روان‌شناس با روانکاوی، و روان‌پزشک با دارو، اضطراب را درمان می‌کنند. با توجه به آثار منفی داروهای شیمیایی، توصیه می‌کنم ابتدا به روان‌شناس مراجعه کنید و اگر روان‌شناس تشخیص دهد برای درمان اضطراب، به روان‌پزشک نیاز است، بیمار را به او ارجاع خواهد داد. روان‌شناس، افزون بر روانکاوی، از روش‌های درمان طبیعی در برابر درمان شیمیایی برای از بین بردن اضطراب استفاده می‌کنند؛ از جمله )آروماتراپی( )Aromatherapy( که استفاده از روغن‌های مخصوص و ماساژ روی پوست است. )هیپنوتراپی( )Hypnotherapy(، تمرکز روی یک تصویر ذهنی تسکین بخش است. )رفلکسولوژی( )Reflexology( که از نقاط فشار در پاها استفاده می‌شود، و )شیاتزو( )Shiatsu( که با نقاط سوزنی سر و کار دارد. منبع: کتاب نسیم مهر(1)، حجت الاسلام حسین دهنوی، انتشارات خادم الرضا(علیه السلام)
روانشناس با روانکاوی، و روانپزشک با دارو، اضطراب را درمان میکنند.
با توجه به آثار منفی داروهای شیمیایی، توصیه میکنم ابتدا به روانشناس مراجعه کنید و اگر روانشناس تشخیص دهد برای درمان اضطراب، به روانپزشک نیاز است، بیمار را به او ارجاع خواهد داد.
روانشناس، افزون بر روانکاوی، از روشهای درمان طبیعی در برابر درمان شیمیایی برای از بین بردن اضطراب استفاده میکنند؛ از جمله )آروماتراپی( )Aromatherapy( که استفاده از روغنهای مخصوص و ماساژ روی پوست است. )هیپنوتراپی( )Hypnotherapy(، تمرکز روی یک تصویر ذهنی تسکین بخش است. )رفلکسولوژی( )Reflexology( که از نقاط فشار در پاها استفاده میشود، و )شیاتزو( )Shiatsu( که با نقاط سوزنی سر و کار دارد.
منبع: کتاب نسیم مهر(1)، حجت الاسلام حسین دهنوی، انتشارات خادم الرضا(علیه السلام)
- [سایر] آیا افزون بر درمان پزشکی و روانپزشکی، و مراجعه به روانشناس، راهکارهایی برای تعدیل شب ادراری کودکان وجود دارد؟
- [سایر] نشانههای اضطراب کودکان و نوجوانان چیست؟
- [سایر] چه لزومی دارد اضطراب شدید کودکان از بین برود؟
- [سایر] آیا عکس العمل کودکان در مقابل عوامل اضطراب یکنواخت است؟
- [سایر] برای پیشگیری از اضطراب شدید و نامطلوب کودکان چه کنیم؟
- [سایر] چه لزومی دارد اضطراب شدید کودکان از بین برود؟
- [سایر] آیا استفاده از آرامبخشها برای درمان اضطراب کودکان مفید است؟
- [سایر] آیا استفاده از آرامبخشها برای درمان اضطراب کودکان مفید است؟
- [سایر] آیا عکس العمل کودکان در مقابل عوامل اضطراب یکنواخت است؟
- [سایر] در صورتی که منشأ شب ادراری کودک، فشار روحی باشد، آیا میتوان با مراجعه به روانپزشک و مصرف دارو مشکل را حل کرد؟
- [آیت الله فاضل لنکرانی] فرو بردن آب بینی و خلط سینه که در فضای دهن نیامده باشد حرام نیست ولی اخلاط بینی و سینه که در فضای دهن وارد شده احتیاط واجب ترک فرو بردن آنست و فرو بردن غذایی که موقع خلال کردن، از لای دندان بیرون می آید اگر طبیعت انسان از آن متنفر نباشد اشکال ندارد.
- [آیت الله وحید خراسانی] فرو بردن اب بینی و خلط سینه که در دهان امده حرام نیست و نیز فرو بردن غذایی که موقع خلال کردن از لای دندان بیرون می اید اگر طبیعت انسان از ان متنفر نباشد اشکال ندارد
- [آیت الله نوری همدانی] بردن عین نجاست مانند خون در مسجد اگر بی احترامی به مسجد باشد ، حرام است و همچنین بردن چیزی که نجس شده ، در صورتی که بی احترامی به مسجد باشد ، حرام است .
- [آیت الله سبحانی] بردن عین نجس مانند خون در مسجد اگر بی احترامی به مسجد باشد حرام است و همچنین بردن چیزی که نجس شده، در صورتی که بی احترامی به مسجد باشد حرام است.
- [آیت الله فاضل لنکرانی] بردن عین نجاست مانند خون و بول در مسجد اگر بی احترامی به مسجد باشد حرام است و همچنین بردن چیزی که نجس شده (مانند لباس و کفش نجس) در صورتی که بی احترامی به مسجد باشد حرام است.
- [آیت الله میرزا جواد تبریزی] سر فرو بردن در غیر آب از چیزهای روان مانند شیر به روزه ضرری ندارد بلکه اظهر این است که فرو بردن سر در آب مضاف نیز روزه را باطل نمی کند اگرچه احوط ترک است.
- [آیت الله میرزا جواد تبریزی] فرو بردن آب بینی و خلط سینه که در دهان آمده حرام نیست. و نیز فرو بردن غذائی که موقع خلال کردن؛ از لای دندان بیرون می آید؛ اشکال ندارد.
- [آیت الله بروجردی] فرو بردن آب بینی و خلط سینه که در دهن آمده حرام نیست و نیز فرو بردن غذایی که موقع خلال کردن، از لای دندان بیرون میآید، اگر طبیعت انسان از آن متنفر نباشد اشکال ندارد.
- [آیت الله خوئی] فرو بردن آب بینی و خلط سینه که در دهان آمده، حرام نیست، و نیز فرو بردن غذایی که موقع خلال کردن از لای دندان بیرون میآید اشکال ندارد.
- [آیت الله سیستانی] فرو بردن آب بینی و خلط سینه که در دهان آمده است ، حرام نیست . و نیز فرو بردن غذائی که موقع خلال کردن ، از لای دندان بیرون میآید ، اشکال ندارد .