چرا خدا با بنده هایش صحبت نمی کنه؟ آیا خدا صدا داره؟
چرا خدا با بنده هایش صحبت نمی کنه؟ آیا خدا صدا داره؟ بر اساس فرموده قرآن کریم، (و ما کان لبشر ان یکلّمه الله الاّ وحیا او من وراء حجاب او یرسل رسولاً فیوحی باذنه ما یشاء انّه علیّ حکیم) : (هیچ بشری را نرسد که خدا با او سخن بگوید جز [از راه] وحی یا از فراسوی حجابی، یا فرستاده‌ای بفرستد و به اذن او هر چه بخواهد وحی نماید. آری، اوست بلند مرتبه‌ی سنجیده کار )(سوره شوری، آیه 51). با توجه به آیه‌ی فوق تکلّم خداوند با بندگانش امکان دارد و به سه نوع تقسیم می‌شود: 1. وحی مستقیم و بدون واسطه: در این حالت، مخاطب کلام را مستقیم از خداوند دریافت می‌کند. و واسطه‌ای بین متکلم و مخاطب نیست. 2. وحی از پس حجاب (وحی با واسطه‌ای که مظهر کلام الهی است): در این حالت، کلام الهی از جایگاهی ظهور می‌کند یعنی آن جایگاه واسطه و محل تجلّی و ظهور کلام الهی می‌شود. مانند ایجاد صدا در فضا و یا ایجاد صدا از درخت، که متکلم خداوند است و درخت حجابی است که مظهر کلام اوست. 3. وحی از طریق فرشته و پیک وحی (وحی با واسطه‌ای که مصدر کلام الهی است): در این حالت، فرشته‌ی امین به عنوان حامل پیک وحی، کلام الهی را به اذن و مشیت الهی به پیامبر می‌رساند. بنابراین، انبیا یااز طریق وحی و مستقیما با خداوند تکلّم می‌کنند؛ یا آنکه خداوند از فراسوی یک حجاب با آنان سخن می‌گوید و یا پیک و فرشته‌ای را اعزام می‌کند. نوع اول: بدون واسطه است که بر اساس آیات قرآن، نزول دفعی قرآن بر رسول اکرم(ص) چنین بوده است( انّک لتلقّی القرآن من لدن حکیم علیم ) (به درستی تو قرآن را از سوی حکیمی دانا دریافت می‌داری. )(سوره نمل، آیه 6). نوع دوم: دریافت وحی با واسطه‌ای است که مظهر (محل تجلی و ظهور) کلام الهی است مانند وحی به حضرت موسی(ع) در ابتدای بعثت ایشان: (فلمّا ایتها نودی من شطی‌ء الواد الایمن فی البقعة المبارکة من الشجرة اَن یا موسی انّی انا الله ربّ العالمین ) ( پس چون به آن [آتش] رسید، از جانب راست وادی، در آن جایگاه مبارک، از آن درخت ندا آمد که: ای موسی، منم، من خداوند، پروردگار جهانیان )(سوره قصص، آیه 30). نوع سوم: دریافت وحی با واسطه‌ای است که مصدر کلام الهی است یعنی پیک امینی است که پیام الهی را گرفته و او به پیامبر وحی می‌کند و پیامبر کلام الهی را از آن واسطه دریافت می‌کند (... فانّه نزّله علی قلبک باذن الله ) به درستی که او [جبرئیل]، به فرمان خدا، قرآن را بر قلبت نازل کرده است...)(سوره بقره، آیه 97). بنابراین:خداوند با بنده های خاصّش صحبت کرده ، واکنون کلام الهی بدون کمترین انحراف وتحریفی در دسترس ما است و برای تکلّم الله ، با بندگانش ،کافی است که این قرآن را برگرفته وآن را قرائت کنند. اینکه آیا خدا صدا دارد یا نه؟کائنات به ید قدرت اوست.صوت نیز به ارادة الهی خلق و ایجاد می شود . بنا بر این خدا خالق و آفریننده صداست و در سخن گفتن بابرخی از انبیاء صدا وحروف را بدون استفاده از ابزارهایی چون زبان ایجاد کرد ه و به گوش آنان رسانده است، لذا ایِشان نیز می فهمیده وبا خدا ارتباط بر قرار می کرده اند.
عنوان سوال:

چرا خدا با بنده هایش صحبت نمی کنه؟ آیا خدا صدا داره؟


پاسخ:

چرا خدا با بنده هایش صحبت نمی کنه؟ آیا خدا صدا داره؟

بر اساس فرموده قرآن کریم، (و ما کان لبشر ان یکلّمه الله الاّ وحیا او من وراء حجاب او یرسل رسولاً فیوحی باذنه ما یشاء انّه علیّ حکیم) : (هیچ بشری را نرسد که خدا با او سخن بگوید جز [از راه] وحی یا از فراسوی حجابی، یا فرستاده‌ای بفرستد و به اذن او هر چه بخواهد وحی نماید. آری، اوست بلند مرتبه‌ی سنجیده کار )(سوره شوری، آیه 51).
با توجه به آیه‌ی فوق تکلّم خداوند با بندگانش امکان دارد و به سه نوع تقسیم می‌شود:
1. وحی مستقیم و بدون واسطه: در این حالت، مخاطب کلام را مستقیم از خداوند دریافت می‌کند. و واسطه‌ای بین متکلم و مخاطب نیست.
2. وحی از پس حجاب (وحی با واسطه‌ای که مظهر کلام الهی است): در این حالت، کلام الهی از جایگاهی ظهور می‌کند یعنی آن جایگاه واسطه و محل تجلّی و ظهور کلام الهی می‌شود. مانند ایجاد صدا در فضا و یا ایجاد صدا از درخت، که متکلم خداوند است و درخت حجابی است که مظهر کلام اوست.
3. وحی از طریق فرشته و پیک وحی (وحی با واسطه‌ای که مصدر کلام الهی است): در این حالت، فرشته‌ی امین به عنوان حامل پیک وحی، کلام الهی را به اذن و مشیت الهی به پیامبر می‌رساند.
بنابراین، انبیا یااز طریق وحی و مستقیما با خداوند تکلّم می‌کنند؛ یا آنکه خداوند از فراسوی یک حجاب با آنان سخن می‌گوید و یا پیک و فرشته‌ای را اعزام می‌کند.
نوع اول: بدون واسطه است که بر اساس آیات قرآن، نزول دفعی قرآن بر رسول اکرم(ص) چنین بوده است( انّک لتلقّی القرآن من لدن حکیم علیم ) (به درستی تو قرآن را از سوی حکیمی دانا دریافت می‌داری. )(سوره نمل، آیه 6).
نوع دوم: دریافت وحی با واسطه‌ای است که مظهر (محل تجلی و ظهور) کلام الهی است مانند وحی به حضرت موسی(ع) در ابتدای بعثت ایشان: (فلمّا ایتها نودی من شطی‌ء الواد الایمن فی البقعة المبارکة من الشجرة اَن یا موسی انّی انا الله ربّ العالمین ) ( پس چون به آن [آتش] رسید، از جانب راست وادی، در آن جایگاه مبارک، از آن درخت ندا آمد که: ای موسی، منم، من خداوند، پروردگار جهانیان )(سوره قصص، آیه 30).
نوع سوم: دریافت وحی با واسطه‌ای است که مصدر کلام الهی است یعنی پیک امینی است که پیام الهی را گرفته و او به پیامبر وحی می‌کند و پیامبر کلام الهی را از آن واسطه دریافت می‌کند (... فانّه نزّله علی قلبک باذن الله ) به درستی که او [جبرئیل]، به فرمان خدا، قرآن را بر قلبت نازل کرده است...)(سوره بقره، آیه 97).
بنابراین:خداوند با بنده های خاصّش صحبت کرده ، واکنون کلام الهی بدون کمترین انحراف وتحریفی در دسترس ما است و برای تکلّم الله ، با بندگانش ،کافی است که این قرآن را برگرفته وآن را قرائت کنند.
اینکه آیا خدا صدا دارد یا نه؟کائنات به ید قدرت اوست.صوت نیز به ارادة الهی خلق و ایجاد می شود . بنا بر این خدا خالق و آفریننده صداست و در سخن گفتن بابرخی از انبیاء صدا وحروف را بدون استفاده از ابزارهایی چون زبان ایجاد کرد ه و به گوش آنان رسانده است، لذا ایِشان نیز می فهمیده وبا خدا ارتباط بر قرار می کرده اند.





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین