دختری هستم 25 ساله.دانشجوی فوق لیسانس و کارمند بانک. از اینکه رضایت خانواده در هر صورتی و حالتی برای شما مهم است بسیار خرسندیم قطعا رضایت خانواده به عنوان پشتوانه عاطفی و روانی برای زندگی مهم است. اما در این جا دو نکته دیگر مهم است یکی اینکه معمولا در روابط مستقیم و گفت و گوهای مستقیم اگر چه دو طرف در مورد مسایلی صحبت می کنند ولی آنچه زودتر شروع به تشکیل شدن می کند وابستگی عاطفی است. وابستگی به طرف پیام می دهد که شما به درد هم می خورید در حالی که خوش برخورد، متین و صادق بودن و از بچگی کار کردن به نظر شما ارزش هایی است که شما نیاز داشته اید ولی این ها فقط کافی نیست و باید به صورت عمیق تر شخصیت شما و ایشان مورد مطالعه و بررسی قرار بگیرد، بنابراین بهتر است با مشاوره پیش از ازدواج صحبت کنید از طرفی نظر مشاوره ای که طلاق گذشته را تأیید کرده را بدانید و از ایشان بخواهید ویژگی های منفی مرد را هم به شما بگوید. پس جمله شما که می گویید احساس می کنم در کنار هم زندگی خوبی داشته باشیم باید از طرف مشاوره و متخصص تأیید و اصلاح بشود. بدانید همه خوشبختی زندگی در آن چیزهایی نیست که شما می خواهید، به عبارت دیگر شما خوش برخورد بودن، متین و صادق بودن و کار کردن برایتان ارزش دارد ولی زندگی زناشویی موفق فقط بر مبنای این موضوعات استوار نیست پس قدری با خود کنترلی و خویشتن داری به منطقی بودن تصمیم تان با یک روان شناس بالینی که در زمینه مشاوره پیش از ازدواج تخصص دارد مشاوره داشته باشید در صورت تأیید مشاور می تواند مادرتان را هم به فرایند مشاوره دعوت کند و دلایل عدم رضایت ش را بداند نکته دیگر اینکه در درجه اول از نظر حقوقی و شرعی اذن پدر لازم است و شما در متن ارسالی به هیچ وجه به نقش پدر اشاره نکرده اید موفق باشید.
دختری هستم 25 ساله.دانشجوی فوق لیسانس و کارمند بانک.
از اینکه رضایت خانواده در هر صورتی و حالتی برای شما مهم است بسیار خرسندیم قطعا رضایت خانواده به عنوان پشتوانه عاطفی و روانی برای زندگی مهم است. اما در این جا دو نکته دیگر مهم است یکی اینکه معمولا در روابط مستقیم و گفت و گوهای مستقیم اگر چه دو طرف در مورد مسایلی صحبت می کنند ولی آنچه زودتر شروع به تشکیل شدن می کند وابستگی عاطفی است. وابستگی به طرف پیام می دهد که شما به درد هم می خورید در حالی که خوش برخورد، متین و صادق بودن و از بچگی کار کردن به نظر شما ارزش هایی است که شما نیاز داشته اید ولی این ها فقط کافی نیست و باید به صورت عمیق تر شخصیت شما و ایشان مورد مطالعه و بررسی قرار بگیرد، بنابراین بهتر است با مشاوره پیش از ازدواج صحبت کنید از طرفی نظر مشاوره ای که طلاق گذشته را تأیید کرده را بدانید و از ایشان بخواهید ویژگی های منفی مرد را هم به شما بگوید. پس جمله شما که می گویید احساس می کنم در کنار هم زندگی خوبی داشته باشیم باید از طرف مشاوره و متخصص تأیید و اصلاح بشود. بدانید همه خوشبختی زندگی در آن چیزهایی نیست که شما می خواهید، به عبارت دیگر شما خوش برخورد بودن، متین و صادق بودن و کار کردن برایتان ارزش دارد ولی زندگی زناشویی موفق فقط بر مبنای این موضوعات استوار نیست پس قدری با خود کنترلی و خویشتن داری به منطقی بودن تصمیم تان با یک روان شناس بالینی که در زمینه مشاوره پیش از ازدواج تخصص دارد مشاوره داشته باشید در صورت تأیید مشاور می تواند مادرتان را هم به فرایند مشاوره دعوت کند و دلایل عدم رضایت ش را بداند نکته دیگر اینکه در درجه اول از نظر حقوقی و شرعی اذن پدر لازم است و شما در متن ارسالی به هیچ وجه به نقش پدر اشاره نکرده اید موفق باشید.
- [آیت الله علوی گرگانی] اگر رضایت کودک هم جلب شود چطور؟
- [سایر] با دختری آشنا شدهام و میخواهم با او ازدواج کنم؛ ولی پدر و مادرم رضایت نمیدهند، علت چیست؟
- [سایر] مادرم مرا در انجام کارهای خانه قبول ندارد، چگونه اطمینان او را جلب کنم؟
- [آیت الله مظاهری] آیا مرد برای معتکف شدن باید رضایت همسر وخانواده را جلب نماید؟
- [آیت الله بهجت] آیا جلب رضایت و طلب حلالیت از شخصی که مورد غیبت قرار گرفته واجب است؟
- [آیت الله علوی گرگانی] ب - آیا صاحبان امروزی زمین باید رضایت ارباب را جلب کنند یا خیر؟
- [سایر] چه کار کنیم که رضایت امام زمان را جلب کنیم؟
- [آیت الله سیستانی] آیا مردی که به حج واجب میرود باید رضایت همسر خود جلب نماید ؟
- [آیت الله مظاهری] آیا مردی که به حجّ واجب می رود باید رضایت همسر خود را جلب نماید؟
- [سایر] وقتی دختر و پسری قصد ازدواج دارند و مادر پسر به آشنایی اینترنتی اعتراض دارد.در صورتی که دختر و پسر به تمام مسائل اسلامی اعتقاد دارند چگونه می توان رضایت مادر را جلب کرد؟
- [آیت الله شبیری زنجانی] پدر یا جدّ پدری میتوانند دختری را که به حدّ بلوغ رسیده و رشیده است، یعنی مصلحت خود را تشخیص میدهد در صورتی که باکره باشد شوهر دهند و مستحبّ و مطابق احتیاط استحبابی آن است که رضایت دختر را در این مورد جلب کنند و اجازه مادر و برادر لازم نیست و اگر دختر باکره بالغه رشیده بخواهد با کسی ازدواج کند و پدر و جدّ پدری اجازه نمیدهند، چنانچه ممانعت ایشان بدون رعایت مصلحت دختر باشد، اجازه آنان لازم نیست، ولی اگر آنها ازدواج را به صلاح دختر ندانسته لذا ممانعت به عمل آورند، ازدواج دختر بدون اجازه پدر یا جدّ پدری باطل است.
- [آیت الله وحید خراسانی] احتیاط واجب ان است که شوهر بیش از چهارماه نزدیکی با متعه خودرا ترک نکند مگر با رضایت او
- [آیت الله مکارم شیرازی] در عقد ازدواج خواه دائم باشد یا موقت، خواندن صیغه لازم است و رضایت طرفین به تنهایی کافی نیست و صیغه عقد را طرفین یا وکیل آنها می توانند بخوانند.
- [آیت الله اردبیلی] بیرون ریختن منی در حال آمیزش توسّط شوهر در مورد زن دائم بدون رضایت او احتیاطا جایز نیست ولی اگر با رضایت طرفین باشد مانعی ندارد و در مورد متعه، مرد میتواند منی خود را بیرون بریزد؛ ولی زن دائمی باشد یا متعه حق ندارد بدون رضایت شوهر، کاری کند که نطفه او بیرون بریزد، مگر در مواردی که بیرون نریختن نطفه موجب بچّهدار شدن شود و زن نسبت به آن شرعا معذور باشد.
- [آیت الله نوری همدانی] اگر انسان بدون صیغه خواندن بخواهد برای انجام عملی اجیر شود ؛ همین که با رضایت طرف معامله مشغول آن عمل شد اجاره صحیح است .
- [آیت الله سبحانی] اگر انسان بدون خواندن صیغه بخواهد برای انجام عملی اجیر شود; همین که با رضایت طرف معامله، مشغول آن عمل شد اجاره صحیح است.
- [آیت الله مکارم شیرازی] هرگاه خریدار یا فروشنده را که مجبور به معامله کرده اند بعداً رضایت دهد صحیح است و احتیاط مستحب آن است که صیغه معامله را دوباره بخوانند.
- [آیت الله اردبیلی] اگر انسان بدون صیغه خواندن بخواهد برای انجام عملی اجیر شود، همین که با رضایت طرف معامله مشغول آن عمل شود، اجاره صحیح است.
- [آیت الله علوی گرگانی] احتیاط واجب آن است که شوهر بیش از چهار ماه نزدیکی با متعه خود را ترک نکند مگر با رضایت او باشد.
- [آیت الله بروجردی] اگر مالک و زارع صیغه خوانده باشند، بدون رضایت یکدیگر نمیتوانند مزارعه را به هم بزنند و نیز اگر مالک به قصد مزارعه زمین را به کسی واگذار کند، بعد از آن که او مشغول عمل شد، جایز نیست بدون رضایت یکدیگر معامله را به هم بزنند، ولی اگر در ضمن خواندن صیغه مزارعه شرط کرده باشند که هر دو یا یکی از آنان حق به هم زدن معامله را داشته باشند، میتوانند مطابق قراری که گذاشتهاند معامله را به هم بزنند.