اگر وقت نماز داخل شود آنگاه زن قبل از خواندن نماز حائض شود، تکلیفش چیست؟
اگر وقت نماز داخل شود آنگاه زن قبل از خواندن نماز حائض شود، تکلیفش چیست؟ همه مراجع: اگر از اول وقت به اندازه انجام واجبات یک نماز گذشته باشد و سپس خون حیض ببیند، باید آن نماز را قضا کند و هر فردی در اندازه (وقت برای انجام واجبات) باید ملاحظه حال خود را نماید، به عنوان مثال برای مسافر به اندازه دو رکعت و برای حاضر، به اندازه چهار رکعت و کسی که وضو ندارد وقت وضو را نیز در نظر بگیرد و همچنین تطهیر لباس و بدن. توضیح المسائل مراجع، م 471 ؛ امام، سیستانی، فاضل، مکارم، نوری، العروةالوثقی، ج 1، احکام الحیض، م 31؛ صافی، هدایةالعباد، ج 1، م 265؛ بهجت، وسیلةالنجاة، ج 1، م 283. تبصره . اگر بعد از داخل شدن وقت نماز به اندازه انجام واجبات یک نماز نگذشته باشد، به نظر اکثر مراجع احتیاط مستحب (بهتر) آن است که آن نماز را قضا کند و برخی نیز احتیاط واجب دارند. (احکام ویژه بانوان، سیدمجتبی حسینی، کد: 103/500032)
عنوان سوال:

اگر وقت نماز داخل شود آنگاه زن قبل از خواندن نماز حائض شود، تکلیفش چیست؟


پاسخ:

اگر وقت نماز داخل شود آنگاه زن قبل از خواندن نماز حائض شود، تکلیفش چیست؟

همه مراجع: اگر از اول وقت به اندازه انجام واجبات یک نماز گذشته باشد و سپس خون حیض ببیند، باید آن نماز را قضا کند و هر فردی در اندازه (وقت برای انجام واجبات) باید ملاحظه حال خود را نماید، به عنوان مثال برای مسافر به اندازه دو رکعت و برای حاضر، به اندازه چهار رکعت و کسی که وضو ندارد وقت وضو را نیز در نظر بگیرد و همچنین تطهیر لباس و بدن. توضیح المسائل مراجع، م 471 ؛ امام، سیستانی، فاضل، مکارم، نوری، العروةالوثقی، ج 1، احکام الحیض، م 31؛ صافی، هدایةالعباد، ج 1، م 265؛ بهجت، وسیلةالنجاة، ج 1، م 283.
تبصره . اگر بعد از داخل شدن وقت نماز به اندازه انجام واجبات یک نماز نگذشته باشد، به نظر اکثر مراجع احتیاط مستحب (بهتر) آن است که آن نماز را قضا کند و برخی نیز احتیاط واجب دارند. (احکام ویژه بانوان، سیدمجتبی حسینی، کد: 103/500032)





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین