شیوهی شما،امکان فریب او را بیشتر میکند، زیرا با عدم تشویق مادّی، نیازهایش برآورده نمیشود و ممکن است به سبب همان احساس نیاز،فریب بخورد. به طور معمول، محرومیت کودکان دراین سن از امکانات مادّی، آنان را حریصتر میکند، پس توصیه میکنم در حدّ معمول و متعارف، او را از تشویقهای مادّی بهرهمند سازید،البته از تحسین و محبّت هم غافل نشوید. تحسین و توجه به کودک، اعتماد به نفس او را بیشتر میکند و کودک دارای اعتمادبه نفس، کمتر فریب میخورد. یکی از مهمترین عوامل فریب کودکان و به ویژه نوجوانان،کمبود محبت درخانه است. دختری که در خانه محبت ندیده، تشنهی محبت دیگران است و ممکن است با یک نگاه یا سخن محبتآمیز،به خطا رود، اما کسی که خرما خورده باشد، حلوا برایش شیرین نیست. تحسین و محبت والدین،کودکان را بیمه میکند. (سر بنیامین وست)، رئیس آکادمی هنرانگلیس میگوید: (علّت شهرت من، بوسهای از مادرم بود). تحسین،مهمترین عامل اعتمادنفس شخصیتهای تاریخی بوده است. مرحوم فلسفی میگوید:(نخستینبار که بر منبر سخنرانی کردم، مرحوم آقا شیخمحمد شمیرانی فرمود:آفرین، و همان تحسین، مرا به حرکت واداشت). چارلزدیکنز، نویسندهی معروف،توفیق خود را مدیون تحسین سردبیرنشریه،و ادیسون،کامیابی خود را مدیون تشویق و پشتیبانی مادرخود میداند. منبع: نشریه قدر، شماره 22.
کودک 4سالهای دارم و او را به شکل مادّی تشویق نمیکنم تا دیگران نتوانند از همین راه بفریبند. آیا این برخورد درست است؟
شیوهی شما،امکان فریب او را بیشتر میکند، زیرا با عدم تشویق مادّی، نیازهایش برآورده نمیشود و ممکن است به سبب همان احساس نیاز،فریب بخورد. به طور معمول، محرومیت کودکان دراین سن از امکانات مادّی، آنان را حریصتر میکند، پس توصیه میکنم در حدّ معمول و متعارف، او را از تشویقهای مادّی بهرهمند سازید،البته از تحسین و محبّت هم غافل نشوید. تحسین و توجه به کودک، اعتماد به نفس او را بیشتر میکند و کودک دارای اعتمادبه نفس، کمتر فریب میخورد. یکی از مهمترین عوامل فریب کودکان و به ویژه نوجوانان،کمبود محبت درخانه است. دختری که در خانه محبت ندیده، تشنهی محبت دیگران است و ممکن است با یک نگاه یا سخن محبتآمیز،به خطا رود، اما کسی که خرما خورده باشد، حلوا برایش شیرین نیست.
تحسین و محبت والدین،کودکان را بیمه میکند. (سر بنیامین وست)، رئیس آکادمی هنرانگلیس میگوید: (علّت شهرت من، بوسهای از مادرم بود).
تحسین،مهمترین عامل اعتمادنفس شخصیتهای تاریخی بوده است.
مرحوم فلسفی میگوید:(نخستینبار که بر منبر سخنرانی کردم، مرحوم آقا شیخمحمد شمیرانی فرمود:آفرین، و همان تحسین، مرا به حرکت واداشت).
چارلزدیکنز، نویسندهی معروف،توفیق خود را مدیون تحسین سردبیرنشریه،و ادیسون،کامیابی خود را مدیون تشویق و پشتیبانی مادرخود میداند.
منبع: نشریه قدر، شماره 22.
- [سایر] کودک 4 سالهای دارم و او را به شکل مادی تشویق نمیکنم تا دیگران نتوانند از همین راه بفریبند. آیا این برخورد درست است؟
- [سایر] کودک 6 ساله ام لکنت زبان دارد. برای برخورد درست با این مشکل و کاستن از آن راهنمایی ام کنید.
- [آیت الله بهجت] تشویق قمارباز و یاری کردن او به شکل تشویق یا راه های دیگر، چه حکمی دارد؟ تماشای آن، چه صورتی دارد؟
- [سایر] وقتی خداوند چیزهای مادی را از هیچ بودن مطلق خلق نمود، آیا به این معنا است که قدرتش در شکل، فرم و قدرت مادی منعکس شده است؟
- [سایر] وقتی خداوند چیزهای مادی را از هیچ مطلق خلق نمود، آیا به این معنا است که قدرتش در شکل، فرم و قدرت مادی منعکس شده است؟
- [سایر] علت لجبازی کودک سه ساله چیست و نوع برخورد والدین چگونه باشد؟
- [سایر] با کودک 3 سالهای که دائم دوست دارد از منزل بیرون برود، چگونه برخورد کنم؟
- [سایر] با کودک 3 سالهای که دائم دوست دارد از منزل بیرون برود، چگونه برخورد کنم؟
- [سایر] علت لجبازی کودک سه ساله چیست و نوع برخورد والدین چگونه باشد؟
- [سایر] برای تربیت کودک 5 ساله ام، دائم او را نصیحت می کنم. آیا این روش درست است؟