چنین مطلبی به هیچ وجه در قرآن کریم نیست، بلکه برعکس، قرآن میفرماید: وَ ضُرِبَتْ عَلَیْهِمُ اَلذِّلَّةُ وَ اَلْمَسْکَنَةُ وَ باؤُ بِغَضَبٍ مِنَ اَللَّهِ؛ (بقره، آیه 61 - آل عمران، 112). اتفاقاً چنین مطلبی حتی در تورات هم وجود ندارد. برای اطلاع نک: سفر تثنیه، باب 4، بندهای 25 و 26 - باب 8، بندهای 19 و 20 - باب 11، بندهای 16 و 17 و 26 و 27 (به خصوص با توجه به با 27، بندهای 17 و 19 و 24 و 25 و 26) باب 28، بندهای 15 به بعد و نیز لاویان باب 26، بندهای 14 به بعد) باب 31 بندهای 15 به بعد - باب 32 بندهای 15 به بعد. به طور خلاصه در این بندها گفته شده است که وعده الهی به بنیاسرائیل براین اساس است که خدا را اطاعت نموده و احکام و فرامین او را اجرا نمایند و چنانچه سرپیچی نموده و معصیت کنند خدای بزرگ نیز انواع بلاها و مصایب و شکست و ذلت و پراکندگی را به آنها مقرر خواهد نمود (به خصوص نک: سفر تثنیه، باب 28، بندهای 15 به بعد). در همان سفر تثنیه خدا به حضرت موسی میگوید که پس از مرگ تو این قوم به من خیانت نموده و عهد مرا میشکنند. کتاب اول و دوم پادشاهان و کتاب اول و دوم تواریخ نیز پر است از جنایاتی که بنیاسرائیل مرتکب شدند (از جمله نک: کتاب دوم پادشاهان باب 22 و 23 و کتاب دوم تواریخ باب 34) بنابراین نه در قرآن و نه حتی در تورات فعلی چنین مطلبی نیامده است. (لوح فشرده پرسمان، اداره مشاوره نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، کد: 4/6254)
چنین مطلبی به هیچ وجه در قرآن کریم نیست، بلکه برعکس، قرآن میفرماید: وَ ضُرِبَتْ عَلَیْهِمُ اَلذِّلَّةُ وَ اَلْمَسْکَنَةُ وَ باؤُ بِغَضَبٍ مِنَ اَللَّهِ؛ (بقره، آیه 61 - آل عمران، 112). اتفاقاً چنین مطلبی حتی در تورات هم وجود ندارد.
برای اطلاع نک: سفر تثنیه، باب 4، بندهای 25 و 26 - باب 8، بندهای 19 و 20 - باب 11، بندهای 16 و 17 و 26 و 27 (به خصوص با توجه به با 27، بندهای 17 و 19 و 24 و 25 و 26) باب 28، بندهای 15 به بعد و نیز لاویان باب 26، بندهای 14 به بعد) باب 31 بندهای 15 به بعد - باب 32 بندهای 15 به بعد. به طور خلاصه در این بندها گفته شده است که وعده الهی به بنیاسرائیل براین اساس است که خدا را اطاعت نموده و احکام و فرامین او را اجرا نمایند و چنانچه سرپیچی نموده و معصیت کنند خدای بزرگ نیز انواع بلاها و مصایب و شکست و ذلت و پراکندگی را به آنها مقرر خواهد نمود (به خصوص نک: سفر تثنیه، باب 28، بندهای 15 به بعد). در همان سفر تثنیه خدا به حضرت موسی میگوید که پس از مرگ تو این قوم به من خیانت نموده و عهد مرا میشکنند. کتاب اول و دوم پادشاهان و کتاب اول و دوم تواریخ نیز پر است از جنایاتی که بنیاسرائیل مرتکب شدند (از جمله نک: کتاب دوم پادشاهان باب 22 و 23 و کتاب دوم تواریخ باب 34) بنابراین نه در قرآن و نه حتی در تورات فعلی چنین مطلبی نیامده است. (لوح فشرده پرسمان، اداره مشاوره نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، کد: 4/6254)
- [سایر] آیا بلا برای عقوبت نیست؟ پس چرا امام حسین (ع) دچار بلا و مصیبت شدند؟
- [سایر] آیا کسی که رابطه اش با خدا بیشتر باشد بیشتر به بلا و مصیبت گرفتار می شود؟
- [آیت الله مظاهری] جواب : فکر مفاسد آن را بکنیم که یکی از مفاسد آن خوردن گوشت مرده است و اهل نظر این خوردن ها را میبینند و در روز قیامت همه میبینند.
- [سایر] بهره های معنوی مصیبت چیست؟
- [سایر] آیا مصیبت شهادت حضرت زهرای اطهر(سلام الله علیها) سنگین تر است یا مصیبت شهادت امام حسین(علیه السلام)؟
- [سایر] چرا یهودیان را یهودی مینامند؟
- [سایر] چرا یهودیان را یهودی مینامند؟
- [سایر] آیا هلوکاست یهودیان واقعیت دارد؟
- [سایر] استرجاع به هنگام مصیبت، چه ثوابی دارد؟
- [سایر] چه چیزی موجب آسان شدن مصیبت هاست؟
- [آیت الله بروجردی] زنی که حیض نمیبیند اگر در سن زنهایی باشد که حیض میبینند، چنانچه شوهرش او را طلاق دهد، باید بعد از طلاق تا سه ماه عدّه نگه دارد.
- [آیت الله مکارم شیرازی] مستحب است صاحبان عزا را تسلیت گویند، اما اگر مدتی گذشته است و خاطره مصیبت فراموش شده و به واسطه تسلیت مصیبت یادشان می آید ترک آن بهتر است و نیز شایسته است تا سه روز برای اهل خانه میت غذا بفرستند.
- [آیت الله وحید خراسانی] بنابر احتیاط واجب پاره کردن یقه در مرگ غیر پدر و برادر جایز نیست ولی در مصیبت پدر و برادر مانعی ندارد
- [آیت الله خوئی] پاره کردن یقه در مرگ غیر پدر و برادر جایز نیست. و احتیاط واجب آن است که در مصیبت آنان هم یقه پاره نکند.
- [آیت الله میرزا جواد تبریزی] پاره کردن یقه در مرگ غیر پدر و برادر جایز نیست و احتیاط واجب آن است که در مصیبت آنان هم یقه پاره نکند.
- [آیت الله سیستانی] پاره کردن یقه در مرگ غیر پدر و برادر بنابر احتیاط جایز نیست ، و احتیاط مستحب آن است که در مصیبت آنان هم یقه پاره نکند .
- [آیت الله بروجردی] پاره کردن یقه در مرگ غیر پدر و برادر جائز نیست و احتیاط واجب آن است که در مصیبت آنان هم یقه پاره نکند.
- [آیت الله اردبیلی] زنی که حیض نمیبیند، اگر در سنّ زنهایی باشد که حیض میبینند، چنانچه شوهرش بعد از آمیزش او را طلاق دهد، باید بعد از طلاق تا سه ماه عدّه نگهدارد.
- [آیت الله بهجت] زنی که حیض نمیبیند، اگر در سن زنهایی باشد که حیض میبینند، چنانچه شوهرش بعد از نزدیکی کردن او را طلاق دهد، باید بعد از طلاق تا سه ماه عدّه نگاه دارد.
- [آیت الله صافی گلپایگانی] . مستحاضه اگر بین غسل و نماز فاصله بیندازد و خون ببیند، باید دوباره غسل کند و بلا فاصله مشغول نماز شود.