اگر زن احتمال بدهد که وسط یا پایان وقت حائض می‌شود، آیا باید نماز را اول وقت بخواند؟
اگر زن احتمال بدهد که وسط یا پایان وقت حائض می‌شود، آیا باید نماز را اول وقت بخواند؟ آیات عظام امام، بهجت، خامنه‌ای، صافی، فاضل و نوری: اگر بداند که نماز را به تأخیر اندازد حائض می‌شود، باید فوری نماز را بخواند و اگر نخواند و از اول وقت به اندازه انجام واجبات یک نماز بگذرد و سپس حائض شود، باید آن نماز را قضا کند. توضیح‌المسائل مراجع، م 470 و 471 و وحید، توضیح‌المسائل، م 476 و 477 و دفتر: بهجت و خامنه‌ای. آیةاللَّه تبریزی: اگر بداند یا احتمال دهد که نماز را به تأخیر اندازد حائض می‌شود، باید فوری نماز را بخواند و اگر نخواند و از اول وقت به اندازه انجام واجبات یک نماز بگذرد و سپس حائض شود، باید آن نماز را قضا کند. توضیح‌المسائل مراجع، م 470 و 471 آیات عظام سیستانی و وحید: اگر بداند که نماز را به تأخیر اندازد حائض می‌شود، باید فوری نماز را بخواند و اگر در حد احتمال باشد، بنابر احتیاط واجب باید نماز را فوری بخواند و اگر نخواند و از اول وقت به اندازه انجام واجبات یک نماز بگذرد و سپس حائض شود، باید آن نماز را قضا کند. توضیح‌المسائل مراجع، م 470 و 471 و وحید، توضیح‌المسائل، م 476 و 477. آیةاللَّه مکارم: اگر بداند یا گمان داشته باشد که نماز را به تأخیر اندازد حائض می‌شود، باید فوری نماز را بخواند و اگر نخواند و از اول وقت به اندازه انجام واجبات یک نماز بگذرد و سپس حائض شود، باید آن نماز را قضا کند. توضیح‌المسائل مراجع، م 470 و 471 (احکام ویژه بانوان، سیدمجتبی حسینی، کد: 105/500032)
عنوان سوال:

اگر زن احتمال بدهد که وسط یا پایان وقت حائض می‌شود، آیا باید نماز را اول وقت بخواند؟


پاسخ:

اگر زن احتمال بدهد که وسط یا پایان وقت حائض می‌شود، آیا باید نماز را اول وقت بخواند؟

آیات عظام امام، بهجت، خامنه‌ای، صافی، فاضل و نوری: اگر بداند که نماز را به تأخیر اندازد حائض می‌شود، باید فوری نماز را بخواند و اگر نخواند و از اول وقت به اندازه انجام واجبات یک نماز بگذرد و سپس حائض شود، باید آن نماز را قضا کند. توضیح‌المسائل مراجع، م 470 و 471 و وحید، توضیح‌المسائل، م 476 و 477 و دفتر: بهجت و خامنه‌ای.
آیةاللَّه تبریزی: اگر بداند یا احتمال دهد که نماز را به تأخیر اندازد حائض می‌شود، باید فوری نماز را بخواند و اگر نخواند و از اول وقت به اندازه انجام واجبات یک نماز بگذرد و سپس حائض شود، باید آن نماز را قضا کند. توضیح‌المسائل مراجع، م 470 و 471
آیات عظام سیستانی و وحید: اگر بداند که نماز را به تأخیر اندازد حائض می‌شود، باید فوری نماز را بخواند و اگر در حد احتمال باشد، بنابر احتیاط واجب باید نماز را فوری بخواند و اگر نخواند و از اول وقت به اندازه انجام واجبات یک نماز بگذرد و سپس حائض شود، باید آن نماز را قضا کند. توضیح‌المسائل مراجع، م 470 و 471 و وحید، توضیح‌المسائل، م 476 و 477.
آیةاللَّه مکارم: اگر بداند یا گمان داشته باشد که نماز را به تأخیر اندازد حائض می‌شود، باید فوری نماز را بخواند و اگر نخواند و از اول وقت به اندازه انجام واجبات یک نماز بگذرد و سپس حائض شود، باید آن نماز را قضا کند. توضیح‌المسائل مراجع، م 470 و 471 (احکام ویژه بانوان، سیدمجتبی حسینی، کد: 105/500032)





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین