وقتی 22 ساله بودم از همکلاسی ام خوشم آمد و خواستگاری کردم اولش خانواده ام مخالفتی نداشتند ولی بعد از مشکلاتی که در زندگی برادرم دیدن که منجر به طلاق شد و خانم سرکتاب بازکنی که این مسئله رو قبلاً پیش بینی کرده بود برای من و هم برای برادرم، مخالف ازدواج من با این خانم شدند، من که دیدم نمیتوانم خانواده ام را راضی کنم، موافقت کردم که مادرم با مادر این خانم تماس گرفته و همه چیز را تمام کند ولی نتوانستم هنوزم با این قضیه کنار بیایم خیلی راههای مختلفی را انجام دادم ولی نتوانستم خانواده ام را راضی کنم، نمیدانم درست هست که خودم تنهایی به خواستگاری بروم یا نه؟ با سلام و تحیت خدمت شما دوست گرامی از جمله مواردی که می تواند در موفقیت یک ازدواج نقش داشته باشد، موافقت و هماهنگی خانواده هاست. عدم همراهی خانواده ها سبب می شود که از یکسو عروس یا داماد از جایگاه و منزلت لازم برخوردار نباشند و از سوی دیگر امکان طرد و دخالت تقویت می شود. بنابراین شایسته این است تا جایی که امکان دارد خود را از حمایت و پشتوانه خانواده محروم نسازید. به این منظور سعی کنید با واسطه قرار دادن افراد موجهی نظیر ، مشاور، روحانی محل، ریش سفید فامیل و... ذهنیت خانواده خود را تغییر دهید تا ازدواجی با تردید و دغدغه کمتر برای شما رقم بخورد
وقتی 22 ساله بودم از همکلاسی ام خوشم آمد و خواستگاری کردم اولش خانواده ام مخالفتی نداشتند ولی بعد از مشکلاتی که در زندگی برادرم دیدن که منجر به طلاق شد و خانم سرکتاب بازکنی که این مسئله رو قبلاً پیش بینی کرده بود برای من و هم برای برادرم، مخالف ازدواج من با این خانم شدند، من که دیدم نمیتوانم خانواده ام را راضی کنم، موافقت کردم که مادرم با مادر این خانم تماس گرفته و همه چیز را تمام کند ولی نتوانستم هنوزم با این قضیه کنار بیایم خیلی راههای مختلفی را انجام دادم ولی نتوانستم خانواده ام را راضی کنم، نمیدانم درست هست که خودم تنهایی به خواستگاری بروم یا نه؟
با سلام و تحیت خدمت شما دوست گرامی
از جمله مواردی که می تواند در موفقیت یک ازدواج نقش داشته باشد، موافقت و هماهنگی خانواده هاست. عدم همراهی خانواده ها سبب می شود که از یکسو عروس یا داماد از جایگاه و منزلت لازم برخوردار نباشند و از سوی دیگر امکان طرد و دخالت تقویت می شود. بنابراین شایسته این است تا جایی که امکان دارد خود را از حمایت و پشتوانه خانواده محروم نسازید. به این منظور سعی کنید با واسطه قرار دادن افراد موجهی نظیر ، مشاور، روحانی محل، ریش سفید فامیل و... ذهنیت خانواده خود را تغییر دهید تا ازدواجی با تردید و دغدغه کمتر برای شما رقم بخورد
- [سایر] سال گذشته به خواستگاری خانمی رفتم و پاسخ منفی شنیدم. آیا درست است که بار دیگر به خواستگاری بروم؟
- [سایر] من می خواهم خواستگاری بروم و جواب منفی نشنوم . باید چه کار کنم ؟
- [سایر] خواستگاری برای برخی از مادران نوعی تفریح شده. آیا خواستگاری تفریحی درست است؟
- [سایر] آیا درست است آقایان هم زمان به خواستگاری می روند؟
- [سایر] طبق حدیث شریف ثقلین، قرآن به تنهایی نمیتواند حجت کامل الهی باشد، آیا درست است؟
- [سایر] آیا درست است بعضی از آقایان در محیط کار یا در دانشگاه خواستگاری میکنند؟
- [سایر] آیا این درست است که خانواده پسرها با نگاه خرید و تفریح به خواستگاری بروند؟
- [سایر] خواستگاری دارم که همتای من نیست؛ اما از ترس نفرین او میخواهم پاسخ مثبت دهم. آیا این کار درست است؟
- [سایر] پدر من تا تحقیقات کاملی را درباره خواستگار انجام ندهد، اجازه خواستگاری به وی نمیدهد. آیا اینگونه تحقیقات درست است؟
- [سایر] آیا خواستگاری های که مادر و خواهر می روند و جای پسر نظر می دهند ، درست است ؟
- [آیت الله علوی گرگانی] گیره استکان که از طلا یا نقره میسازند اگر بعد از برداشتن استکان ظرف به آن گفته شود، استعمال آن چه به تنهایی و چه با استکان حرام است و اگر ظرف به آن گفته نشود استعمال آن مانعی ندارد، و ظرف آن است که برای خوردن و آشامیدن درست کرده باشند.
- [آیت الله شبیری زنجانی] محجور محجور کسیست که نمیتواند در مال خود به تنهایی تصرف کند.
- [آیت الله نوری همدانی] اگر چند نفر را برای انجام کاری وکیل کنند و به آنها اجازه دهد که هر کدام به تنهائی در آن کار اقدام کنند ، هر یک از آنان می توانند آن کار را انجام دهد و چنانچه یکی از آنان بمیرد ، وکالت دیگران باطل نمی شود ولی اگر نگفته باشد که با هم یا به تنهائی وکیل است که انجام دهد و از حرفش هم معلوم نباشد که می توانند به تنهائی انجام دهند ؛ یاگفته باشدکه با هم انجام دهند ؛ نمی توانند به تنهائی اقدام نمایند . و در صورتی که یکی از آنان بمیرد ، وکالت دیگران باطل می شود ، اگر با هم وکیل شده باشند .
- [آیت الله شبیری زنجانی] اگر چند نفر را برای انجام کاری وکیل کند و به آنها اجازه دهد که هر کدام به تنهایی در آن کار اقدام کنند، هر یک از آنان میتوانند آن کار را انجام دهد و چنانچه یکی از آنان بمیرد، وکالت دیگران باطل نمیشود، ولی اگر نگفته باشد که با هم یا به تنهایی انجام دهند، یا گفته باشد که با هم انجام دهند، هیچ یک نمیتوانند به تنهایی اقدام نمایند و در صورتی که یکی از آنان بمیرد، وکالت دیگران باطل میشود.
- [آیت الله اردبیلی] اگر چند نفر را برای انجام کاری وکیل کند و به آنها اجازه دهد که هر کدام به تنهایی برای آن کار اقدام کنند، هر یک از آنان میتواند آن کار را انجام دهد و چنانچه یکی از آنان بمیرد، وکالت دیگران باطل نمیشود؛ ولی اگر نگفته باشد که با هم یا به تنهایی وکیل هستند که کاری را انجام دهند و از حرف او هم معلوم نباشد که میتوانند به تنهایی انجام دهند، یا گفته باشد که با هم انجام دهند، نمیتوانند به تنهایی اقدام نمایند و در صورتی که یکی از آنان بمیرد، وکالت دیگران باطل میشود.
- [آیت الله میرزا جواد تبریزی] اگر چند نفر را برای انجام کاری وکیل کند و به آنها اجازه دهد که هر کدام به تنهائی در آن کار اقدام کنند؛ هر یک از آنان می تواند آن کار را انجام دهد و چنانچه یکی از آنان بمیرد؛ وکالت دیگران باطل نمی شود؛ ولی اگر نگفته باشد که باهم یا به تنهائی انجام دهند؛ یا گفته باشد که باهم انجام دهند؛ نمی توانند به تنهائی اقدام نمایند و در صورتی که یکی از آنان بمیرد؛ وکالت دیگران باطل می شود.
- [آیت الله بروجردی] اگر چند نفر را برای انجام کاری وکیل کند و به آنها اجازه دهد که هر کدام به تنهایی در آن کار اقدام کنند، هر یک از آنان میتواند آن کار را انجام دهد و چنانچه یکی از آنان بمیرد، وکالت دیگران باطل نمیشود، ولی اگر نگفته باشد که با هم یا به تنهایی انجام دهند، یا گفته باشد که با هم انجام دهند، نمیتوانند به تنهایی اقدام نمایند و در صورتی که یکی از آنان بمیرد وکالت دیگران باطل میشود.
- [آیت الله خوئی] اگر چند نفر را برای انجام کاری وکیل کند و به آنها اجازه دهد که هر کدام به تنهایی در آن کار اقدام کنند، هر یک از آنان میتواند آن کار را انجام دهد و چنانچه یکی از آنان بمیرد وکالت دیگران باطل نمیشود، ولی اگر نگفته باشد که با هم یا به تنهایی انجام دهند یا گفته باشد که با هم انجام دهند، نمیتوانند به تنهایی اقدام کنند و در صورتی که یکی از آنان بمیرد وکالت دیگران باطل میشود.
- [آیت الله وحید خراسانی] هر کدام از کارهای وضو را که می تواند به تنهایی انجام دهد نباید در ان کمک بگیرد
- [آیت الله مکارم شیرازی] انسان هر یک از کارهای وضو را که می تواند به تنهایی انجام دهد، نباید کمک بگیرد.