علت انگشت فرو بردن در بینی در کودکان چیست؟
این عمل درکودکانی که زیر یک سال دارند، طبیعی بوده و می تواند ناشی از کنجکاوی آنها برای شناخت اعضای بدن خود و یا بسته بودن آن به وسیله جرمهای سفت شده و در نتیجه تلاش کودک برای رهایی از آنها می باشد. بنابراین والدین نبایست نگران بوده و یا حساسیتی از خود نشان دهند. بهترین راه تمیز کردن روزانه مجاری تنفسی از طریق چکاندن چند قطره آب معمولی ولرم ( هر بار به هنگام شستشوی صورت کودک )، و ماساژ دادن قسمت بالای سوراخهای بینی جهت نرم کردن مخاط غلیظ و جامد و هدایت آنها به خارج می باشد. اما اگر دست کردن در بینی حتی با رشد و بزرگتر شدن کودک باز هم ادامه یافت، بایستی عوامل روحی را انگیزه اصلی او دانست. برای مثال حسادت به خواهر و یا برادر کوچکتر و تلاش کودک برای جلب توجه والدین به خود را می توان یکی از این علل روانی نسبتاً رایج بر شمرد. ترک این عادت نیاز به زمان و صبر وحوصله والدین دارد. تهدید و سرزنش مشکلی را حل نخواهد کرد. بنابراین برای ترک دادن این عادت کودک، ازچنین شیوه هایی استفاده نکنید. شناخت و برطرف کردن عوامل روحی اساسی ترین راه حل می باشد. همچنین تشویق و تحسین، توجه به کودک درمواقعی که انگشت در بینی نکرده است و رفتارهای آرام و خونسردانه نیز می توانند با گذشت زمان به رفع این معضل کمک نمایند.در خلال این مدت سعی کنید همیشه ناخن های کودک را کوتاه نگاه دارید تا به هنگام انگشت در مجاری بینی، این نواحی را حساس و زخمی نکند.
عنوان سوال:

علت انگشت فرو بردن در بینی در کودکان چیست؟


پاسخ:

این عمل درکودکانی که زیر یک سال دارند، طبیعی بوده و می تواند ناشی از کنجکاوی آنها برای شناخت اعضای بدن خود و یا بسته بودن آن به وسیله جرمهای سفت شده و در نتیجه تلاش کودک برای رهایی از آنها می باشد. بنابراین والدین نبایست نگران بوده و یا حساسیتی از خود نشان دهند. بهترین راه تمیز کردن روزانه مجاری تنفسی از طریق چکاندن چند قطره آب معمولی ولرم ( هر بار به هنگام شستشوی صورت کودک )، و ماساژ دادن قسمت بالای سوراخهای بینی جهت نرم کردن مخاط غلیظ و جامد و هدایت آنها به خارج می باشد. اما اگر دست کردن در بینی حتی با رشد و بزرگتر شدن کودک باز هم ادامه یافت، بایستی عوامل روحی را انگیزه اصلی او دانست.
برای مثال حسادت به خواهر و یا برادر کوچکتر و تلاش کودک برای جلب توجه والدین به خود را می توان یکی از این علل روانی نسبتاً رایج بر شمرد. ترک این عادت نیاز به زمان و صبر وحوصله والدین دارد. تهدید و سرزنش مشکلی را حل نخواهد کرد. بنابراین برای ترک دادن این عادت کودک، ازچنین شیوه هایی استفاده نکنید. شناخت و برطرف کردن عوامل روحی اساسی ترین راه حل می باشد.
همچنین تشویق و تحسین، توجه به کودک درمواقعی که انگشت در بینی نکرده است و رفتارهای آرام و خونسردانه نیز می توانند با گذشت زمان به رفع این معضل کمک نمایند.در خلال این مدت سعی کنید همیشه ناخن های کودک را کوتاه نگاه دارید تا به هنگام انگشت در مجاری بینی، این نواحی را حساس و زخمی نکند.





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین