چرا خانه خدا برای مسیحیان و یهودیان مقدس نیست و مکان مذهبی به شمار نمی رود؟ مگر همه فرزند ابراهیم نیستیم که آن خانه را بنا نهاده است؟
چرا خانه خدا برای مسیحیان و یهودیان مقدس نیست و مکان مذهبی به شمار نمی رود؟ مگر همه فرزند ابراهیم نیستیم که آن خانه را بنا نهاده است؟ مسلمانان بر طبق ادله تاریخی و نصوص دینی معتقدند که ابراهیم(ع) در مکه سکونت گزید و خانه کعبه را بنا کرد و آخرین پیامبر نیز از همین مکان مقدس درخشید و ...؛ به همین دلیل برای سرزمین که خانه و کعبه احترام زیادی قائلند. اما در مسیحیت و یهودیت، با بررسی کتاب مقدس در می یابیم که محل ظهور آخرین پیامبر محلی به نام (فاران) است: ( و این است برکتی که موسی مرد خدا، قبل از وفاتش به بنی اسرائیل برکت داده گفت یهوه از سینا آمد و از سعیر بر ایشان طلوع نمود و از جبل فاران درخشان گردید و با گروه های مقدسین آمد و از دست راست او برایشان شریعت آتشین آمد.)(تثنیه23:31) در این آیات خداوند به خورشید تشبیه شده است. حضرت عیسی(ع) در این جملات به ظهور سه پیامبر الهی اشاره می کند. سینا، محل بعثت حضرت موسی است. سعیر مکانی است که حضرت عیسی(ع) به نبوت رسید و در فاران بود که حضرت محمد(ص) به پیامبری برگزیده شد. به اعتقاد اهل کتاب، فاران نمی تواند در مکه باشد و در کتاب مقدس این نام بر مکانهای دیگری در سینا یا فلسطین اطلاق شده است و این با وجود آن-فاران-در مکه سازگار نیست. نتیجه آنکه یهودیان و مسیحیان معتقد به قداست محلی به نام فاران هستند که غیر مکه است. در پاسخ به این ادعا- که فاران غیر مکه است- می توانیم به کتاب مقدس چاپ 1895م اشاره کنیم که در آن فاران بر مکه تطبیق داده شده است: خدا از تیمان آمد و قدوس از جبل فاران یعنی مکه سلاله جلال او آسمانها را پوشانید!(انیس الاعلام، محمد فخرالاسلام، ج 5، بشارتهای اسلامی در عهدین، بشارت 27.
عنوان سوال:

چرا خانه خدا برای مسیحیان و یهودیان مقدس نیست و مکان مذهبی به شمار نمی رود؟ مگر همه فرزند ابراهیم نیستیم که آن خانه را بنا نهاده است؟


پاسخ:

چرا خانه خدا برای مسیحیان و یهودیان مقدس نیست و مکان مذهبی به شمار نمی رود؟ مگر همه فرزند ابراهیم نیستیم که آن خانه را بنا نهاده است؟

مسلمانان بر طبق ادله تاریخی و نصوص دینی معتقدند که ابراهیم(ع) در مکه سکونت گزید و خانه کعبه را بنا کرد و آخرین پیامبر نیز از همین مکان مقدس درخشید و ...؛ به همین دلیل برای سرزمین که خانه و کعبه احترام زیادی قائلند. اما در مسیحیت و یهودیت، با بررسی کتاب مقدس در می یابیم که محل ظهور آخرین پیامبر محلی به نام (فاران) است: ( و این است برکتی که موسی مرد خدا، قبل از وفاتش به بنی اسرائیل برکت داده گفت یهوه از سینا آمد و از سعیر بر ایشان طلوع نمود و از جبل فاران درخشان گردید و با گروه های مقدسین آمد و از دست راست او برایشان شریعت آتشین آمد.)(تثنیه23:31) در این آیات خداوند به خورشید تشبیه شده است. حضرت عیسی(ع) در این جملات به ظهور سه پیامبر الهی اشاره می کند. سینا، محل بعثت حضرت موسی است. سعیر مکانی است که حضرت عیسی(ع) به نبوت رسید و در فاران بود که حضرت محمد(ص) به پیامبری برگزیده شد. به اعتقاد اهل کتاب، فاران نمی تواند در مکه باشد و در کتاب مقدس این نام بر مکانهای دیگری در سینا یا فلسطین اطلاق شده است و این با وجود آن-فاران-در مکه سازگار نیست. نتیجه آنکه یهودیان و مسیحیان معتقد به قداست محلی به نام فاران هستند که غیر مکه است. در پاسخ به این ادعا- که فاران غیر مکه است- می توانیم به کتاب مقدس چاپ 1895م اشاره کنیم که در آن فاران بر مکه تطبیق داده شده است: خدا از تیمان آمد و قدوس از جبل فاران یعنی مکه سلاله جلال او آسمانها را پوشانید!(انیس الاعلام، محمد فخرالاسلام، ج 5، بشارتهای اسلامی در عهدین، بشارت 27.





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین