آیا قرآن در پیشگویی‌های خود از رویدادهای شخصی و سرانجام زندگی افراد خاص نیز خبر داده؟
قرآ ن در گزارشهای غیبی خود از یک رشته رویدادهای شخصی و سرانجام زندگی افراد خاص خبر داده است و این نوع خبرگزاری جز از طریق کمک از جهان غیب، برای کسی ممکن نیست. پیامبر با الهام از جهان غیب در اجتماع بزرگ خویش فرمود: مردم! عداوت و دشمنی عموی من (ابو لهب) با من همیشگی است و او تا دم مرگ هرگز به من ایمان نمی‌آورد و در سرای دیگر طعمه آتش می‌گردد. چنانکه قرآن می‌فرماید:(تَبًت یَدا أبِی لَهَب وَ تَبً* ما أَغنی عَنهُ مالُهُ وَ ما کَسَبَ * سَیَصلی نارا ذاتَ لَهَب* وَامرَأَتُهُ حَمالَة الحَطَبِ* فِی جِیدِها حَبلُ مِن مَسَد* لهب/1-5. [نابود باد دو دست ابو لهب و نابود باد، مالی که گرد آورده عذاب الهی را از او دفع نمی کند و به زودی در آتشی که زبانه می‌کشد وارد می‌گردد، زن او هیزم کش است در گردن او ریسمانی از لیف خرما است). گزارش قرآن درباره این مرد و زن که از دشمنان سرسخت رسول خدا بودند زن ابولهب خواهر ابوسفیان بود- پس از اندی محقق گشت. ابولهب پس از شنیدن شکست قریش در نبرد بدر و کشته شدن هفتاد نفر از سران و شجاعان آنان هفت روز بیمار شد و در گذشت. قرآن نه تنها درباره ابولهب و همسر وی چنین گزارش داده است بلکه درباره ولید بن مغیره (پدر خالد) که حکیم قریش و داور آنان بود نیز چنین پیش‌بینی نموده است؛ حکیم عرب و ریحانه آنان در سخن سرایی و انشاء خطبه سرآمد روزگار بود. قریش از وی درباره قرآن نظر خواهی کردند وی پس از تفکر زیاد گفت: (إن هذا إلا سحر یؤثر):[قرآن سحری است که از ساحران رسیده است] او برای ترضیه خاطر قریش و حسادت و رشکی که بر پیامبر می‌برد، پای روی وجدان خود نهاد و قرآن را سحر دانست که از ساحران نقل شده است. قرآن بلافاصله از سرانجام دردناک وی گزارش داد که وی نیز بسان ابی لهب بر دشمنی و عداوت خود باقی می‌ماند و وارد آتش می‌شود چنانکه می‌فرماید:(سَأُصلِیهِ سَقَر*وَ ما أَدریکَ ما سَقَرَ*لا تُبقی وَ لا تَذَرُ* لَواحَةُ لِلبَشَرِ). مدثر/27. [به زودی او را به دوزخ می‌افکنیم تو چه می‌دانی که دوزخ چیست، آتشی است شعله ور که همه چیز را می‌سوراند و چیزی را باقی نمی‌گذارد؛ چهره و پوست را سیاه می کند]. eporsesh.com
عنوان سوال:

آیا قرآن در پیشگویی‌های خود از رویدادهای شخصی و سرانجام زندگی افراد خاص نیز خبر داده؟


پاسخ:

قرآ ن در گزارشهای غیبی خود از یک رشته رویدادهای شخصی و سرانجام زندگی افراد خاص خبر داده است و این نوع خبرگزاری جز از طریق کمک از جهان غیب، برای کسی ممکن نیست. پیامبر با الهام از جهان غیب در اجتماع بزرگ خویش فرمود: مردم! عداوت و دشمنی عموی من (ابو لهب) با من همیشگی است و او تا دم مرگ هرگز به من ایمان نمی‌آورد و در سرای دیگر طعمه آتش می‌گردد. چنانکه قرآن می‌فرماید:(تَبًت یَدا أبِی لَهَب وَ تَبً* ما أَغنی عَنهُ مالُهُ وَ ما کَسَبَ * سَیَصلی نارا ذاتَ لَهَب* وَامرَأَتُهُ حَمالَة الحَطَبِ* فِی جِیدِها حَبلُ مِن مَسَد* لهب/1-5. [نابود باد دو دست ابو لهب و نابود باد، مالی که گرد آورده عذاب الهی را از او دفع نمی کند و به زودی در آتشی که زبانه می‌کشد وارد می‌گردد، زن او هیزم کش است در گردن او ریسمانی از لیف خرما است). گزارش قرآن درباره این مرد و زن که از دشمنان سرسخت رسول خدا بودند زن ابولهب خواهر ابوسفیان بود- پس از اندی محقق گشت. ابولهب پس از شنیدن شکست قریش در نبرد بدر و کشته شدن هفتاد نفر از سران و شجاعان آنان هفت روز بیمار شد و در گذشت.
قرآن نه تنها درباره ابولهب و همسر وی چنین گزارش داده است بلکه درباره ولید بن مغیره (پدر خالد) که حکیم قریش و داور آنان بود نیز چنین پیش‌بینی نموده است؛ حکیم عرب و ریحانه آنان در سخن سرایی و انشاء خطبه سرآمد روزگار بود. قریش از وی درباره قرآن نظر خواهی کردند وی پس از تفکر زیاد گفت: (إن هذا إلا سحر یؤثر):[قرآن سحری است که از ساحران رسیده است] او برای ترضیه خاطر قریش و حسادت و رشکی که بر پیامبر می‌برد، پای روی وجدان خود نهاد و قرآن را سحر دانست که از ساحران نقل شده است. قرآن بلافاصله از سرانجام دردناک وی گزارش داد که وی نیز بسان ابی لهب بر دشمنی و عداوت خود باقی می‌ماند و وارد آتش می‌شود چنانکه می‌فرماید:(سَأُصلِیهِ سَقَر*وَ ما أَدریکَ ما سَقَرَ*لا تُبقی وَ لا تَذَرُ* لَواحَةُ لِلبَشَرِ). مدثر/27. [به زودی او را به دوزخ می‌افکنیم تو چه می‌دانی که دوزخ چیست، آتشی است شعله ور که همه چیز را می‌سوراند و چیزی را باقی نمی‌گذارد؛ چهره و پوست را سیاه می کند].
eporsesh.com





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین