بی توجهی همسرتان می تواند علل مختلفی داشته باشد : اگر در ابتدای دوران ازدواج باشید شاید این حالت به خاطر روابطی بوده که قبل از ازدواج ممکن است سالها شخص به آن مداومت داشته و عادت کرده و نمی توان نتظار داشت تمام این روابط را به یکباره کاهش داده یا ترک کند. در این موارد اگر جریان زندگی و روابط زن و شوهر دچار مشکلی نباشد پس از مدتی این روابط تعدیل خواهد شد و جای نگرانی نیست. و حساس شدن و اصرار زیاد بر ترک این روابط می تواند مشکل را بیشتر کند. علت دیگری که می تواند باعث گرایش بیش از اندازه مرد به رابطه با دوستان باشد این است که محیط خانه برای تامین نیازهای روحی و روانی آماده نباشد و لذا شخص برای جبران این نیاز به مسیرهای دیگر روی می آورد. در خانواده هایی که رابطه زن و مرد صمیمی و دوستانه نباشد و هر یک از طرفین در محیط خانه احساس لذت و آرامش نکند یا دچار روزمرگی و یکنواختی شده باشد زمینه برای پیدایش چنین رابطه های افراطی فراهم می گردد. برای جلوگیری از این مساله باید سعی کرد توجه همسر را بیشتر به خود جلب کرد از ظاهر و اعمال خود گرفته تا نظافت و زیبایی خانه و ...و یکی از حکمتهای دستورات و سفارشات اسلام در این زمینه که بسیار فراوان است ، همینن امر است . اگر بخواهید بیشتر به شما توجه کند، باید برای او جذّابیت و گیرایی داشته باشید، برخی عوامل جذّابیت عبارتند از: 1 - رسیدگی به سر و وضع خود و پوشیدن لباس زیبا و جذاب. 2 - رعایت احترام و ادب در گفتار و کردار. بدیهی است اگر شما در صدا کردن و گفتگو با او محترمانه برخورد کنید یا جلوی دیگران به او احترام بگذارید، علاقه‌مندی او به شما بیشتر خواهد شد. 3 - خنده رویی و بذله گویی باعث جذّابیّت می‌شود. 4 – در صورتی که فرزند نداشته باشید مسلّماً صاحب فرزند شدن در علاقه‌مندی او تأثیر خواهد داشت. 5 - دعا و راز و نیاز با خدا در علاقه‌مندی او مؤثر است، بعد از نمازهایتان از خدا بخواهید علاقه و محبّت او به شما بیشتر شود. البته یک از بهترین راهکارها در این زمینه این است که جای نشان دادن حساسیت بیش از اندازه و بیشتر کردن اختلافات ، خودتان در این روابط نقشی فعال داشته باشید و آن را جهت دهی کنید.به این معنا که اگر دوستان خوبی هستند سعی کنید به صورت خانوادگی با یکدیگر رابطه داشته باشید و از این طریق هم اعتماد همسرتان را جلب کرده و از طرفی رابطه با دوستان خوب در زندگی می تواند بسیار موثر باشد. www.morsalat.com
همسرم با دوستانش رابطه بهتری دارد و به آنها بیشتر از من اهمیت می دهد با این بی توجهی چه کنم ؟
بی توجهی همسرتان می تواند علل مختلفی داشته باشد :
اگر در ابتدای دوران ازدواج باشید شاید این حالت به خاطر روابطی بوده که قبل از ازدواج ممکن است سالها شخص به آن مداومت داشته و عادت کرده و نمی توان نتظار داشت تمام این روابط را به یکباره کاهش داده یا ترک کند. در این موارد اگر جریان زندگی و روابط زن و شوهر دچار مشکلی نباشد پس از مدتی این روابط تعدیل خواهد شد و جای نگرانی نیست. و حساس شدن و اصرار زیاد بر ترک این روابط می تواند مشکل را بیشتر کند.
علت دیگری که می تواند باعث گرایش بیش از اندازه مرد به رابطه با دوستان باشد این است که محیط خانه برای تامین نیازهای روحی و روانی آماده نباشد و لذا شخص برای جبران این نیاز به مسیرهای دیگر روی می آورد. در خانواده هایی که رابطه زن و مرد صمیمی و دوستانه نباشد و هر یک از طرفین در محیط خانه احساس لذت و آرامش نکند یا دچار روزمرگی و یکنواختی شده باشد زمینه برای پیدایش چنین رابطه های افراطی فراهم می گردد.
برای جلوگیری از این مساله باید سعی کرد توجه همسر را بیشتر به خود جلب کرد از ظاهر و اعمال خود گرفته تا نظافت و زیبایی خانه و ...و یکی از حکمتهای دستورات و سفارشات اسلام در این زمینه که بسیار فراوان است ، همینن امر است .
اگر بخواهید بیشتر به شما توجه کند، باید برای او جذّابیت و گیرایی داشته باشید، برخی عوامل جذّابیت عبارتند از:
1 - رسیدگی به سر و وضع خود و پوشیدن لباس زیبا و جذاب.
2 - رعایت احترام و ادب در گفتار و کردار. بدیهی است اگر شما در صدا کردن و گفتگو با او محترمانه برخورد کنید یا جلوی دیگران به او احترام بگذارید، علاقهمندی او به شما بیشتر خواهد شد.
3 - خنده رویی و بذله گویی باعث جذّابیّت میشود.
4 – در صورتی که فرزند نداشته باشید مسلّماً صاحب فرزند شدن در علاقهمندی او تأثیر خواهد داشت.
5 - دعا و راز و نیاز با خدا در علاقهمندی او مؤثر است، بعد از نمازهایتان از خدا بخواهید علاقه و محبّت او به شما بیشتر شود.
البته یک از بهترین راهکارها در این زمینه این است که جای نشان دادن حساسیت بیش از اندازه و بیشتر کردن اختلافات ، خودتان در این روابط نقشی فعال داشته باشید و آن را جهت دهی کنید.به این معنا که اگر دوستان خوبی هستند سعی کنید به صورت خانوادگی با یکدیگر رابطه داشته باشید و از این طریق هم اعتماد همسرتان را جلب کرده و از طرفی رابطه با دوستان خوب در زندگی می تواند بسیار موثر باشد.
www.morsalat.com
- [سایر] تحقیق تا چه اندازه در ازدواج اهمیت دارد و چرا برخی از خانواده ها به آن کم توجهی می کنند؟
- [سایر] همسرم بخاطر کم اهمیت ترین موضوعات با من قهر می کند، چکار کنم ؟
- [سایر] من و همسرم در حالی که روزه بودیم با هم رابطه بر قرار کردیم حکمش چیست؟
- [سایر] من در دوران نامزدی هستم. آیا میتوانم با همسرم نزدیکی و رابطه جنسی داشته باشم؟
- [سایر] همسرم با خانواده ما رابطه و برخورد خوبی ندارد ؟چگونه با او برخورد کنم؟
- [سایر] با سلام همسرم به تذکراتی که به او می دهم بی اهمیت است و تذکرات من را گیر دادن تلقی می کند . کم کم به سمتی پیش میروم که رفتار و حرکات ایشان برایم بی اهمیت می شود.
- [سایر] من مدت شش سال است ازدواج کردم و به همسرم قول وفاداری دادم، حال اگر بدون اجازه همسرم با کسی رابطه جنسی داشته باشم چگونه است؟ چون احساس می کنم از جانب همسرم کاملا ارضا نمی شوم.
- [سایر] با عرض سلام وخسته نباشید اقای دکتر 8سال بااصرار مادرم ازدواج کرده ام اوایل از همسرم خوشم نمی امد صاحب 2فرزند می باشم نمی دانم عادت است یا عشق ؟ از همسرم راضی هستم . ایا فرزندان باعث دوری از همسرم شده است ؟ همسرم دیپلمه است وعلاقه زیادی به در س خواندن ولی بچه ها نمی گذارند چه کنم؟چه راهکاری برای اینکه رابطه ام با همسرم بهتر شود وجوددارد ؟الان از همسرم راضی هستم در ضمن اختلاف سنی ما 9سال است ایا این اختلاف باعث دوری واختلاف مامیشود ؟ از خانواده همسرم اصلاخوشم نمیاید چه کنم رابطه ما بهتر شود ؟
- [سایر] سلام <br />حدود 4ماه عقد کردم،همسرم به من خیلی بی توجهی میکنه،بعضی وقتها طوری رفتار میکنه که فکر میکنم هیچ حسی نسبت به من نداره
- [سایر] سلام همسرم از بی اعتنایی من ناراضی وناراحت است چکار کنم تا بتونم رضایتش روجلب کنم ضمنا خیلی بی حوصله و سر در گم هستم واغلب اوقات پای تلوزیون نشسته وبه اونها توجهی ندارم
- [آیت الله اردبیلی] خودداری کردن از دفع ادرار و مدفوع، مکروه است و اگر ضرر قابل توجهی داشته باشد، حرام است.
- [آیت الله سیستانی] کسی که میداند روزه برای او ضرر قابل توجهی ندارد ، اگر چه دکتر بگوید ضرر دارد ، باید روزه بگیرد ، و کسی که یقین یا گمان دارد که روزه برایش ضرر قابل توجهی دارد ، اگر چه دکتر بگوید ضرر ندارد ، واجب نیست روزه بگیرد .
- [آیت الله اردبیلی] انسان میتواند بعضی از اعضای خود را مانند کلیه، برای پیوند به شخص دیگری بفروشد، به شرط آن که برای خود او ضرر قابل توجّهی نداشته باشد.
- [آیت الله مظاهری] اگر در شهر مستحقّی نباشد و یا مصرف بهتری در نظر دارد میتواند زکات را به شهر دیگری ببرد و اگر زکات تلف شود ضامن نیست، مگر آنکه در نگهداری آن کوتاهی کرده باشد.
- [آیت الله سیستانی] اگر انسان یقین یا اطمینان داشته باشد که روزه برایش ضرر قابل توجهی دارد ، یا آن را احتمال بدهد ، و از آن احتمال ترس برای او پیدا شود ، چنانچه احتمال او در نظر عقلا بجا باشد ، واجب نیست روزه بگیرد ، بلکه اگر آن ضرر موجب هلاکت یا نقص عضو شود روزه حرام است ، و در غیر این صورت اگر رجاءً روزه بگیرد و بعد معلوم شود ضرر قابل توجهی نداشته ، روزهاش صحیح است .
- [آیت الله سیستانی] اگر خود زن و مرد بخواهند صیغه عقد غیر دائم را بخوانند ، بعد از آنکه مدّت و مهر را معیّن کردند ، چنانچه زن بگوید : (زَوَّجْتُکَ نَفْسِی فِی المُدَّةِ المَعْلُومَةِ عَلَی المَهْرِ المَعْلُومِ) ، بعد بدون فاصله قابل توجهی مرد بگوید : (قَبِلْتُ) ، صحیح است . واگر دیگری را وکیل کنند ، و اول وکیل زن به وکیل مرد بگوید : (زَوَّجْتُ مُوَکِّلَتِی مُوَکِّلَکَ فِی المُدَّةِ المَعْلُومَةِ عَلَی المَهْرِ المَعْلُومِ) پس بدون فاصله قابل توجهی وکیل مرد ، بگوید : (قَبِلْتُ التَّزْوِیجَ لِمُوَکِّلِی هکَذا) ، صحیح میباشد . شرائط عقد
- [آیت الله نوری همدانی] اگر معروف یا منکر از اموری باشد که شارع مقدس به آن اهمیّت زیاد می دهد مثل اصول دین یامذهب و حفظ قرآن مجید وحفظ عقاید مسلمانان یا احکام ضروریّه ، باید ملاحظه اهمیّت شود ، و مجردّ ضرر ، موجب واجب نبودن نمی شود ، پس اگر توقّف داشته باشد ، حفظ عقائد مسلمانان یا حفظ احکام ضروریّه اسلام بر بذل جان و مال ، واجب است بذل آن
- [آیت الله سیستانی] کسی که عقیدهاش این است که روزه برای او ضرر ندارد ، اگر روزه بگیرد و بعد از مغرب بفهمد روزه برای او ضرر قابل توجهی داشته بنابر احتیاط واجب باید قضای آن را بجا آورد .
- [امام خمینی] اگر معروف یا منکر از اموری باشد که شارع مقدس به آن اهمیت زیاد میدهد مثل اصول دین یا مذهب و حفظ قرآن مجید و حفظ عقاید مسلمانان یا احکام ضروریه، باید ملاحظه اهمیت شود، و مجرد ضرر، موجب واجب نبودن نمیشود، پس اگر توقف داشته باشد حفظ عقاید مسلمانان یا حفظ احکام ضروریه اسلام بر بذل جان و مال، واجب است بذل آن.
- [آیت الله سیستانی] معامله مساقات در درختهائی که میوه نمیدهد در صورتی که حاصل دیگری داشته باشد مثل برگ و گل که دارای مالیّت قابل توجهی باشد مانند درخت حنا که از برگ آن استفاده میکنند صحیح است .