از مهم‌ترین چیز هایی که انسان را می‌تواند به معصومین(ع) خصوصاً حضرت صدیقه طاهره زهرای مرضیه(س) نزدیک کند، مطالعه و الگوگیری از زندگانی و سیره آن بزرگوار می‌باشد، چرا که وقتی انسان در زندگانی فاطمه زهرا(س) مطالعه می‌کند و زهد و عبادت و ساده زیستی و خدا ترسی آن کریمه را آن هم در سنین نوجوانی و جوانی می‌بیند. ناخودآگاه شیفته و مرید آن بزرگوار می‌شود سعی می‌کند که از لحاظ رفتاری و گفتاری و اخلاقی خود را به آن بزرگوار نزدیک کند، لذا توصیه ما به شما این است که جلوه‌های رفتاری آن حضرت را در زمان حضورشان در منزل پدری با پدر بزرگوارشان و همسایگان و مردم و زنان وابسته و در زمان ازدواج و بعد از آن به دقت مطالعه فرموده تا بتوانید هر چه بیشتر خود را به آن بانوی بزرگوار نزدیک کنید. چرا که پیامبر (ص) فرمود: ان اللَّه یرضی لرضی الفاطمه، با رضایت فاطمه، رضایت خدا حاصل می‌گردد. امیدواریم سیره رفتاری و تربیتی حضرت زهرا(س) الگوی مناسبی برای شما و همه بانوان محترم باشد. www.eporsesh.com
برای این که یک زن در بهشت همنشین حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها) شود، چه کارهایی باید انجام دهد؟
از مهمترین چیز هایی که انسان را میتواند به معصومین(ع) خصوصاً حضرت صدیقه طاهره زهرای مرضیه(س) نزدیک کند، مطالعه و الگوگیری از زندگانی و سیره آن بزرگوار میباشد، چرا که وقتی انسان در زندگانی فاطمه زهرا(س) مطالعه میکند و زهد و عبادت و ساده زیستی و خدا ترسی آن کریمه را آن هم در سنین نوجوانی و جوانی میبیند. ناخودآگاه شیفته و مرید آن بزرگوار میشود سعی میکند که از لحاظ رفتاری و گفتاری و اخلاقی خود را به آن بزرگوار نزدیک کند، لذا توصیه ما به شما این است که جلوههای رفتاری آن حضرت را در زمان حضورشان در منزل پدری با پدر بزرگوارشان و همسایگان و مردم و زنان وابسته و در زمان ازدواج و بعد از آن به دقت مطالعه فرموده تا بتوانید هر چه بیشتر خود را به آن بانوی بزرگوار نزدیک کنید.
چرا که پیامبر (ص) فرمود: ان اللَّه یرضی لرضی الفاطمه، با رضایت فاطمه، رضایت خدا حاصل میگردد. امیدواریم سیره رفتاری و تربیتی حضرت زهرا(س) الگوی مناسبی برای شما و همه بانوان محترم باشد.
www.eporsesh.com
- [سایر] چرا حضرت فاطمه(س) فاطمه نامیده شده است؟
- [سایر] آیا حدیث منقول از پیامبر اکرم که فرمودند: «ان اول شخص یدخل الجنة فاطمة» ؛ «فاطمه اولین کسی است که وارد بهشت می شود.» صحیح است؟
- [سایر] آیا حدیث منقول از پیامبر اکرم که فرمودند: «ان اول شخص یدخل الجنة فاطمة» ؛ «فاطمه اولین کسی است که وارد بهشت می شود.» صحیح است؟
- [سایر] چرا پیامبر(ص) می فرمود: از فاطمه(س) بوی بهشت را استشمام می کنم؟
- [سایر] حکمت این که حضرت زهرا(س) اولین کسی هستند که وارد بهشت می شوند، چیست؟
- [سایر] قاتل حضرت زهرا (سلام الله علیها) کیست؟
- [سایر] ابعاد کرامتی و شخصیتی بزرگ ترین زن عالم (حضرت زهرا سلام الله علیها) را بیان فرمایید.
- [سایر] چرا حضرت فاطمه معصومه(س) ازدواج نکردند؟
- [آیت الله سبحانی] اگر عاقد بگوید انکحت موکلاتی فاطمه، زهرا، زینب لموکِلی احمد، علی، حسین یعنی قصد دارد فاطمه را به عقد احمد و زهرا به عقد علی و زینب را به عقد حسین درآورد آیا چنین عقدی صحیح است؟
- [سایر] چرا حضرت علی (ع) قبل از حضرت فاطمه در را باز نکرد تا حضرت فاطمه (س) شهید نشود؟
- [آیت الله اردبیلی] اگر شوهر بخواهد خود صیغه طلاق را بخواند، چنانچه اسم زن مثلاً فاطمه باشد، میگوید: (زَوْجَتِی فاطِمَةُ خالَعْتُها عَلی ما بَذَلَتْ، هِیَ طالِقٌ) یعنی: (زنم فاطمه را در مقابل آنچه بخشید طلاق خلع دادم، او رهاست).
- [آیت الله بهجت] اگر شوهر بخواهد صیغه طلاق خُلع را بخواند، چنانچه اسم زن مثلاً فاطمه باشد میگوید: (زَوْجَتِی فاطِمَةُ خالَعْتُها عَلی ما بَذَلَتْ هِی طالِق)؛ یعنی: (زنم فاطمه را طلاق خُلع دادم، او رهاست).
- [آیت الله بروجردی] اگر شوهر بخواهد صیغهی طلاق را بخواند، چنانچه اسم زن مثلاً فاطمه باشد، میگوید:(زَوجَتی فاطِمَةَ خالَعْتُها علی ما بَذَلَتْ هی طالِقٌ). (یعنی زنم فاطمه را طلاق خلع دادم او رها است. )
- [امام خمینی] اگر شوهر بخواهد صیغه طلاق خلع را بخواند، چنانچه اسم زن مثلا فاطمه باشد می گوید: "زوجتی فاطمة خالعتها علی ما بذلت هی طالق" یعنی زنم فاطمه را طلاق خلع دادم او رها است.
- [امام خمینی] طلاق باید به صیغه عربی صحیح خوانده شود و دو مرد عادل آن را بشنوند و اگر خود شوهر بخواهد صیغه طلاق را بخواند و اسم زن او مثلا فاطمه باشد،باید بگوید: "زوجتی فاطمة طالق" زن من فاطمه رها است، و اگر دیگری را وکیل کند،آن وکیل باید بگوید: "زوجة موکلی فاطمة طالق".
- [آیت الله نوری همدانی] طلاق باید به صیغة عربی صحیح خوانده شود و دو مرد عادل آن را بشنوند و اگر خود شوهر بخواهد صیغة طلاق را بخواند و اسم زن او مثلاً فاطمه باشد باید بگوید : زَوْجَتی فاطِمَهُ طالِقٌ یعنی زن من فاطمه رها است و اگر دیگری را وکیل کند که آن وکیل باید بگوید : زَوْجَهُ مُوَکِلی فاطِمَهُ طالِقٌ .
- [آیت الله سبحانی] طلاق باید به صیغه عربی صحیح خوانده شود و دو مرد عادل آن را بشنوند و اگر خود شوهر بخواهد صیغه طلاق را بخواند و اسم زن او مثلاً فاطمه باشد، باید بگوید: زَوْجَتِی فاطِمَهُ طالِق یعنی زن من فاطمه رها است و اگر دیگری را وکیل کند آن وکیل باید بگوید: زَوْجَةُ مَوَکِّلِی فاطِمَةُ طالِق.
- [آیت الله فاضل لنکرانی] طلاق باید به صیغه عربی صحیح و به کلمه (طالق) خوانده شود و دو مرد عادل آن را بشنوند و اگر خود شوهر بخواهد صیغه طلاق را بخواند و اسم زن او مثلا فاطمه باشد باید بگوید: (زَوْجَتی فاطِمَة طالقٌ); یعنی: زن من فاطمه رها است و اگر دیگری را وکیل کند آن وکیل باید بگوید: (زَوْجَةُ مُوکِّلِی فاطِمَةُ طالِقٌ).
- [آیت الله بهجت] اگر شوهر بخواهد صیغه مبارات را بخواند، چنانچه مثلاً اسم زن فاطمه باشد، باید بگوید: (بارَأتُ زَوْجَتِی فاطِمَةَ عَلی مَهرِها فَهِی طالِق)، یعنی: (مبارات کردم زنم فاطمه را در مقابل مهر او، پس او رهاست)، و اگر دیگری را وکیل کند، وکیل باید بگوید: (بارَأْتُ زَوْجَةَ مُوَکِّلی فاطِمَةَ عَلی مَهرِها فَهِی طالِق).
- [آیت الله بروجردی] طلاق باید به صیغهی عربی صحیح خوانده شود و دو مرد عادل آن را بشنوند و اگر خود شوهر بخواهد صیغهی طلاق را بخواند و اسم زن او مثلاً فاطمه باشد، باید بگوید:(زَوْجَتی فاطِمَةَ طالِقٌ)؛ یعنی:زن من فاطمه رهاست و اگر دیگری را وکیل کند، آن وکیل باید بگوید:(زَوْجَةَ مُوَکِّلِی فاطِمَةَ طالِقٌ).