آیا مایع های ظرفشویی سفید کننده که بوی تندی دارند روزه را باطل می کنند یا خیر؟
بوی مواد مذکوره روزه را باطل نمیکند.
بوی مواد مذکوره روزه را باطل نمیکند.
پرسشهای مرتبط از این مرجع
- شخصی در ماه رمضان با خودبازی می کند ولی منی بیرون نمی آید و علائم جنب هم در او نیست بعد از ساعتی بول می کند مایعی سفید رنگ خارج می شود شک دارد منی هست یا نه روزه او باطل است یا نه در صورت بطلان کفّاره دارد یا نه؟
- آیا غیبت روزه را باطل می کند با این که روایت است که اگر کسی غیبت دیگری کند گوشت تن برادر مرده خود را می جود آیا با این حال هم روزه ما باطل است در صورتی که غیبت جزء نه چیزی که روزه را باطل می کند نیست با این حال آیا غیبت روزه را باطل می کند یا نه؟ اگر غیبت روزه را باطل نمی کند پس حکمش چیست؟ توضیح دهید.
- کسی که نمیدانسته استمناء روزه را باطل میکند و حتی یک گناه کبیره است، اگر اینعمل را انجام دهد. آیا روزه او باطل است؟ اگر باطل است، کفّاره دارد یا خیر؟
- آیا غلط خواندن قرآن روزه را باطل می کند؟
- اگر کسی روزه مستحبّی بگیرد و فراموش کند که روزه است و چیزی بخورد و یا بیاشامد، آیا روزه اش باطل میشود؟
- اگر در ماه رمضان، انسان عملی را که روزه را باطل می کند بجا نیاورد ولی نیّت روزه نکند ، یا ریاء کند و یا قصد کند که روزه نباشد ، یا قصد کند کاری که روزه را باطل می کند انجام دهد، آیا علاوه بر قضا کفّاره نیز واجب است یا فقط قضا واجب است؟
- اگر در روزه ماه رمضان بعد ازاذان صبح کسی در خواب جنب شود روزه اش باطل می شود یا نه و اگر باطل نمی شود آیا می توان بعد از اذان ظهر یا اذان مغرب غسل کرد یا نه؟
- آیا رسیدن غبار غلیظ به حلق از طریق بینی روزه را باطل می کند؟
- اگر فضای حمام را بخار گرفته باشد روزه باطل می شود؟
- آیا تر کردن لب توسط زبان روزه را باطل می کند؟
پرسشهای مرتبط از دیگر مراجع
- [آیت الله بهجت] آیا می توان منی را با اثر آن، مثلاً این که این مایع سفید است اثبات کرد؟
- [آیت الله بهجت] ظرفی را که سگ لیسیده، با مواد شوینده قوی هم چون صابون، پودر لباس، مایع ظرفشویی و.... می توان پاک کرد و ضد عفونی نمود؟ آیا این مواد می توانند جایگزین خاک مال کردن ظروف شوند؟
- [سایر] اگر در هنگام استبرا از بول یا بعد از آن، مایع سفید و غلیظی خارج شود، آیا این منی است یا چیز دیگر؟
- [آیت الله اردبیلی] مایع سفید لزج مانندی که به مقدار کم از رحم زن، به هنگام ملاعبه با همسر خارج میشود، حکم منی را دارد یا خیر؟
- [آیت الله بهجت] آیا بو کردن بعضی از عطرها، که بوی آن خیلی غلیظ است، روزه را باطل می کند؟
- [سایر] باعرض سلام.دختر 10ماهه ای دارم که خیلی جیغ میکشه.باحالتی که انگار عصبی باشه.نزدیک الت تناسلیش کمی قرمز هستش وادرارش هم کمی بوی تندی میده.در موردعلتش ودرمانش توضیح میخواستم.ممکنه مال دندونهاش باشه؟متشکرم.
- [آیت الله مظاهری] در محلی که من کار میکنم، آدمهای بسیاری سیگار و قلیان میکشند و دود آن به من میرسد. آیا روزه من هم باطل است؟ به طور کلی، آیا بوی دود سیگار و قلیان روزه را باطل میکند؟
- [سایر] با سلام مدتی است با عرض معذرت وقتی اجابت مزاج دارم دقیقا نمیدانم همراه مدفوع یه مایع سفید رنگی مثل معذرت میخوام خلط خارج میشه نمیدونم همراه مدفوع است یا ادرار لطفا راهنمایی فرمایید علتش چیه ودرمان آن
- [آیت الله سیستانی] حلقه (انگشتر ) طلا سفید نماز را باطل می کند ؟
- [آیت الله بهجت] شخصی در ماه رمضان با خود بازی می کند؛ ولی منی خارج نمی شود و علایم جنب هم در او نیست، بعد از ساعتی بول می کند و مایع سفید رنگی خارج می شود که شک دارد منی هست یا نه، حکم روزه ی این شخص در صورت قصد انزال یا عدم انزال چیست؟
مسائل مرتبط از این مرجع
- . اگر در روزه واجب معینی مثل روزه رمضان مردد شود که روزه خود را باطل کند یا نه یا قصد کند که روزه را باطل کند، روزه اش باطل می شود اگر چه از قصدی که کرده توبه نماید و کاری هم که روزه را باطل می کند انجام ندهد.
- . اگر بداند که روزه است و عمداً برای غسلکردن سر را در آب فرو برد، چنانچه روزه او مثل روزه رمضان واجب معین باشد، روزه و غسل هر دو باطل است، و اگر روزه مستحب باشد یا روزه واجبی باشد که مثل روزه کفاره، وقت معینی ندارد و تمامکردن آن واجب نباشد، غسل صحیح، و روزه باطل میباشد.
- . اگر فراموش کند که مسافر است، یا فراموش کند که روزه مسافر باطل می باشد و در سفر روزه بگیرد، روزه اش باطل است.
- . اگر غیر از روزه ماه رمضان روزه معین دیگری بر انسان واجب باشد، مثلاً نذر کرده باشد که روز معینی را روزه بگیرد، چنان چه عمداً تا اذان صبح نیت نکند، روزه اش باطل است و اگر نداند که روزه آن روز بر او واجب است یا فراموش کند و پیش از ظهر یادش بیاید، چنان چه کاری که روزه را باطل می کند انجام نداده باشد، و بدون تأخیر نیت کند روزه او صحیح و گرنه باطل می باشد.
- . کسی که نمی داند روزه مسافر باطل است، اگر در سفر روزه بگیرد و در بین روز مسأله را بفهمد، روزه اش باطل می شود و اگر تا مغرب نفهمد، روزه اش صحیح است.
- . اگر قضای روزه میتی را گرفته باشد، احتیاط مستحب آن است که بعد از ظهر روزه را باطل نکند.
- . کسی که قضای روزه رمضان را گرفته، اگر وقت قضای روزه او تنگ نباشد، می تواند پیش از ظهر، روزه خود را باطل نماید.
- . اگر فراموش کند که روزه است و جماع نماید، یا با او جماع نمایند به طوری که از اختیار او خارج باشد روزه او باطل نمیشود، ولی چنانچه در بین جماع یادش بیاید، یا در بین مختار شود، باید فوراً از حال جماع خارج شود، و اگر خارج نشود، روزه او باطل است، و همچنین اگر خودش از ترس جماع کند روزهاش باطل میشود.
- . اگر نداند یا فراموش کند که ماه رمضان است وپیش از ظهر ملتفت شود، چنان چه کاری که روزه را باطل می کند انجام نداده باشد، باید نیت کند و روزه او صحیح است و اگر کاری که روزه را باطل می کند انجام داده باشد، یا بعد از ظهر ملتفت شود که ماه رمضان است، روزه او باطل می باشد ولی باید تا مغرب کاری که روزه را باطل می کند انجام ندهد و بعد از رمضان هم آن روزه را قضا نماید.
- . اگر کمتر از مقدار ختنهگاه داخل شود، و منی هم بیرون نیاید، روزه باطل نمیشود.
مسائل مرتبط از دیگر مراجع
- [آیت الله بروجردی] چند چیز در لباس نمازگزار مستحب است که از آن جمله است:عمامه با تحت الحنک، پوشیدن عبا، لباس سفید، پاکیزهترین لباسها، استعمال بوی خوش و دست کردن انگشتری عقیق.
- [آیت الله علوی گرگانی] چند چیز در لباس نمازگزار مستحبّ است که از آن جمله است: عمّامه با تحت الحنک، پوشیدن عبا ولباس سفید وپاکیزهترین لباسها واستعمال بوی خوش ودست کردن انگشتری عقیق.
- [آیت الله مظاهری] شش چیز در لباس نمازگزار مستحب است که از آن جمله است: 1 - عمامه با تحت الحنک. 2 - پوشیدن عبا. 3 - پوشیدن لباس سفید. 4 - پوشیدن پاکیزهترین لباسها. 5 - استعمال بوی خوش. 6 - دست کردن انگشتری عقیق.
- [آیت الله وحید خراسانی] چند چیز در لباس نمازگزار مستحب است و از ان جمله است عمامه با تحت الحنک پوشیدن عبا و لباس سفید و پاکیزه ترین لباسها و استعمال بوی خوش و دست کردن انگشتر عقیق
- [آیت الله سبحانی] چند چیز در لباس نمازگزار مستحب است که از آن جمله است: پوشیدن عبا و لباس سفید و پاکیزه ترین لباس ها و استعمال بوی خوش و انگشتر عقیق به دست کردن. چیزهایی که در لباس نمازگزار مکروه است
- [آیت الله فاضل لنکرانی] گذاشتن عمامه با تحت الحنک، پوشیدن عبا خصوصاً برای کسی که امام جماعت باشد، پوشیدن لباس سفید و پوشیدن پاکیزه ترین لباسها، و استعمال بوی خوش و دست کردن انگشتری عقیق برای نمازگزار مستحب است.
- [امام خمینی] چند چیز در لباس نمازگزار مستحب است که از آن جمله است: عمامه با تحت الحنک، پوشیدن عبا و لباس سفید و پاکیزه ترین لباسها، و استعمال بوی خوش، و دست کردن انگشتری عقیق.
- [آیت الله اردبیلی] چند چیز در لباس نمازگزار مستحب است که از آن جملهاند: عمامه با تَحتُالحَنَک، پوشیدن عبا و لباس سفید و پاکیزهترین لباسها و استعمال بوی خوش و به دست کردن انگشتر عقیق.
- [آیت الله مکارم شیرازی] چند چیز در لباس نمازگزار به امید ثواب مطلوب است، از آن جمله: پوشیدن لباس سفید و پاکیزه ترین لباسها و استعمال بوی خوش و انگشتر عقیق به دست کردن.
- [آیت الله سیستانی] کسی که مسّ میت کرده یعنی جایی از بدن خود را به بدن میت رسانده میتواند بدون غسل مسّ میت روزه بگیرد، و اگر در حال روزه هم میت را مسّ نماید، روزه او باطل نمیشود. ? اماله کردن (داخل کردن آب یا هر مایع دیگر به داخل روده بزرگ):