فرق قرآن و دعا چیست؟
بکار بردن کلمات قرآن وحتی جمله ای شبیه آن ،معنایش نقض تحدی قرآن نیست.قرآن کریم تحدی نموده که هرکس درالهی بودن قرآن شک داردسوره ای مانند آنرا بیاورد وتا کنون کسی نتوانسته هماوردی کند.در دعاهای وارد شده از ائمه علیهم السلام جملات زیادی از قرآن کریم استفاده شده وبه کلام الهی استناد گردیده واین برای اهل فن آشکار است که منافاتی با تحدی قران ندارد. در دعای ابوحمزه ،دعای کمیل ،و..ملاحظه نمائید. امامان(ع) ترجمان قرآن بودند و (دعا) نیز به تعبیری قرآن صاعد است. گفت و گوی امامان با خدا در لسان دعا نیز مراتبی دارد. گاه سخن آنان به گونه ‌ای است که برای همگان قابل فهم و درک می‌باشد، تا همه انسان‌ها از این خوان عظمی بهره گیرند. و گاه سخن از مراتب بالاتری است تا خواص و اولیای کمّل الهی نیز در حد خود از آن بهره برند. و گاه با زبان خاص خویش، با خدا راز و نیاز کرده‌اند که جز خودشان، کسی را توان راه‌یابی به کنه آن نیست. [پایان کد انتخابی] (لوح فشرده پرسمان، اداره مشاوره نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، کد: 3/100106607)
عنوان سوال:

فرق قرآن و دعا چیست؟


پاسخ:

بکار بردن کلمات قرآن وحتی جمله ای شبیه آن ،معنایش نقض تحدی قرآن نیست.قرآن کریم تحدی نموده که هرکس درالهی بودن قرآن شک داردسوره ای مانند آنرا بیاورد وتا کنون کسی نتوانسته هماوردی کند.در دعاهای وارد شده از ائمه علیهم السلام جملات زیادی از قرآن کریم استفاده شده وبه کلام الهی استناد گردیده واین برای اهل فن آشکار است که منافاتی با تحدی قران ندارد. در دعای ابوحمزه ،دعای کمیل ،و..ملاحظه نمائید.
امامان(ع) ترجمان قرآن بودند و (دعا) نیز به تعبیری قرآن صاعد است. گفت و گوی امامان با خدا در لسان دعا نیز مراتبی دارد. گاه سخن آنان به گونه ‌ای است که برای همگان قابل فهم و درک می‌باشد، تا همه انسان‌ها از این خوان عظمی بهره گیرند. و گاه سخن از مراتب بالاتری است تا خواص و اولیای کمّل الهی نیز در حد خود از آن بهره برند. و گاه با زبان خاص خویش، با خدا راز و نیاز کرده‌اند که جز خودشان، کسی را توان راه‌یابی به کنه آن نیست.
[پایان کد انتخابی] (لوح فشرده پرسمان، اداره مشاوره نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، کد: 3/100106607)





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین