مادری هستم دارای پسری 7 ساله و می‌خواهم بدانم که مقدار پوشش من در برابر فرزندم چقدر باید باشد.
بین برخی خانواده‌ها تصور نادرستی وجود دارد که چون اعضای خانواده با هم محرم هستند، هیچ گونه محدودیتی از جهت پوشش وجود ندارد و اعضای خانواده می‌توانند به تمام بدن همدیگر نگاه کنند. بین تمام افراد خانواده، فقط زن و شوهر، هیچ گونه محدودیتی در دیدن اعضای بدن هم ندارند و بر بقیه‌ی اعضا واجب شرعی است که از نگریستن به مواضع خاص بدن دیگری بپرهیزند. به جز مواضع خاص بدن که پوشاندن آن‌ها از فرزند بر مادر واجب است، توصیه می‌شود قسمت‌های تحریک کننده‌ی بدن نیز پوشانده شود. این مسأله درباره‌ی پدر و دختر نیز صادق است. گاهی پوشش در حد مناسبی است؛ اما نوع آن، بدن‌نما یا چسبان و تنگ است که می‌تواند آثار سویی بر کودک داشته باشد. مسأله‌ی پوشش نامناسب مادر یا پدر برای پسر یا دختر از 6 سالگی به بعد، اهمیت ویژه‌ای می‌یابد؛ زیرا ممکن است سبب بلوغ زودرس شود و زمینه‌ی انحراف جنسی کودک را در دوران نوجوانی فراهم سازد. باید توجه داشت که این مسأله با دستور دین مقدس اسلام مبنی بر آراستن زن برای مرد و داشتن پوشش باز برای همدیگر منافاتی ندارد و مخصوص خلوت زن و مرد یا عدم حضور کودک است. منبع: کتاب نسیم مهر(1)، حجت الاسلام حسین دهنوی، انتشارات خادم الرضا(علیه السلام)
عنوان سوال:

مادری هستم دارای پسری 7 ساله و می‌خواهم بدانم که مقدار پوشش من در برابر فرزندم چقدر باید باشد.


پاسخ:

بین برخی خانواده‌ها تصور نادرستی وجود دارد که چون اعضای خانواده با هم محرم هستند، هیچ گونه محدودیتی از جهت پوشش وجود ندارد و اعضای خانواده می‌توانند به تمام بدن همدیگر نگاه کنند. بین تمام افراد خانواده، فقط زن و شوهر، هیچ گونه محدودیتی در دیدن اعضای بدن هم ندارند و بر بقیه‌ی اعضا واجب شرعی است که از نگریستن به مواضع خاص بدن دیگری بپرهیزند.
به جز مواضع خاص بدن که پوشاندن آن‌ها از فرزند بر مادر واجب است، توصیه می‌شود قسمت‌های تحریک کننده‌ی بدن نیز پوشانده شود. این مسأله درباره‌ی پدر و دختر نیز صادق است.
گاهی پوشش در حد مناسبی است؛ اما نوع آن، بدن‌نما یا چسبان و تنگ است که می‌تواند آثار سویی بر کودک داشته باشد.
مسأله‌ی پوشش نامناسب مادر یا پدر برای پسر یا دختر از 6 سالگی به بعد، اهمیت ویژه‌ای می‌یابد؛ زیرا ممکن است سبب بلوغ زودرس شود و زمینه‌ی انحراف جنسی کودک را در دوران نوجوانی فراهم سازد.
باید توجه داشت که این مسأله با دستور دین مقدس اسلام مبنی بر آراستن زن برای مرد و داشتن پوشش باز برای همدیگر منافاتی ندارد و مخصوص خلوت زن و مرد یا عدم حضور کودک است.
منبع: کتاب نسیم مهر(1)، حجت الاسلام حسین دهنوی، انتشارات خادم الرضا(علیه السلام)





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین