کارشناس شبکه وهابی کلمه اظهار داشت که ما به اعتقادات ابن تیمیه، قائل نیستیم پس به ما وهابی نگویید! به گزارش وصال حق به نقل ازجام ، در ادامه مظلوم نمایی شبکه های وهابی و فرار از نام حقیقیشان (وهابیت)، سجودی کارشناس شبکه وهابی کلمه، طی اظهاراتی به معرفی عقاید وهابیت پرداخته و گفت: (می گویند وهابیت قائل است که خداوند مو فرفری است یا لباس قرمز می پوشد یا سوار بر الاغش می شود و ... اما ما که این حرف ها را نمی زنیم پس به ما وهابی نگویید.) لازم به ذکر است که این کارشناس وهابی برای خلاصی از اشکالات اساسی که بر علیه وهابیت وارد شده است خودشان را جدا از عقائد وهابیت و ابن تیمیه دانسته و اعلام کرد که به ما وهابی نگوئید. این در حالی است که شبکه وهابی کلمه از مدافعان سرسخت وهابیت بوده و تاکنون برنامه های بسیاری را در راستای حمایت از عقاید و افکار وهابیت و ابن تیمیه به اجرا در آورده است. همانگونه که ملاحظه می نمایید اظهارات عجیب و غریب وهابیت به ویژه موسس این فرقه ضاله، ابن تیمیه پیرامون خداوند متعال، به گونه ای است که حتی کارشناسان وهابی هم از آن بیزاری جسته و خود را از این سخنان گزاف مبرا می دارند. برای نمونه به بعضی از عقاید منحرف این فرقه پیرامون خداوند اشاره می کنیم: 1. ابن تیمیه بنیانگذار فکری وهابیت می گوید: (خدا هر شب هر طور که بخواهد به آسمان دنیا فرود می آید، و می گوید: آیا کسی هست که مرا بخواند و من اجابتش کنم، و طالب مغفرتی هست که او را ببخشم ... و خداوند این کار را تا طلوع فجر انجام می دهد.) وی پس از نقل مطلب فوق می نویسد: (فمن أنکر النزول أو تأوّل فهو مبتدع ضالّ) یعنی: هر کس فرود آمدن خدا را به آسمان دنیا انکار یا توجیه کند، بدعتگذار و گمراه است. ( مجموعه الرسائل الکبری، رساله یازدهم، ص 451 ) 2. ابن بطوطه در سفرنامه خود می نویسد: (ابن تیمیّه درمسجد جامع دمشق که من حضور داشتم، بر بالای منبر گفت: (إنّ اللّه ینزل إلی السماء الدنیا کنزولی هذا) یعنی: خداوند به آسمان دنیا فرود می آید، همچنان که من از پله این منبر فرود می آیم، سپس یک پله پایین آمد. در این میان، ابن الزهراء از فقهاء مالکی به گفته های وی اعتراض کرد و اظهارات وی را به اطلاع ملک ناصر رساند، وی نیز دستور داد تا ابن تیمیه را زندانی کردند. (رحله ابن بطوطه، ص 113) 3. وهابیت علاوه بر اینکه قائل است خداوند جسم دارد، پا را از این هم فراتر گذاشته و قائل شده است که خدا به صورت جوان بدون ریش و مو فرفری می باشد و دلیل آنها هم روایت جعلی است که خود ساخته اند و در آن به پیامبر نسبت می دهند که فرموده است: (رَاَیتُ رَبّی(عَزّ وَ جَلَّ) شابٌّ اَمرَدٌ جَعدُ قُطَطٌ عَلَیهِ حِلیَهٌ حَمراءٌ) یعنی: دیدم خدا را در حالی که جوان، بدون ریش، موهای بلند و پیچ پیچ داشت و بر شانه او زیور آلات قرمزی بود. (کتاب پشت پرده وهابیت، ص 34 ) 4. ابن قیم شاگرد ابن تیمیه می نویسد: (إنّ اللّه یجلس علی العرش و یجلس بجنبه سیّدنا محمد (ص) وهذا هو المقام المحمود) یعنی: خداوند بر روی عرش می نشیند و رسول اکرم (ص) نیز در کنار او جلوس می کند و این همان مقام محمود و شایسته ای است که قرآن وعده داده است. (بدائع الفوائد، ج 4، ص 39) و احادیث بسیار دیگری که نشان از انحراف عقائد ابن تیمیه و ساختگی بودن فرقه وهابیت دارد لذا بهتر است که مجریان و کارشناسان این شبکه به جای رد خودشان به جواب سوالاتی که پیرامون فرقه گمراه و ساختگی وهابیت شده است بپردازند.
وهابیت در مورد خدا چه دیدگاهی دارند؟
کارشناس شبکه وهابی کلمه اظهار داشت که ما به اعتقادات ابن تیمیه، قائل نیستیم پس به ما وهابی نگویید!
به گزارش وصال حق به نقل ازجام ، در ادامه مظلوم نمایی شبکه های وهابی و فرار از نام حقیقیشان (وهابیت)، سجودی کارشناس شبکه وهابی کلمه، طی اظهاراتی به معرفی عقاید وهابیت پرداخته و گفت: (می گویند وهابیت قائل است که خداوند مو فرفری است یا لباس قرمز می پوشد یا سوار بر الاغش می شود و ... اما ما که این حرف ها را نمی زنیم پس به ما وهابی نگویید.)
لازم به ذکر است که این کارشناس وهابی برای خلاصی از اشکالات اساسی که بر علیه وهابیت وارد شده است خودشان را جدا از عقائد وهابیت و ابن تیمیه دانسته و اعلام کرد که به ما وهابی نگوئید. این در حالی است که شبکه وهابی کلمه از مدافعان سرسخت وهابیت بوده و تاکنون برنامه های بسیاری را در راستای حمایت از عقاید و افکار وهابیت و ابن تیمیه به اجرا در آورده است.
همانگونه که ملاحظه می نمایید اظهارات عجیب و غریب وهابیت به ویژه موسس این فرقه ضاله، ابن تیمیه پیرامون خداوند متعال، به گونه ای است که حتی کارشناسان وهابی هم از آن بیزاری جسته و خود را از این سخنان گزاف مبرا می دارند.
برای نمونه به بعضی از عقاید منحرف این فرقه پیرامون خداوند اشاره می کنیم:
1. ابن تیمیه بنیانگذار فکری وهابیت می گوید: (خدا هر شب هر طور که بخواهد به آسمان دنیا فرود می آید، و می گوید: آیا کسی هست که مرا بخواند و من اجابتش کنم، و طالب مغفرتی هست که او را ببخشم ... و خداوند این کار را تا طلوع فجر انجام می دهد.) وی پس از نقل مطلب فوق می نویسد: (فمن أنکر النزول أو تأوّل فهو مبتدع ضالّ) یعنی: هر کس فرود آمدن خدا را به آسمان دنیا انکار یا توجیه کند، بدعتگذار و گمراه است. ( مجموعه الرسائل الکبری، رساله یازدهم، ص 451 )
2. ابن بطوطه در سفرنامه خود می نویسد: (ابن تیمیّه درمسجد جامع دمشق که من حضور داشتم، بر بالای منبر گفت: (إنّ اللّه ینزل إلی السماء الدنیا کنزولی هذا) یعنی: خداوند به آسمان دنیا فرود می آید، همچنان که من از پله این منبر فرود می آیم، سپس یک پله پایین آمد. در این میان، ابن الزهراء از فقهاء مالکی به گفته های وی اعتراض کرد و اظهارات وی را به اطلاع ملک ناصر رساند، وی نیز دستور داد تا ابن تیمیه را زندانی کردند. (رحله ابن بطوطه، ص 113)
3. وهابیت علاوه بر اینکه قائل است خداوند جسم دارد، پا را از این هم فراتر گذاشته و قائل شده است که خدا به صورت جوان بدون ریش و مو فرفری می باشد و دلیل آنها هم روایت جعلی است که خود ساخته اند و در آن به پیامبر نسبت می دهند که فرموده است: (رَاَیتُ رَبّی(عَزّ وَ جَلَّ) شابٌّ اَمرَدٌ جَعدُ قُطَطٌ عَلَیهِ حِلیَهٌ حَمراءٌ) یعنی: دیدم خدا را در حالی که جوان، بدون ریش، موهای بلند و پیچ پیچ داشت و بر شانه او زیور آلات قرمزی بود. (کتاب پشت پرده وهابیت، ص 34 )
4. ابن قیم شاگرد ابن تیمیه می نویسد: (إنّ اللّه یجلس علی العرش و یجلس بجنبه سیّدنا محمد (ص) وهذا هو المقام المحمود) یعنی: خداوند بر روی عرش می نشیند و رسول اکرم (ص) نیز در کنار او جلوس می کند و این همان مقام محمود و شایسته ای است که قرآن وعده داده است. (بدائع الفوائد، ج 4، ص 39)
و احادیث بسیار دیگری که نشان از انحراف عقائد ابن تیمیه و ساختگی بودن فرقه وهابیت دارد لذا بهتر است که مجریان و کارشناسان این شبکه به جای رد خودشان به جواب سوالاتی که پیرامون فرقه گمراه و ساختگی وهابیت شده است بپردازند.
- [سایر] وهابیت در مورد خدا چه دیدگاهی دارند؟
- [سایر] وهابیت در مورد جسمانیت خدا چه دیدگاهی دارد؟
- [سایر] وهابیت در مورد شیعه چه دیدگاهی دارند؟
- [سایر] وهابیت در مورد توسل چه دیدگاهی دارد؟
- [سایر] وهابیت چه دیدگاهی در مورد شیعه دارد؟
- [سایر] وهابیت در مورد شهید چه دیدگاهی دارند؟
- [سایر] وهابیون درباره توسل چه دیدگاهی دارند؟
- [سایر] وهابیت در مورد تخریب قبر مطهر پیامبر ص چه دیدگاهی دارد؟
- [سایر] اشو درباره خدا چه دیدگاهی دارد؟
- [سایر] هندو ها در مورد خدا چه دیدگاهی دارند؟
- [آیت الله مکارم شیرازی] کسانی که عقیده به وحدت وجود دارند یعنی می گویند در عالم هستی یک وجود بیش نیست و آن خداست و همه موجودات عین خدا هستند و کسانی که معتقدند خدا در انسان، یا موجود دیگری حلول کرده و با آن یکی شده، یا خدا را جسم بدانند احتیاط واجب، اجتناب از آنهاست.
- [آیت الله بهجت] کسی که نذر میکند باید به قصد قربت و نزدیک شدن به خداوند متعال نذر کند، بنابراین اگر برای خدا نذر نکند، صحیح نیست، بنابراین کافی است موقع نذر کردن بنابر اظهر بگوید: (لِلّهِ عَلَیَّ)، یعنی: (برای خداوند، به عهده من باشد که فلان کار را انجام بدهم)، و اگر کسی که عربی نمیداند ترجمه آن را به هر زبانی بگوید کافی است.
- [آیت الله علوی گرگانی] احکام نذر آن است که انسان بر خود واجب کند که کار خیری را برای خدا بجا آورد، یا کاری را که نکردن آن بهتر است برای خدا ترکنماید.
- [آیت الله شبیری زنجانی] سجده کردن برای غیر خداوند متعال حرام میباشد و بعضی از مردم که مقابل قبر امامان پیشانی را به زمین میگذارند، اگر برای شکر خداوند متعال باشد اشکال ندارد وگرنه حرام است. مستحبات و مکروهات سجده
- [آیت الله مظاهری] نذر آن است که انسان بر خود واجب کند که کار خیری را برای خدا به جا آورد، یا کاری را که نکردن آن بهتر است برای خدا ترک نماید.
- [آیت الله صافی گلپایگانی] . لازمه ایمان به خداوند متعال و ایمان به انبیاء عظام صلوات الله علیهم اجمعین و ایمان به احکام الهی آن است که شخص مؤمن، قلباً از منکر و معصیت خداوند متعال، منزجر باشد، و منکر را قلباً انکار کند.
- [آیت الله وحید خراسانی] انسان باید فقط برای خداوند عالم نماز بخواند پس کسی که ریا کند یعنی برای نشان دادن به مردم نماز بخواند نمازش باطل است خواه فقط برای مردم باشد یا خدا و مردم هر دو را در نظر بگیرد
- [آیت الله وحید خراسانی] سجده کردن برای غیر خداوند متعال حرام می باشد و بعضی از مردم که مقابل قبر امامان علیهم السلام پیشانی را بر زمین می گذارند اگر برای شکر خداوند متعال باشد اشکال ندارد وگرنه حرام است
- [آیت الله میرزا جواد تبریزی] سجده کردن برای غیر خداوند متعال حرام می باشد و بعضی از مردم عوام که مقابل قبر امامان پیشانی را به زمین می گذارند اگر برای شکر خداوند متعال باشد؛ اشکال ندارد و گرنه حرام است. مستحبات و مکروهات سجده:
- [آیت الله میرزا جواد تبریزی] نذر آن است که انسان بر خود واجب کند که کار خیری را برای خدا به جا آورد؛ یا کاری را که نکردن آن بهتر است برای خدا ترک نماید.