یا شوهر از قسم خوردن زن جلوگیری نماید، قسم آنان صحیح نیست.
- [آیت الله خوئی] اگر پدر از قسم خوردن فرزند جلوگیری کند یا شوهر از قسم خوردن زن جلوگیری نماید، قسم آنان صحیح نیست.
- [آیت الله مکارم شیرازی] هرگاه پدر از قسم خوردن فرزند (در هر سن و سالی که باشد) جلوگیری کند، یا شوهر از قسم خوردن زن مانع شود قسم آنان صحیح نیست، حتّی اگر فرزند بدون اجازه پدر و زن بدون اجازه شوهر قسم یاد کند قسم آنان صحیح نمی باشد.