چرا برای اداره حکومت اسلامی از شورای رهبری استفاده نمی شود؟ این کار می تواند خطاها را کاهش دهد.
چرا برای اداره حکومت اسلامی از شورای رهبری استفاده نمی شود؟ این کار می تواند خطاها را کاهش دهد. با سلام به شما دانشجوی گرامی از این‌که این مرکز را برای بیان نظرات خود انتخاب نموده‌اید قدردانیم. امیدواریم در ادامه به همفکری قابل توجهی دست یابیم. رهبری شورایی؟ انجام دادن کارها به صورت شور و مشورت و تصمیم‌گیری کارشناسانه امری پسندیده، معقول و مورد تأیید اسلام و قانون اساسی ایران است قرآن کریم می‌فرماید: {/Bوَ اَلَّذِینَ اِسْتَجابُوا لِرَبِّهِمْ وَ أَقامُوا اَلصَّلاةَ وَ أَمْرُهُمْ شُوری‌ بَیْنَهُمْ وَ مِمَّا رَزَقْناهُمْ یُنْفِقُونَ وَ اَلَّذِینَ إِذا أَصابَهُمُ اَلْبَغْیُ هُمْ یَنْتَصِرُونَ‌{w1-22w}{I42:39-38I}/} (شوری، آیه 38) اما با دقت در دلایل عقلی و نقلی مسأله شورا، به خوبی روشن می‌شود که انجام شورایی کارها هرگز بدین معنا نیست که شورا در همه مراحل حتی در مرحله اظهار نظر قطعی و تصمیم‌گیری در سطح کلان پسندیده و معقول است؛ بلکه مراداین است که کارها به وسیله عقل جمعی مسلمانان و تحقیق و مشورت مورد بررسی و ارزیابی قرار گیرد و برای تصمیم‌گیری نهایی به مرکز احیای آن ارائه شود؛ نه این که همه اعضای طرف مشورت در این مرحله نیز نظر دهند این کار به دلایل زیر مردود و ناممکن است:
عنوان سوال:

چرا برای اداره حکومت اسلامی از شورای رهبری استفاده نمی شود؟ این کار می تواند خطاها را کاهش دهد.


پاسخ:

چرا برای اداره حکومت اسلامی از شورای رهبری استفاده نمی شود؟ این کار می تواند خطاها را کاهش دهد.
با سلام به شما دانشجوی گرامی از این‌که این مرکز را برای بیان نظرات خود انتخاب نموده‌اید قدردانیم. امیدواریم در ادامه به همفکری قابل توجهی دست یابیم.
رهبری شورایی؟
انجام دادن کارها به صورت شور و مشورت و تصمیم‌گیری کارشناسانه امری پسندیده، معقول و مورد تأیید اسلام و قانون اساسی ایران است قرآن کریم می‌فرماید: {/Bوَ اَلَّذِینَ اِسْتَجابُوا لِرَبِّهِمْ وَ أَقامُوا اَلصَّلاةَ وَ أَمْرُهُمْ شُوری‌ بَیْنَهُمْ وَ مِمَّا رَزَقْناهُمْ یُنْفِقُونَ وَ اَلَّذِینَ إِذا أَصابَهُمُ اَلْبَغْیُ هُمْ یَنْتَصِرُونَ‌{w1-22w}{I42:39-38I}/} (شوری، آیه 38) اما با دقت در دلایل عقلی و نقلی مسأله شورا، به خوبی روشن می‌شود که انجام شورایی کارها هرگز بدین معنا نیست که شورا در همه مراحل حتی در مرحله اظهار نظر قطعی و تصمیم‌گیری در سطح کلان پسندیده و معقول است؛ بلکه مراداین است که کارها به وسیله عقل جمعی مسلمانان و تحقیق و مشورت مورد بررسی و ارزیابی قرار گیرد و برای تصمیم‌گیری نهایی به مرکز احیای آن ارائه شود؛ نه این که همه اعضای طرف مشورت در این مرحله نیز نظر دهند این کار به دلایل زیر مردود و ناممکن است:





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین