یکی از شگردهای تبلیغی وهابیان استفاده فراوان از موسم حج است موسمی که در آن صدها هزار حاجی مسلمان از اطراف عالم جمع می شوند. وهابیان از این موقعیت به خوبی در نشر افکار خود سوء استفاده می کنند . مبلغین را بین حجاج به زبان های مختلف می فرستند و بابحث علمی و اهدای کتاب و دعوت به مراکز علمی شان به تبلیغ مذهب منحرف خود می پردازند.حتی اخیرا مشاهده شده است که در بین حجاج ایرانی کتاب های فارسی بر ضد شیعه را در تیراژ بسیار بالا به طور رایگان توزیع می کنند کتاب هایی که بسیار مرموزانه نوشته شده و در صدد تثبیت عقاید خود و تخریب عقاید شیعه و مذاهب دیگر اسلامی است. لازم به ذکر است که عقاید پوچ وهابیان نه تنها به شیعیان تاثیر نمی گذارد بلکه سایر مذاهب اهل سنت نیز از عقاید و عملکرد آن ها بیزار هستندو نمونه شکست آنان را در ایجاد گروه انحرافی طالبان و القاعده و فرجام آنان می توان دریافت.... .....فقط در ایام حج سال 1381 ده میلیون و 685 هزار جلد کتاب به 20 زبان زنده دنیا توسط دولت سعودی در میان زائران خانه خدا توزیع شده است
یکی از شگردهای تبلیغی وهابیان استفاده فراوان از موسم حج است موسمی که در آن صدها هزار حاجی مسلمان از اطراف عالم جمع می شوند. وهابیان از این موقعیت به خوبی در نشر افکار خود سوء استفاده می کنند .
مبلغین را بین حجاج به زبان های مختلف می فرستند و بابحث علمی و اهدای کتاب و دعوت به مراکز علمی شان به تبلیغ مذهب منحرف خود می پردازند.حتی اخیرا مشاهده شده است که در بین حجاج ایرانی کتاب های فارسی بر ضد شیعه را در تیراژ بسیار بالا به طور رایگان توزیع می کنند کتاب هایی که بسیار مرموزانه نوشته شده و در صدد تثبیت عقاید خود و تخریب عقاید شیعه و مذاهب دیگر اسلامی است.
لازم به ذکر است که عقاید پوچ وهابیان نه تنها به شیعیان تاثیر نمی گذارد بلکه سایر مذاهب اهل سنت نیز از عقاید و عملکرد آن ها بیزار هستندو نمونه شکست آنان را در ایجاد گروه انحرافی طالبان و القاعده و فرجام آنان می توان دریافت....
.....فقط در ایام حج سال 1381 ده میلیون و 685 هزار جلد کتاب به 20 زبان زنده دنیا توسط دولت سعودی در میان زائران خانه خدا توزیع شده است
- [سایر] وهابیت برای تبلیغ عقاید خود در مکه چه اقداماتی دارند؟
- [سایر] روش جدید وهابیت در تبلیغ در ایران چیست؟
- [سایر] وهابیت در تبلیغ خود چه سوء استفاده ای از نام علمای شیعه دارد؟
- [سایر] وهابیت در تبلیغ خود از چه روش هایی استفاده می کنند؟
- [سایر] وهابیت در مورد مراسم چهلم و فاتحه برای میت چه نظری دارند؟
- [سایر] از دیدگاه وهابیت برگزاری مراسم عزاداری برای پیامبر و بزرگان چه حکمی دارد؟
- [سایر] بزرگترین دشمن ایدئولوژیک اسلام، آمریکا است، یا انگلیس، یا وهابیان و سلفیان؟ چون هر سهی آنها به شدت در حال تبلیغ شیطان و شیطانپرستی هستند.
- [سایر] آیه 17 سوره توبه اشاره به شرکت ندادن مشرکین در مراسم حج دارد. مگر مشرکین در مراسم حج شرکت میکردند؟ و با توجه به این آیه اعمال کسانی مانند ادیسون که دین نداشتند کاملاً حبط میشود؟
- [سایر] وهابیون در مورد حج و موسم آن چه جنایت هایی مرتکب شده اند؟
- [سایر] آخرین مراسم عبادی حج پیامبر اسلام را بیان کنید؟
- [آیت الله مکارم شیرازی] دادن قرآن به دست کافر اگر موجب بی احترامی باشد حرام است و اگر امید هدایت او برود، یا برای تبلیغ اسلام باشد جایز، بلکه گاهی واجب است.
- [آیت الله صافی گلپایگانی] . حضور در کلاس درسی که استاد آن، فساد عقیده داشته باشد و در ضمن درس، به طور ضمنی، علیه اسلام تبلیغ می کند، جایز نیست.
- [آیت الله مظاهری] تشکیل مراسم مذهبی نظیر سوگواریها و جشنها در مسجد اشکال ندارد.
- [آیت الله اردبیلی] حجّ بر سه قسم است: حجّ تَمتّع، حجّ اِفراد و حجّ قِران. (حج تمتّع) وظیفه کسی است که فاصله وطن او تا مکّه معظّمه شانزده فرسنگ یا بیشتر باشد. (حجّ اِفراد) و (حجّ قِران) نیز وظیفه کسی است که اهل خود مکّه یا اطراف آن تا کمتر از شانزده فرسنگ باشد. البتّه در بعضی از موارد، وظیفه برخی افراد بیمار یا معذور از حجّ تمتّع به حجّ إفراد تبدیل میشود. هر سه قسم حجّ در بیشتر اعمال مشترک هستند؛ ولی در حجّ تمتّع، عمره پیش از حجّ و وابسته به حجّ و همچون جزیی از آن میباشد که باید در یک سال و در ماههای حجّ بجا آورده شود؛ ولی در حجّ اِفراد و حجِّ قِران، عمره کاملاً مستقل و از حجّ جداست. همچنین در حجّ تمتّع در روز عید قربان در مِنی قربانی واجب است و از اعمال آن میباشد و در حجّ قِران، قربانی از ابتدا مقرون با احرام است و باید تا روز عید در مِنی همراه حاجی باشد، ولی در حجّ اِفراد اصلاً قربانی واجب نیست.
- [آیت الله مظاهری] اگر کسی نمیدانست که یکی از واجبات، حجّ است یا نمیدانست که مستطیع شده و حجّ بر او واجب است و حجّ نرفت تا از استطاعت افتاد حجّ بر او واجب نیست.
- [آیت الله فاضل لنکرانی] اگر در سال اولی که مستطیع شده حج نکند و بعد بواسطه پیری یا مرض و ناتوانی نتواند حج نماید و نا امید باشد از اینکه بعداً خودش حج کند، باید دیگری را از طرف خود بفرستد تا برایش حج انجام دهد بلکه اگر در سال اوّلی که به قدر رفتن حج مال پیدا کرده، بواسطه پیری یا مرض یا ناتوانی نتواند حجّ کند احتیاط مستحب آن است که کسی را از طرف خود بفرستد که حجّ نماید.
- [آیت الله مکارم شیرازی] جایز است از مال زکات یا سهم امام بگیرند و حج به جا آورند، و این حج، حج واجب محسوب می شود.
- [آیت الله مکارم شیرازی] کسی که می تواند با قرض کردن حج به جا آورد، مستطیع نمی باشد و حج بر او واجب نیست; ولی اگر چند نفر مخارج حج کسی و نفقه عیال او را بپردازند حج بر او واجب می شود.
- [آیت الله مظاهری] اگر به گمان اینکه بالغ نشده قصد حجّ استحبابی کند و بعد معلوم شود بالغ بوده، حجّ او کفایت از حجّ واجب میکند.
- [آیت الله اردبیلی] کسی که در کشور غیر اسلامی اقامت دارد، واجب است در حدّ قدرت و توان، با مراعات شرایط و مراتب امر به معروف و نهی از منکر، از اسلام دفاع نماید. همچنین واجب است با مراعات شرایط زیر کفّار را به اسلام دعوت نماید: اوّل:حکومت اسلامی به خاطر مصالح مهمتری، دعوت و تبلیغ به اسلام را در بلاد کفر موقتا ممنوع نکرده باشد. دوم:صلاحیّت و اهلیّت و نیز قدرت بر تبلیغ اسلام در مناطق کفر را داشته باشد. سوم:مفسده مهمّی پیش نیاید. و چنانچه تبلیغ اسلام مستلزم دادن قرآن به دست کفّار باشد و امید هدایت آنان وجود داشته باشد، در صورتی که در معرض نجس شدن و هتک و اهانت نباشد و واقعا بخواهند از آن استفاده کنند، مانعی ندارد.