عبد المنعم ابراهیم،وهابی تندرو، کتابی دارد به نام مغنی المرید الجامع لشروح کتاب التوحید که شرحی است بر کتاب التوحید محمد بن عبد الوهاب .این شخص،پس از نقل سخن ابن قیم،شاگرد ابن تیمیه در مورد تخریب گنبد شریف پیامبر(ص)،آتش زدن حجره پیامبر را امری عادی جلوه داده و با کنایه خواستار خراب شدن و آتش زدن حرم ملکوتی آن حضرت شده است. وی با بی شرمی تمام می نویسد : قال ابو حفص : تحرق الحجره ، بل تهدم . فاذا کان کلامه فی الحجره فکیف بالقبه؟(مغنی المرید الجامع لشروح کتاب التوحیدج4ص1601 مکتبه نزار مصطفی الباز) ابوحفص می گوید : آن اتاق باید در آتش بسوزد،بلکه باید ویران شود. پس وقتی که،نظر او درباره حجره چنین باشد،(یعنی:اگر حکم به آتش زدن اتاق پیامبر بدهیم)پس گنبد چگونه است؟(یعنی: حکم از بین بردن گنبد نیز کاملا واضح است) آلبانی،پیشوای حدیث وهابیت که از او به بخاری دوران یاد می کنند و بن باز گفته بود:باید این رو امام الحدیث بنامیم، گفته بود:اگر دولت عربستان سعودی داعیه دفاع از توحید را دارد، باید گنبد خضراء پیامبر را ویران کند!
عبد المنعم ابراهیم،وهابی تندرو، کتابی دارد به نام مغنی المرید الجامع لشروح کتاب التوحید که شرحی است بر کتاب التوحید محمد بن عبد الوهاب .این شخص،پس از نقل سخن ابن قیم،شاگرد ابن تیمیه در مورد تخریب گنبد شریف پیامبر(ص)،آتش زدن حجره پیامبر را امری عادی جلوه داده و با کنایه خواستار خراب شدن و آتش زدن حرم ملکوتی آن حضرت شده است.
وی با بی شرمی تمام می نویسد :
قال ابو حفص : تحرق الحجره ، بل تهدم . فاذا کان کلامه فی الحجره فکیف بالقبه؟(مغنی المرید الجامع لشروح کتاب التوحیدج4ص1601 مکتبه نزار مصطفی الباز)
ابوحفص می گوید : آن اتاق باید در آتش بسوزد،بلکه باید ویران شود. پس وقتی که،نظر او درباره حجره چنین باشد،(یعنی:اگر حکم به آتش زدن اتاق پیامبر بدهیم)پس گنبد چگونه است؟(یعنی: حکم از بین بردن گنبد نیز کاملا واضح است)
آلبانی،پیشوای حدیث وهابیت که از او به بخاری دوران یاد می کنند و بن باز گفته بود:باید این رو امام الحدیث بنامیم، گفته بود:اگر دولت عربستان سعودی داعیه دفاع از توحید را دارد، باید گنبد خضراء پیامبر را ویران کند!
- [سایر] از نظر وهابیون زیارت قبر پیامبر (ص) و سایر قبور اولیای الهی چه حکمی دارد؟
- [سایر] آیت الله خامنه ای چه دیدگاهی در مورد فردوسی دارند؟رهبر معظم انقلاب چگونه از تخریب قبر فردوسی جلوگیری کرد؟
- [سایر] اندیشمندان غیر مسلمان در مورد پیامبر ص چه دیدگاهی دارند؟
- [سایر] محمد بن عبدالوهاب چه توهینی به قبر مطهر رسول خدا ص کرد؟
- [سایر] محمد باقر سجودی در مورد جانشینی پیامبر ص چه دیدگاهی دارد؟
- [سایر] وهابت در مورد برگزاری مراسم برای میلاد پیامبر ص چه دیدگاهی دارد؟
- [سایر] چرا بدن مطهر پیامبر(ص) 3روز بعدازرحلت ایشان به خاک سپرده شد؟
- [سایر] وهابیت در مورد خدا چه دیدگاهی دارند؟
- [سایر] وهابیت در مورد شیعه چه دیدگاهی دارند؟
- [سایر] وهابیت در مورد توسل چه دیدگاهی دارد؟
- [آیت الله بهجت] اگر در نماز چیزی مانند دیوار بین او و قبر مطهر باشد که مساوی یا جلوتر از قبر ایستادن بیاحترامی نشود اشکال ندارد، ولی صندوق شریف و ضریح و پارچهای که روی آن افتاده برای فاصله شدن کافی نیست.
- [آیت الله جوادی آملی] .اقامه نماز در مکان خاص که مستلزم معصیت باشد , حرام است؛ ولی نماز باطل نیست; مثلاً اگر اقامه نماز جلوتر از قبر پیامبر(ص) و امام معصوم(ع) به فاصله کم , موجب هتک حرمت آن ذوات قدسی شود, حرام است؛ ولی نماز باطل نیست و اقامه نماز در مکان محاذی و همسطح با قبر معصوم(ع) حرام نیست.
- [آیت الله شبیری زنجانی] بنا بر احتیاط واجب باید جلوتر از قبر پیغمبر صلی الله علیه و آله و ائمه معصومین علیهمالسلام نماز نخواند و چنانچه این کار مستلزم هتک باشد، حرام نیز میباشد. اگر چیزی مانند دیوار بین او و قبر مطهر باشد، نماز خواندن اشکال ندارد؛ ولی فاصله شدن صندوق شریف و ضریح مطهّر و پارچهای که روی آن افتاده کافی نیست. شرط ششم: در مکان نمازگزار نجاست سرایت کننده نباشد.
- [آیت الله وحید خراسانی] نماز خواندن جلوتر از قبر پیغمبر و ایمه اطهار علیهم السلام در صورتی که هتک باشد حرام و باطل است و همچنین در غیر این صورت بنابر احتیاط واجب ولی اگر در نماز چیزی مانند دیوار بین او و قبر مطهر باشد اشکال ندارد و فاصله شدن صندوق شریف و ضریح و پارچه ای که روی ان افتاده کافی نیست
- [آیت الله صافی گلپایگانی] . اگر درموقع نماز چیزی مانند دیوار بین نمازگزار و قبر مطهر باشد که بی احترامی نشود اشکال ندارد، ولی فاصله شدن صندوق شریف و ضریح و پارچه ای که روی آن افتاده کافی نیست.
- [آیت الله بروجردی] اگر در نماز چیزی مانند دیوار بین او و قبر مطهّر باشد که بیاحترامی نشود اشکال ندارد، ولی فاصله شدن صندوق شریف و ضریح و پارچهای که روی آن افتاده کافی نیست.
- [آیت الله جوادی آملی] .حرم مطهر پیامبر و امام معصوم (ع) ملحق به مسجد است و نجس کردن عمدی آن , حرام و تطهیر آن, واجب است. در این جهت, فرقی بین حرم معمور مانند عتبات عالیات و حرم مخروب مانند بقیع نیست.
- [آیت الله مظاهری] نماز در حرم مطهر پیامبر اکرمصلی الله علیه وآله وسلم و حرم و رواق و صحن امامانعلیهم السلام مستحب بلکه بهتر از مسجد است و برابر با دویست هزار نماز است.
- [آیت الله فاضل لنکرانی] اگر در نماز چیزی مانند دیوار بین او و قبر مطهّر معصوم حائل باشد که بی احترامی نشود اشکال ندارد ولی فاصله شدن صندوق شریف و ضریح و پارچه ای که روی آن افتاده کافی نیست. شرط چهارم: موجب نجاست لباس و بدن نمازگزار نشود.
- [آیت الله بهجت] نماز خواندن جلوتر یا مساوی قبر پیامبر صلیاللهعلیهوآله و امام علیهالسلام در صورتی که بیادبی نسبت به آنها نباشد، بنابر اظهر مکروه است، ولی احتیاط مستحب این است که بهطور کلی از این کار مخصوصاً از جلوتر ایستادن اجتناب شود.