فرح گفته جوانانی که ما تربیت کردیم انقلاب کردن جوانانی که انقلاب تربیت کرده زیرابرو برمیدارند. پاسخ چیست؟ با سلام و احترام خدمت شما، در پاسخ به چنین ادعایی(البته اگر صحیح باشد) باید گفت: 1- بخشی از جوانانی که رژیم پهلوی در قمارخانه ها و کاباره ها تربیت کرده بود، حاصل آن ساواکی ها، بهائی ها، شعبان بی مخها حاصل شد. 2- اگر پهلوی این جوانان را تربیت کرده بود، پس چرا انقلاب کرده و خاندان پهلوی را از کشور بیرون کردند. 3- نسل انقلابی تربیت شده مدیون مجاهدت و ایثار جوانانی بود که در بیدادگاههای رژیم پهلوی و زیر شکنجه شهید می شدند و حاضر با همکاری با حکومت فاسد نبودند. این ملت وجوانان با درخواست رهبری مذهبی روحانیت و در راس آن امام خمینی(ره) قیام کردند. پس این جوانان تربیت شده نسل اسلام است و انقلاب. 4- همچنان که حضرت موسی در خانه فرعون بزرگ شد، جوانان انقلابی نیز در این مملکت بزرگ شدند. 5- نسلی که این انقلاب بزرگ کرده همان نسلی است که در 8 سال دفاع مقدس نگذاشت یک وجب از خاک این مملکت کم شود، نسلی است که هم اکنون بیشترین شتاب رشد علمی را در جهان برای ایران بوجود آورده، نسلی است که برای اعتلای ایران اسلامی و عظمت جهان اسلام و نجات بشریت از جهالت مدرن،آماده جان فشانی در دورترین نقاط عالم است، نسلی است که دیگر وابستگی و سر سپردگی حاکمانشان را به چشم نمی بیند. (ر.ک: وبلاگ آنتی شبهه http://antishobheh.blogfa.com/post/25)
فرح گفته جوانانی که ما تربیت کردیم انقلاب کردن جوانانی که انقلاب تربیت کرده زیرابرو برمیدارند. پاسخ چیست؟
فرح گفته جوانانی که ما تربیت کردیم انقلاب کردن جوانانی که انقلاب تربیت کرده زیرابرو برمیدارند. پاسخ چیست؟
با سلام و احترام خدمت شما، در پاسخ به چنین ادعایی(البته اگر صحیح باشد) باید گفت: 1- بخشی از جوانانی که رژیم پهلوی در قمارخانه ها و کاباره ها تربیت کرده بود، حاصل آن ساواکی ها، بهائی ها، شعبان بی مخها حاصل شد. 2- اگر پهلوی این جوانان را تربیت کرده بود، پس چرا انقلاب کرده و خاندان پهلوی را از کشور بیرون کردند. 3- نسل انقلابی تربیت شده مدیون مجاهدت و ایثار جوانانی بود که در بیدادگاههای رژیم پهلوی و زیر شکنجه شهید می شدند و حاضر با همکاری با حکومت فاسد نبودند. این ملت وجوانان با درخواست رهبری مذهبی روحانیت و در راس آن امام خمینی(ره) قیام کردند. پس این جوانان تربیت شده نسل اسلام است و انقلاب. 4- همچنان که حضرت موسی در خانه فرعون بزرگ شد، جوانان انقلابی نیز در این مملکت بزرگ شدند. 5- نسلی که این انقلاب بزرگ کرده همان نسلی است که در 8 سال دفاع مقدس نگذاشت یک وجب از خاک این مملکت کم شود، نسلی است که هم اکنون بیشترین شتاب رشد علمی را در جهان برای ایران بوجود آورده، نسلی است که برای اعتلای ایران اسلامی و عظمت جهان اسلام و نجات بشریت از جهالت مدرن،آماده جان فشانی در دورترین نقاط عالم است، نسلی است که دیگر وابستگی و سر سپردگی حاکمانشان را به چشم نمی بیند. (ر.ک: وبلاگ آنتی شبهه http://antishobheh.blogfa.com/post/25)
- [سایر] پاسخ بدی با بدی به قصد تربیت چه حکمی از نظر اسلام دارد؟
- [سایر] جریان بوسیدن دست فرح توسط مصدق صحت تاریخی دارد؟ لطفاً برای ما مدرک بفرستید؟
- [آیت الله نوری همدانی] استهزاء و تحقیر و غیبت جوانانی که موسوم به ( رپ ) هستند چه حکمی دارد؟
- [سایر] در پاسخ به کسانی که از اطلاق عبارت (امام خامنه ای) به رهبر معظم انقلاب انتقاد و با آن مخالفت می کنند، چه جوابی ارائه می دهید؟
- [سایر] سلام آقای مرادی.می خواستم یک سوال که برایم جواب آن بسیار مهم است را پاسخ دهید من در یک جایی خواندم که برای تربیت درست(با همه پارامتر های آن مانند دینی و غیره)یک بچه سه عامل وجود دا
- [سایر] با سلام جناب آقای مرادی چند روز است که منتظر پاسخ سوال دومم هستم و خواستم در مورد منابع ویا راههای اموزش تکنیکهای تربیت کودک که در پاسخ سوال اولم فرموده بودید راهنمایی ام کنید . لطفا مرا از سردرگمی درآورید. متشکرم.
- [سایر] جوانانی که قادر به ازدواج نیستند ودر این موقعیت سنی و مکانی و جامعه قادر به حفظ خود نیستند تکلیف چیست؟
- [آیت الله مکارم شیرازی] دیدن تصویر زنان بی بند و بار طاغوت که معروف هم هستند و حالا زنده اند در صورتی که حجاب ندارند مانند فرح دیبا در کتاب و یا فیلم چه حکمی دارد؟
- [سایر] انقلاب اسلامی در نظریههای انقلاب چگونه تبیین شده نظیر؛ نظریهی ساختارگرایانهی انقلاب؟
- [سایر] منظور از انقلاب و انقلاب اسلامی چیست؟ علت وقوع، ارکان و نقش انقلاب اسلامی در جهان چیست؟
- [آیت الله بهجت] سرکه ای که از انگور و کشمش وخرمای نجس درست کنند نجس است. و در طهارت آن بعد از انقلاب به شراب و انقلاب شراب به سرکه ، تأمل است .
- [آیت الله بروجردی] اگر کسی که تربیت درختها به او واگذار شده بمیرد، چنانچه در عقد شرط نکرده باشند که خودش آنها را تربیت کند، ورثهاش به جای او هستند و چنانچه خودشان عمل را انجام ندهند و اجیر هم نگیرند، حاکم شرع از مال میت اجیر میگیرد و حاصل را بین ورثه میت و مالک قسمت میکند و اگر شرط کرده باشند که خود او درختها را تربیت نماید، پس اگر قرار گذاشتهاند که به دیگری واگذار نکند، با مردن او معامله به هم میخورد و اگر قرار نگذاشتهاند، مالک میتواند عقد را به هم بزند، یا راضی شود که ورثهی او، یا کسی که آنها اجیرش میکنند درختها را تربیت نماید.
- [آیت الله شبیری زنجانی] اگر کسی که تربیت درختها به او واگذار شده بمیرد چنانچه شرط نکرده باشند که خودش آنها را تربیت کند ورثهاش به جای او هستند و چنانچه خودشان عمل را انجام ندهند و اجیر هم نگیرند، حاکم شرع از مال میّت اجیر میگیرد و حاصل را بین ورثه میّت و مالک قسمت میکند ولی اگر قرارداد کرده باشند که خود او درختها را تربیت نماید، به گونهای که به تربیت درختها توسّط شخص دیگر اصلاً رضایت ندارد، با مردن او معامله به هم میخورد و اگر برای کسی حقّ به هم زدن معامله را در صورت مرگ تربیتکننده درخت قرار داده باشد، وی میتواند بر طبق حقّ خود معامله را به هم بزند.
- [آیت الله مظاهری] تربیت باید با تلطّف و مهربانی و تسلّط بر اعصاب و با صبر و حوصله باشد، و از پرخاشگری و تندی و کتک پرهیز شود، مگر اینکه چارهای برای تربیت جز تندی یا کتک نباشد که در این صورت به انداز? ضرورت جایز است و دیه هم ندارد، ولی اگر کتک بیجا باشد یا برای تشفّی خاطر باشد نه بهخاطر تربیت، علاوه بر اینکه حرام است، دیه نیز دارد، و دی? آن در باب قصاص و دیات گذشت.
- [آیت الله میرزا جواد تبریزی] اگر کسی که تربیت درختها به او واگذار شده بمیرد؛ چنانچه در عقد شرط نکرده باشند که خودش آنها را تربیت کند؛ ورثه اش به جای او هستند و چنانچه خودشان عمل را انجام ندهند و اجیر هم نگیرند؛ حاکم شرع از مال میت اجیر می گیرد و حاصل را بین ورثه میت و مالک قسمت می کند و اگر قرار کرده باشند که خود او درختها را تربیت نماید؛ با مردن او معامله به هم می خورد.
- [آیت الله صافی گلپایگانی] . از مهمترین مطالب اسلامی، توجه به وضع تعلیم و تربیت فرزندان و مراقبت در حسن ترقی و تکامل علمی و تربیتی آنها است.
- [آیت الله مظاهری] مالک و کسی که تربیت درختها را به عهده میگیرد باید رشید باشند و کسی آنها را مجبور نکرده باشد و شرعاً بتوانند در مال خود تصرّف کنند.
- [آیت الله علوی گرگانی] اگر زمینی را به دیگری واگذار کند که در آن درخت بکارد و آنچه عمل میآید مال هردو باشد، معامله باطل است پس اگر درختها مال صاحب زمین بوده بعد از تربیت هم مال اوست و باید مزد کسی که آنها را تربیت کرده بدهد و اگر مال کسی بوده که آنها را تربیت کرده، بعد از تربیت هم مال اوست ومیتواند آن را بکند ولی باید گودالهایی را که به واسطه کندن درختها پیدا میشود، پر کند واجاره زمین را از روزی که درختها را کاشته به صاحب زمین بدهد ومالک هم میتواند او را مجبور نماید که درختها را بکند و اگر به واسطه کندن درخت، عیبی در آن پیدا شود، باید تفاوت قیمت آن را به صاحب درخت بدهد در صورتی که مالک کنده باشد و نمیتواند او را مجبور کند که با اجاره، یا بدون اجاره، درخت را در زمین باقیبگذارد.
- [آیت الله فاضل لنکرانی] اگر کسی که تربیت درختان به او واگذار شده بمیرد چنانچه در عقد شرط نکرده باشند که خودش آنها را تربیت کند، ورثه اش بجای او هستند، و چنانچه خودشان عمل را انجام ندهند و اجیر و کارگر هم نگیرند، حاکم شرع از مال میّت اجیر و کارگر می گیرد و حاصل را بین ورثه میّت و مالک قسمت می کند، و اگر شرط کرده باشند که خود او درختان را تربیت نماید، پس اگر قرار گذاشته اند که بدیگری واگذار نکند، با مردن او معامله مساقات بهم می خورد و اگر قرار نگذاشته اند مالک می تواند عقد را بهم بزند یا راضی شود که ورثه او یا کسی که آنها اجیرش می کنند، درختان را تربیت نماید.
- [آیت الله بروجردی] اگر زمینی را به دیگری واگذار کند که در آن درخت بکارد و آنچه عمل میآید مال هر دو باشد، معامله باطل است، پس اگر درختها مال صاحب زمین بوده، بعد از تربیت هم مال اوست و باید مزد کسی که آنها را تربیت کرده بدهد و اگر مال کسی بوده که آنها را تربیت کرده، بعد از تربیت هم مال اوست و میتواند آنها را بکند، ولی باید گودالهایی را که به واسطهی کندن درختها پیدا شده پر کند و اجارهی زمین را از روزی که درختها را کاشته به صاحب زمین بدهد و مالک هم میتواند او را مجبور نماید که درختها را بکند و اگر به واسطهی کندن درخت عیبی در آن پیدا شود، باید تفاوت قیمت آن را به صاحب درخت بدهد و نمیتواند او را مجبور کند که با اجاره یا بدون اجاره، درخت را در زمین باقی بگذارد.