ابن تیمیّة در یکی از فتواهایش می گوید: مسافرت به قصد زیارت قبر رسول اللّه (ص) جایز نیست و سفر معصیت و گناه است، زیرا مسلمانان بر حرمت آن اتفاق دارند و چنین مسافرتی مشروع نیست. هواداران اندیشه ها و تفکّرات نژاد پرستانه ابن تیمیّه یعنی وهّابیها که متأثّر از آراء وی هستند دقیقاً این عقائد و آراء را پیاده می کنند و از حضور یافتن ارادتمندان به نبیّ اکرم (ص) کنار قبر و روضه مطهّر جلوگیری می کنند. ولی این اندیشه منحط و متکبّرانه نه تنها با قرآن شریف و عقل بشری سازگاری ندارد بلکه سنّت نبوی و روایات نقل شده در کتب روائی اهل سنّت نیز آن را طرد و رد می کند، از جمله این حدیث شریف از رسول گرامی اسلام(ص) که فرمود: (من زار قبری وجبت له شفاعتی) این حدیث در بیش از چهل کتاب از کتب حدیثی و روایی اهل سنّت نقل شده است که نویسندگان آن همه از پیشوایان حدیث و حافظان آن هستند، از جمله: تاریخ ابن عساکر، دولأبی در الکنی والأسماء، ماوردی در أحکام السلطانیّة ودار قطنی در سنن و.... ونیز این حدیث از ابن عمر: (من حجّ فزار قبری بعد وفاتی کان کمن زارنی فی حیاتی). این حدیث در بیش از بیست و پنج مصدر از کتب اهل سنّت آمده است، از جمله در مسند أبو یعلی، کامل ابن عدی، تاریخ ابن عساکر، سنن بیهقی و... علاوه بر این احادیث عمل صحابه نیز مؤیّد مشروعیّت زیارت است. ابن عمر پس از بازگشت از فتح شام نزد مقبره رسول اللّه(ص) آمد و بر آن حضرت سلام کرد.(سُبکی، شفاء السقام: 44). هنگام بازگشت از مسافرت نزد قبر می آمد و می گفت: السلام علیک یا رسول اللّه و...( وفاء الوفاء: 4/1340). و.....
ابن تیمیّة در یکی از فتواهایش می گوید: مسافرت به قصد زیارت قبر رسول اللّه (ص) جایز نیست و سفر معصیت و گناه است، زیرا مسلمانان بر حرمت آن اتفاق دارند و چنین مسافرتی مشروع نیست.
هواداران اندیشه ها و تفکّرات نژاد پرستانه ابن تیمیّه یعنی وهّابیها که متأثّر از آراء وی هستند دقیقاً این عقائد و آراء را پیاده می کنند و از حضور یافتن ارادتمندان به نبیّ اکرم (ص) کنار قبر و روضه مطهّر جلوگیری می کنند.
ولی این اندیشه منحط و متکبّرانه نه تنها با قرآن شریف و عقل بشری سازگاری ندارد بلکه سنّت نبوی و روایات نقل شده در کتب روائی اهل سنّت نیز آن را طرد و رد می کند، از جمله این حدیث شریف از رسول گرامی اسلام(ص) که فرمود: (من زار قبری وجبت له شفاعتی) این حدیث در بیش از چهل کتاب از کتب حدیثی و روایی اهل سنّت نقل شده است که نویسندگان آن همه از پیشوایان حدیث و حافظان آن هستند، از جمله: تاریخ ابن عساکر، دولأبی در الکنی والأسماء، ماوردی در أحکام السلطانیّة ودار قطنی در سنن و....
ونیز این حدیث از ابن عمر: (من حجّ فزار قبری بعد وفاتی کان کمن زارنی فی حیاتی).
این حدیث در بیش از بیست و پنج مصدر از کتب اهل سنّت آمده است، از جمله در مسند أبو یعلی، کامل ابن عدی، تاریخ ابن عساکر، سنن بیهقی و...
علاوه بر این احادیث عمل صحابه نیز مؤیّد مشروعیّت زیارت است.
ابن عمر پس از بازگشت از فتح شام نزد مقبره رسول اللّه(ص) آمد و بر آن حضرت سلام کرد.(سُبکی، شفاء السقام: 44).
هنگام بازگشت از مسافرت نزد قبر می آمد و می گفت: السلام علیک یا رسول اللّه و...( وفاء الوفاء: 4/1340).
و.....
- [سایر] از نظر وهابیون زیارت قبر پیامبر (ص) و سایر قبور اولیای الهی چه حکمی دارد؟
- [سایر] پیامبر (ص) شرط قبولی زیارت خانه خدا را چه می داند؟
- [سایر] پیامبر (ص) شرط قبولی زیارت خانه خدا را چه می داند؟
- [سایر] پیامبر ص در مورد زیارت اهل قبور چه سفارشی داشتند؟
- [سایر] وهابیت در مورد تخریب قبر مطهر پیامبر ص چه دیدگاهی دارد؟
- [سایر] آیا در احادیث پیامبر ص پیشگویی در مورد فرقه وهابیت وجود دارد؟
- [سایر] آیا روایت وهابیت که می گویند پیامبر ص در حال جنابت وارد مسجد شد صحیح است؟
- [سایر] وهابیت در مورد زیارت عاشورا خواندن چه نظری دارند؟
- [سایر] دیدگاه وهابیت در مورد بارداری زنی که همسرش مسافرت است؟
- [سایر] وهابیت در مورد رابطه پیامبر با خدا چه نظری دارد؟
- [آیت الله وحید خراسانی] کسی که شغلش مسافرت است اگر برای کار دیگری مانند زیارت یا حج مسافرت کند باید نماز را شکسته بخواند ولی اگر مثلا راننده اتومبیل خود را برای زیارت کرایه بدهد و در ضمن خودش هم زیارت کند باید نماز را تمام بخواند
- [آیت الله میرزا جواد تبریزی] کسی که شغلش مسافرت است اگر برای کار دیگری مثلا برای زیارت یا حج مسافرت کند؛ باید نماز را شکسته بخواند. ولی اگر مثلا شوفر اتومبیل خود را برای زیارت کرایه بدهد و در ضمن خودش هم زیارت کند؛ باید نماز را تمام بخواند.
- [آیت الله مکارم شیرازی] کسی که شغلش مسافرت است اگر برای کار دیگری غیر از شغل خود (مثلاً برای حج یا زیارت یا مقصد دیگری) مسافرت کند، باید مانند سایر مسافران نماز را شکسته بخواند، ولی اگر راننده ای اتومبیل خود را برای زیارت کرایه دهد و در ضمن خودش هم زیارت کند باید نماز را تمام بخواند.
- [آیت الله نوری همدانی] کسی که شغلش مسافرت است اگر برای کار دیگری مثلاً برای زیارت یا حج مسافرت کند ، باید نماز را شکسته بخواند . ولی اگر مثلاً شوفر ، اتومبیل خود را برای خود را برای زیارت کرایه بدهد و در ضمن خودش هم زیارت کند ، باید نماز را تمام بخواند.
- [امام خمینی] کسی که شغلش مسافرت است اگر برای کار دیگری مثلا برای زیارت یا حج مسافرت کند، باید نماز را شکسته بخواند ولی اگر مثلا شوفر، اتومبیل خود را برای زیارت کرایه دهد و در ضمن خودش هم زیارت کند، باید نماز را تمام بخواند.
- [آیت الله بروجردی] کسی که شغلش مسافرت است، اگر برای کار دیگری مثلاً برای زیارت یا حج مسافرت کند، باید نماز را شکسته بخواند؛ ولی اگر مثلاً شوفر اتومبیل خود را برای زیارت کرایه بدهد و در ضمن خودش هم زیارت کند، باید نماز را تمام بخواند.
- [آیت الله خوئی] کسی که شغلش مسافرت است، اگر برای کار دیگری مثلًا برای زیارت یا حج مسافرت کند، باید نماز را شکسته بخواند. ولی اگر مثلًا شوفر، اتومبیل خود را برای زیارت کرایه دهد، و در ضمن خودش هم زیارت کند، باید نماز را تمام بخواند.
- [آیت الله علوی گرگانی] کسی که شغلش مسافرت است اگر برای کار دیگری مثلاً برای زیارت یا حج مسافرت کند، باید نماز را شکسته بخواند ولی اگر مثل شوفر، اتومبیل خود را برای زیارت کرایه بدهد و در ضمن خودش هم زیارت کند، باید نماز را تمام بخواند.
- [آیت الله فاضل لنکرانی] کسی که شغلش مسافرت است اگر برای کار دیگری مثلاً برای زیارت یا حج مسافرت کند باید نماز را تمام بخواند ولی اگر مثلاً راننده ماشین و اتومبیل خود را برای زیارت کرایه بدهد و در ضمن خودش هم زیارت کند باید نماز را تمام بخواند.
- [آیت الله اردبیلی] اگر کسی که شغل او مسافرت است، برای کار دیگری مثل زیارت یا حجّ مسافرت کند، باید نماز را شکسته بخواند؛ ولی اگر مثلاً رانندهای اتومبیل خود را برای زیارت کرایه بدهد و در ضمن خودش نیز زیارت کند، باید نماز را تمام بخواند.