آیا رابطه‌های منطقی و بر اساس ظوابط شرع بین خانم و آقا در محیط کار برای ازدواج اشکالی دارد؟
رابطه‌های منطقی و بر اساس ضوابط شرع که هیچ‌گونه گناهی بین دختر و پسر اتفاق نمی‌افتد، در محیط کار، در دانشگاه یا در ارتباطات فامیلی اشکالی ندارد. مراجع تقلید فتوا داده‌اند که ارتباط شغلی اگر باعث مفسده نشود و موازین شرع در آن رعایت شود، اشکال ندارد. ) نرم افزار پرسمان 2 )www.porseman.org( استفتا از مراجع. . بر اساس فتاوای فقیهان، مردها می‌توانند با نامحرم صحبت کنند به این شرط که به قصد لذت و ریبه نباشد و با این صحبت کردن به گناه آلوده نشوند؛ ) سید مسعود معصومی، احکام روابط زن و مرد، ص 137. البته خوب است به قدر ضرورت بسنده کنند؛ چون فرموده‌اند که صحبت کردن با نامحرم به غیر ضرورت مکروه است؛ خصوصا اگر مخاطب، جوان باشد. . . خانم‌ها نیز می‌توانند با نامحرم صحبت کنند به شرط آن که به قصد لذت و ریبه نباشد؛ صدای خود را ترقیق و تلطیف نکنند )برابر است با نازک و کش‌دار و با کرشمه سخن نگویند( و ترس از فتنه نباشد؛ 142. پس اگر رابطه شما با حفظ موازین شرع و عرف باشد، به این معنا که دیگران، رابطه شما را رابطه‌ای احساسی و عاشقانه نمی‌دانند و شما را دوست دختر و دوست پسر نمی‌پندارند، اشکالی ندارد و اگر به ازدواج بینجامد، مشکلی ایجاد نخواهد کرد )ر.ک: ص 43-41(.
عنوان سوال:

آیا رابطه‌های منطقی و بر اساس ظوابط شرع بین خانم و آقا در محیط کار برای ازدواج اشکالی دارد؟


پاسخ:

رابطه‌های منطقی و بر اساس ضوابط شرع که هیچ‌گونه گناهی بین دختر و پسر اتفاق نمی‌افتد، در محیط کار، در دانشگاه یا در ارتباطات فامیلی اشکالی ندارد.
مراجع تقلید فتوا داده‌اند که ارتباط شغلی اگر باعث مفسده نشود و موازین شرع در آن رعایت شود، اشکال ندارد. ) نرم افزار پرسمان 2 )www.porseman.org( استفتا از مراجع. .
بر اساس فتاوای فقیهان، مردها می‌توانند با نامحرم صحبت کنند به این شرط که به قصد لذت و ریبه نباشد و با این صحبت کردن به گناه آلوده نشوند؛ ) سید مسعود معصومی، احکام روابط زن و مرد، ص 137. البته خوب است به قدر ضرورت بسنده کنند؛ چون فرموده‌اند که صحبت کردن با نامحرم به غیر ضرورت مکروه است؛ خصوصا اگر مخاطب، جوان باشد. . .
خانم‌ها نیز می‌توانند با نامحرم صحبت کنند به شرط آن که به قصد لذت و ریبه نباشد؛ صدای خود را ترقیق و تلطیف نکنند )برابر است با نازک و کش‌دار و با کرشمه سخن نگویند( و ترس از فتنه نباشد؛ 142. پس اگر رابطه شما با حفظ موازین شرع و عرف باشد، به این معنا که دیگران، رابطه شما را رابطه‌ای احساسی و عاشقانه نمی‌دانند و شما را دوست دختر و دوست پسر نمی‌پندارند، اشکالی ندارد و اگر به ازدواج بینجامد، مشکلی ایجاد نخواهد کرد )ر.ک: ص 43-41(.





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین