هر شخصی ممکن است به دلایل ناکامی ها و شکست ها و یا از دست دادن فردی که دوستش دارد دچار افسردگی شود. افسردگی با غم و اندوه تفاوت دارد نشانه های افسردگی در انسان: تغییر افکار و احساسات و فاصله گرفتن از واقعیت مثلا احساس تنهایی در حالی که فرد محبوبیت در بین دوستان و اعضای خانواده اش دارد. احساس گناه کاذب، عصبانیت و تحریک پذیری، گرایش به انزواطلبی، رخوت و سستی در انجام کارهای روزمره، تغییر در اشتها و خواب، هیجان پایین، نادیده گرفتن نقاط مثبت و امیدوار کننده و یا بی ارزش کردن آنها برای کاهش این احساسات و درمان افسردگی تکالیف زیر پیشنهاد می شود که در صورت ادامه درمان گزارشی ار تکنیک های زیر باید همراه با وضعیت روحی روزانه فرستاده شود: 1- تهیه گزارش وضعیت روحیه روزانه شامل 4 مرحله: الف. حادثه یا اتفاق یا خاطره ناراحت کننده ب. احساس ( غمگینی ، ناامیدی، تنهایی، عصبانیت، گناه و خجالت، خشم ورنجش و دلخوری، اضطراب و نگرانی ترس و هراس شدید، احساس حقارت و ناشایسته بودن، احساس درماندگی ج. پیدا کردن خطاهای شناختی ده گانه(ذکر شده در پایین ) د. تفکر منطقی 2- تهیه لیستی از نکات مثبت و امیدوار کننده خود از نگاه خود یا دیگران (به دلیل اینکه فردی که در افسردگی به سر می برد هیچ نقطه مثبتی نمی بیند که نباید به افکاری که در این دوره دارد زیاد اعتماد کند) و زندگی حتی یک درصد تهیه گزارش از وضعیت روحی قبل و بعد مرور روزانه آن. 3- ورزش و تحرکات بدنی ترجیحاً در جمع تهیه گزارش از وضعیت روحی قبل و بعد. 4- پرهیز از مقایسه خود با دیگران. 5- احترام گذاشن به خود و عدم سرزنش. 6- تغییر موقعیت فیزیکی هنگام هجوم افکار مأیوس کننده تهیه گزارش از وضعیت روحی قبل و بعد تغییر( قطع افکار و رفتن به یک لحظه هواخوری یا خوردن میوه و باخودتان بگویید که بعداً دراین باره صحبت می کنم. 7- پرهیز از تنهایی و برنامه ریزی روزانه. 8- دیدن برنامه های طنز و مجلات طنز تغییر مکان زندگی مانند رفتن به بیرون همراه با فرزند و یا دوستان. 9- شناسایی افکاری که باعث نا خوشایندی شما می شود و نوشتن آنها. 10- استفاده از غذاهای پر کالری و آهن دار. قرص آهن پرهیز از خوردن غذاهای ادویه دار وپرهیز از نوشیدن کافئین، کاکائو چای و قهوه به خصوص در شب. 11- تمرکزیابی و توجه گردانی و کنترل تفکر) قطع کردن و پرورش ندادن افکار منفی و پیش کشیدن یک خاطره و شناسایی افکار نگران کننده و نوشتن آن. 12- استفاده از لباس ها رنگ روشن و عطر و تمیز و شاداب بودن.
هر شخصی ممکن است به دلایل ناکامی ها و شکست ها و یا از دست دادن فردی که دوستش دارد دچار افسردگی شود. افسردگی با غم و اندوه تفاوت دارد نشانه های افسردگی در انسان:
تغییر افکار و احساسات و فاصله گرفتن از واقعیت مثلا احساس تنهایی در حالی که فرد محبوبیت در بین دوستان و اعضای خانواده اش دارد. احساس گناه کاذب، عصبانیت و تحریک پذیری، گرایش به انزواطلبی، رخوت و سستی در انجام کارهای روزمره، تغییر در اشتها و خواب، هیجان پایین، نادیده گرفتن نقاط مثبت و امیدوار کننده و یا بی ارزش کردن آنها برای کاهش این احساسات و درمان افسردگی تکالیف زیر پیشنهاد می شود که در صورت ادامه درمان گزارشی ار تکنیک های زیر باید همراه با وضعیت روحی روزانه فرستاده شود:
1- تهیه گزارش وضعیت روحیه روزانه شامل 4 مرحله:
الف. حادثه یا اتفاق یا خاطره ناراحت کننده ب. احساس ( غمگینی ، ناامیدی، تنهایی، عصبانیت، گناه و خجالت، خشم ورنجش و دلخوری، اضطراب و نگرانی ترس و هراس شدید، احساس حقارت و ناشایسته بودن، احساس درماندگی ج. پیدا کردن خطاهای شناختی ده گانه(ذکر شده در پایین ) د. تفکر منطقی
2- تهیه لیستی از نکات مثبت و امیدوار کننده خود از نگاه خود یا دیگران (به دلیل اینکه فردی که در افسردگی به سر می برد هیچ نقطه مثبتی نمی بیند که نباید به افکاری که در این دوره دارد زیاد اعتماد کند) و زندگی حتی یک درصد تهیه گزارش از وضعیت روحی قبل و بعد مرور روزانه آن.
3- ورزش و تحرکات بدنی ترجیحاً در جمع تهیه گزارش از وضعیت روحی قبل و بعد.
4- پرهیز از مقایسه خود با دیگران.
5- احترام گذاشن به خود و عدم سرزنش.
6- تغییر موقعیت فیزیکی هنگام هجوم افکار مأیوس کننده تهیه گزارش از وضعیت روحی قبل و بعد تغییر( قطع افکار و رفتن به یک لحظه هواخوری یا خوردن میوه و باخودتان بگویید که بعداً دراین باره صحبت می کنم.
7- پرهیز از تنهایی و برنامه ریزی روزانه.
8- دیدن برنامه های طنز و مجلات طنز تغییر مکان زندگی مانند رفتن به بیرون همراه با فرزند و یا دوستان.
9- شناسایی افکاری که باعث نا خوشایندی شما می شود و نوشتن آنها.
10- استفاده از غذاهای پر کالری و آهن دار. قرص آهن پرهیز از خوردن غذاهای ادویه دار وپرهیز از نوشیدن کافئین، کاکائو چای و قهوه به خصوص در شب.
11- تمرکزیابی و توجه گردانی و کنترل تفکر) قطع کردن و پرورش ندادن افکار منفی و پیش کشیدن یک خاطره و شناسایی افکار نگران کننده و نوشتن آن.
12- استفاده از لباس ها رنگ روشن و عطر و تمیز و شاداب بودن.
- [سایر] راهکارهایی برای درمان افسردگی بیان کنید؟
- [سایر] برای درمان افسردگی چه باید کرد؟
- [سایر] سلام آیابرای درمان افسردگی قطره گیاهی هایپیران رو توصیه میکنید.
- [سایر] به نام خدا،سلام،برای درمان افسردگی چه باید کرد؟با تشکر.
- [سایر] سلام برای درمان افسردگی واضطراب وزخم اثنی عشر و ورم معده و عفونت هیلوباکتر معده عسل ودم کرده بادر نجوبیه خوبه
- [سایر] با سلام بخاطر مشکلاتی که برام پیش اومده خیلی وقته حالت افسردگی پیدا کردم. هم از لحاظ جسمی و هم از لحاظ روحی ضعیف شدم.تا الان هم دنبال درمان از طریق روانشناس و روانپزشک و مشاوره و ... نرفتم.ولی الان تصمیم گرفتم برم.حالا چند تا سوال داشتم. 1- اول باید به چه کسی مراجعه کنم؟روانشناس، روانپزشک یا مشاوره؟ 2- تست رو باید کجا بدم؟برای اینکه مطمئن بشم واقعا افسرده هستم یا نه؟ 3- دارو چقدر میتونه در درمان افسردگی موثر باشه؟ ممنون
- [سایر] علائم افسردگی در نوجوانان چیست؟با افسردگی نوجوانان چه کنیم؟
- [سایر] علائم افسردگی در نوجوانان چیست؟ با افسردگی نوجوانان چه کنیم؟
- [سایر] علائم افسردگی در نوجوانان چیست؟ با افسردگی نوجوانان چه کنیم؟
- [سایر] افسردگی همسر چقدر می تواند در زندگی زناشوئی اثر بگذارد . اگر در دوران عقد متوجه افسردگی بشویم ، چکار بای بکنیم ؟
- [آیت الله مکارم شیرازی] خوردن ماهی های کوچک زنده اشکال دارد، مگر برای درمان در مقام ضرورت.
- [آیت الله جوادی آملی] .هرگاه طبیب, درمان بیمار را به صورتی سرپرستی کند مثلاً به او دارو دهد یا وی را تزریق کند یا دستور خوردن دارو یا انجام دادن کاری را به او بدهد و در این طبابت اشتباه نماید و به بیمار زیان برسد یا بمیرد, ضامن است و اگر به هیچوجه دستور ندهد, بلکه فقط راه درمان بیماری را در مقالهای بنویسد یا در تدریس بیان کند و بیمار شخصاً به درمان خود اقدام نماید و آسیب ببیند، طبیب ضامن نیست.
- [آیت الله مظاهری] مکروه است قاضی در حالت غیرعادی مانند حال غضب یا ترس یا گرسنگی یا تشنگی یا افسردگی یا کسالت یا بیخوابی یا فشار بول و غائط و مانند اینها قضاوت نماید.
- [آیت الله اردبیلی] ضامن نبودن پزشک به وسیله نصب اطّلاعیه در محلّ درمان یا اعلان در رسانهها ثابت نمیشود، بلکه باید خود بیمار یا ولیّ او پس از آگاهی از کیفیّت درمان شرط عدم ضمان را به صورت کتبی یا شفاهی قبول کند و چنانچه قبول شرط از روی اضطرار و ناچاری باشد، اشکال ندارد؛ ولی اگر اجبار و اکراه در بین باشد، پزشک ضامن است.
- [آیت الله جوادی آملی] .زخمهای متعدد در بدن, گاهی به هم نزدیکاند که به همه آنها یک زخم گفته می شود، در این صورت , تا همگی درمان نشدند , نمازگزاردن با خون آنها در بدن یا لباس بیاشکال است و زمانی از هم دورند که هرکدام زخم جدا شمرده میشود; در این فرض خون هرکدام بعد از درمان, اگر بیش از درهم باشد, مانع صحت نماز است.
- [آیت الله اردبیلی] در مورد عیب عنّین بودن مرد، اگر احتمال درمان او را بدهند، زن باید به حاکم شرع مراجعه کند و حاکم شرع یک سال برای آزمایش و درمان به مرد مهلت دهد؛ پس اگر در این مدّت مرد هیچ نتوانست با زنی آمیزش نماید، زن حقّ فسخ دارد.
- [آیت الله اردبیلی] خوردن، آشامیدن، تزریق و یا استعمال چیزی که برای جسم یا روح انسان ضرر قابل توجّه دارد، حرام است، ولی اگر در موردی به نظر پزشک متخصّص و مطمئن درمان بیماری منحصر به آن باشد، در حدّ ضرورت اشکال ندارد.
- [آیت الله مکارم شیرازی] تزریق خون انسانی به انسان دیگر برای درمان بیماری یا جراحی یا نجات جان او جایز است، خواه خون مسلمان باشد یا کافر، مرد باشد یا زن و خرید و فروش خون برای این منظور مانعی ندارد.
- [آیت الله مکارم شیرازی] قی کردن از روی عمد روزه را باطل می کند، هرچند برای نجات از مسمومیت و درمان بیماری و مانند آن باشد، ولی قی کردن بدون اختیار یا از روی سهو روزه را باطل نمی کند.
- [آیت الله اردبیلی] اگر پزشک دارویی را تعریف کند یا بگوید: (درمان فلان درد با فلان داروست) و بیمار با اختیار و فهم خود دارو را با بیماری خود منطبق نموده و مصرف کند، پزشک در برابر عوارض آن ضامن نیست.