از امام صادقروایت شده است: "هر که سورة جن را بسیار بخواند، در دنیا از چشم جنیان و دمیدنها و سحر و مکر ایشان محفوظ باشد، و در بهشت از رفقای حضرت رسولباشد."( مجمع البیان، علامه طبرسی;، ج 10، ص 365. ) هم چنین از پیامبر اکرمدر خصوص دفع شیاطین و جادوگران روایت شده است: آیه سخره بخوانند و آیه چنین است: "إِنَّ رَبَّکُمُ اللَّهُ الَّذِی خَلَقَ السَّمََوَ َتِ وَالأَْ رْضَ فِی سِتَّةِ أَیَّامٍ ثُمَّ اسْتَوَیَ عَلَی الْعَرْش....إِنَّ رَحْمَتَ اللَّهِ قَرِیبٌ مِّنَ الْمُحْسِنِینَ;(اعراف،5456) در حاشیه کلیات مفاتیح، از امیرالمؤمنیندعایی برای ابطال سحر جادوگران نقل شده، که برای اطلاع بیشتر میتوانید به نشانی پاورقی مراجعه نمایید.( کلیات مفاتیح الجنان، مرحوم حاج شیخ عباس قمی، ترجمة مهدی الهی قمشهای;، ص 520523 / حاشیه مفاتیح، تعویذ بطلان سحر و دفع شیاطین و جادوگران و جنیان، مطبوعات دینی، قم. ) eporsesh.com
از امام صادقروایت شده است: "هر که سورة جن را بسیار بخواند، در دنیا از چشم جنیان و دمیدنها و سحر و مکر ایشان محفوظ باشد، و در بهشت از رفقای حضرت رسولباشد."( مجمع البیان، علامه طبرسی;، ج 10، ص 365. )
هم چنین از پیامبر اکرمدر خصوص دفع شیاطین و جادوگران روایت شده است: آیه سخره بخوانند و آیه چنین است: "إِنَّ رَبَّکُمُ اللَّهُ الَّذِی خَلَقَ السَّمََوَ َتِ وَالأَْ رْضَ فِی سِتَّةِ أَیَّامٍ ثُمَّ اسْتَوَیَ عَلَی الْعَرْش....إِنَّ رَحْمَتَ اللَّهِ قَرِیبٌ مِّنَ الْمُحْسِنِینَ;(اعراف،5456)
در حاشیه کلیات مفاتیح، از امیرالمؤمنیندعایی برای ابطال سحر جادوگران نقل شده، که برای اطلاع بیشتر میتوانید به نشانی پاورقی مراجعه نمایید.( کلیات مفاتیح الجنان، مرحوم حاج شیخ عباس قمی، ترجمة مهدی الهی قمشهای;، ص 520523 / حاشیه مفاتیح، تعویذ بطلان سحر و دفع شیاطین و جادوگران و جنیان، مطبوعات دینی، قم. )
eporsesh.com
- [سایر] کدام آیه قرآن برای دفع چشم زخم مفید است؟
- [سایر] باسلام . می خواستم بدانم واقعا سحر و جادو در قران آمده است و برای باطل کردن آن باید چه کرد؟
- [سایر] سحر و جادو واقعیت دارد؟
- [سایر] آیا سحر و جادو واقعیّت دارد به ویژه با توجه به آیه ی 102 سوره ی بقره ؟
- [سایر] چه آیه ای برای شفای چشم مفید است؟
- [سایر] چه آیه ای برای شفای چشم مفید است؟
- [سایر] آیا خواندن از روی ترجمه قرآن مفید است؟
- [سایر] آیا سحر و جادو واقعیت دارد و درست است؟
- [سایر] آیا سحر و جادو واقعیت دارد و درست است؟
- [سایر] آیا علت تغییر رفتار همسرم بخاطر سحر و جادو است؟
- [آیت الله بروجردی] اگر در نماز یکی از چهار سورهای را که آیة سجده دارد و در مسأله 361 گفته شد عمداً بخواند، نمازش باطل است.
- [آیت الله بهجت] اگر در نماز یکی از چهار سورهای را که آیه سجده دارد عمداً بخواند، نمازش بنابر احتیاط باطل است. ولی در نماز مستحبی خواندن یکی از آنها جایز است و در بین نماز سجده میکند.
- [آیت الله اردبیلی] اگر یکی از چهار سورهای را که آیه سجده دارد یعنی سورههای: سجده، فصّلت، نجم و علق عمدا در نماز بخواند، چنانچه آیه سجدهدار را در ضمن آن بخواند، نمازش باطل است، بلکه بنابر احتیاط با قرائت عمدی جزئی از این سورهها نیز نماز باطل میشود.
- [آیت الله سبحانی] اگر پسر به کتاب های علمی مفید و یا دینی احتیاج داشته باشد پدر می تواند برای خریدن آنها به او زکات بدهد.
- [آیت الله مظاهری] اگر در نماز یکی از چهار سورهای را که سجده واجب دارد عمداً بخواند نمازش باطل است.
- [آیت الله وحید خراسانی] ششم از مبطلات نماز ان است که عمدا تکلم کند به لفظی که از دو حرف کمتر نباشد و مفید معنایی باشد چه قصد افاده ان معنی را داشته باشد یا نه مگر این که جاهل قاصر باشد و همچنین است بنابر احتیاط واجب اگر دو حرف یا بیشتر داشته باشد و مفید معنی نباشد و در هر صورت اگر سهوا بگوید نمازش اشکال ندارد و باید سجده سهو به جا اورد
- [آیت الله مظاهری] خواندن قرآن در نماز، غیر از چهار سورهای که سجده واجب دارد و نیز دعا کردن در نماز اشکال ندارد گرچه به فارسی یا زبان دیگر باشد.
- [آیت الله اردبیلی] یاد گرفتن سحر و عمل به آن حرام است، مگر این که به وسیله افراد متعهد و لایقی برای باطل کردن سحر و یا روشن کردن اذهان مردم نسبت به کسی که با توسّل به سحر، ادّعای نبوّت یا امامت و امثال آن را دارد، باشد که در حدّ ضرورت اشکال ندارد.
- [آیت الله فاضل لنکرانی] کسی که به واسطه تنگی وقت تیمم کرده، تیمم او فقط برای عملی که وقت آن ضیق است مفید است و بعداً بلافاصله باطل می شود لذا چنانچه بعد از نماز آبی که داشته از دستش برود، یا عذر دیگری برای او پیدا شود اگرچه تیمم خود را نشکسته باشد، در صورتی که وظیفه اش تیمم باشد باید دوباره تیمم نماید.
- [آیت الله نوری همدانی] اگر بعد از داخل شدن وقت نماز ، وضو داشته باشد و بداند که اگر وضوی خود را باطل کند نمی تواند وضو بگیرد چنانچه بتواند بدون ضرر و مشقت وضوی خود را نگهدارد ، نباید آن را باطل نماید و همچنین است اگر بداند یا دو شاهد عادل یا یک عادل ، که قول او مفید اطمینان باشد ، خبر دهند که تهیة آب برای او ممکن نیست بلکه اگر احتمال صحیح عقلائی هم بدهد احتیاط واجب آن است که وضوی خود را باطل نکند .