ابن تیمیه می گوید: خدا هر شب هر طور که بخواهد به آسمان دنیا فرود می آید، و می گوید: آیا کسی هست که مرا بخواند و من اجابتش کنم، و طالب مغفرتی هست که او را ببخشم ... خدا این کار را تا طلوع فجر انجام می دهد. و پس از نقل مطلب فوق می نویسد: (فمن أنکر النزول أو تأوّل فهو مبتدع ضالّ) (هر کس فرود آمدن خدا را به آسمان دنیا انکار یا توجیه کند بدعتگذار و گمراه است (( مجموعة الرسائل الکبری، رساله یازدهم: 451. )). (ابن بطوطه) در سفرنامه خود می نویسد: (ابن تیمیّه) درمسجد جامع دمشق که من حضور داشتم، بر بالای منبر گفت: (إنّ اللّه ینزل إلی السماء الدنیا کنزولی هذا) (خداوند به آسمان دنیا فرود می آید، همچنان که من از پلّه این منبر فرود می آیم)، سپس یک پلّه پایین آمد، (ابن الزهراء) از فقهاء مالکی اعتراض کرد، و اظهارات وی را به اطلاع ملک ناصر رساند، وی دستور داد تا او را زندانی کردند، و در زندان از دنیا رفت (( رحلة ابن بطوطة: 113. )).
ابن تیمیه می گوید: خدا هر شب هر طور که بخواهد به آسمان دنیا فرود می آید، و می گوید: آیا کسی هست که مرا بخواند و من اجابتش کنم، و طالب مغفرتی هست که او را ببخشم ... خدا این کار را تا طلوع فجر انجام می دهد.
و پس از نقل مطلب فوق می نویسد: (فمن أنکر النزول أو تأوّل فهو مبتدع ضالّ) (هر کس فرود آمدن خدا را به آسمان دنیا انکار یا توجیه کند بدعتگذار و گمراه است
(( مجموعة الرسائل الکبری، رساله یازدهم: 451. )).
(ابن بطوطه) در سفرنامه خود می نویسد: (ابن تیمیّه) درمسجد جامع دمشق که من حضور داشتم، بر بالای منبر گفت: (إنّ اللّه ینزل إلی السماء الدنیا کنزولی هذا) (خداوند به آسمان دنیا فرود می آید، همچنان که من از پلّه این منبر فرود می آیم)، سپس یک پلّه پایین آمد، (ابن الزهراء) از فقهاء مالکی اعتراض کرد، و اظهارات وی را به اطلاع ملک ناصر رساند، وی دستور داد تا او را زندانی کردند، و در زندان از دنیا رفت
(( رحلة ابن بطوطة: 113. )).
- [سایر] دیدگاه وهابیت در مورد رانندگی زنان چیست؟
- [سایر] از دیدگاه وهابیون توسل چه حکمی دارد؟
- [سایر] دیدگاه وهابیت نسبت به امامت چیست؟
- [سایر] خوردن گوشتی که شیعه ذبح کرده از دیدگاه وهابیت چیست؟
- [سایر] حکم ازدواج با زنان صوفی از دیدگاه وهابیت چیست؟
- [سایر] از دیدگاه وهابیت حاملان عرش الهی چه کسانی هستند؟
- [سایر] دیدگاه وهابیت در مورد روزه گرفتن در مناطق گرم چیست؟
- [سایر] سجده بر تربت از دیدگاه وهابیت چه حکمی دارد؟
- [سایر] حکم کشتن بز ماده از دیدگاه وهابیت چیست؟
- [سایر] آرایش زن برای شوهر از دیدگاه وهابیت چه حکمی دارد؟
- [آیت الله مکارم شیرازی] کسانی که عقیده به وحدت وجود دارند یعنی می گویند در عالم هستی یک وجود بیش نیست و آن خداست و همه موجودات عین خدا هستند و کسانی که معتقدند خدا در انسان، یا موجود دیگری حلول کرده و با آن یکی شده، یا خدا را جسم بدانند احتیاط واجب، اجتناب از آنهاست.
- [آیت الله بهجت] کسی که نذر میکند باید به قصد قربت و نزدیک شدن به خداوند متعال نذر کند، بنابراین اگر برای خدا نذر نکند، صحیح نیست، بنابراین کافی است موقع نذر کردن بنابر اظهر بگوید: (لِلّهِ عَلَیَّ)، یعنی: (برای خداوند، به عهده من باشد که فلان کار را انجام بدهم)، و اگر کسی که عربی نمیداند ترجمه آن را به هر زبانی بگوید کافی است.
- [آیت الله علوی گرگانی] احکام نذر آن است که انسان بر خود واجب کند که کار خیری را برای خدا بجا آورد، یا کاری را که نکردن آن بهتر است برای خدا ترکنماید.
- [آیت الله شبیری زنجانی] سجده کردن برای غیر خداوند متعال حرام میباشد و بعضی از مردم که مقابل قبر امامان پیشانی را به زمین میگذارند، اگر برای شکر خداوند متعال باشد اشکال ندارد وگرنه حرام است. مستحبات و مکروهات سجده
- [آیت الله مظاهری] نذر آن است که انسان بر خود واجب کند که کار خیری را برای خدا به جا آورد، یا کاری را که نکردن آن بهتر است برای خدا ترک نماید.
- [آیت الله صافی گلپایگانی] . لازمه ایمان به خداوند متعال و ایمان به انبیاء عظام صلوات الله علیهم اجمعین و ایمان به احکام الهی آن است که شخص مؤمن، قلباً از منکر و معصیت خداوند متعال، منزجر باشد، و منکر را قلباً انکار کند.
- [آیت الله وحید خراسانی] انسان باید فقط برای خداوند عالم نماز بخواند پس کسی که ریا کند یعنی برای نشان دادن به مردم نماز بخواند نمازش باطل است خواه فقط برای مردم باشد یا خدا و مردم هر دو را در نظر بگیرد
- [آیت الله وحید خراسانی] سجده کردن برای غیر خداوند متعال حرام می باشد و بعضی از مردم که مقابل قبر امامان علیهم السلام پیشانی را بر زمین می گذارند اگر برای شکر خداوند متعال باشد اشکال ندارد وگرنه حرام است
- [آیت الله میرزا جواد تبریزی] سجده کردن برای غیر خداوند متعال حرام می باشد و بعضی از مردم عوام که مقابل قبر امامان پیشانی را به زمین می گذارند اگر برای شکر خداوند متعال باشد؛ اشکال ندارد و گرنه حرام است. مستحبات و مکروهات سجده:
- [آیت الله میرزا جواد تبریزی] نذر آن است که انسان بر خود واجب کند که کار خیری را برای خدا به جا آورد؛ یا کاری را که نکردن آن بهتر است برای خدا ترک نماید.