امام زمان(عج) غصه می خورند زمانی که ما به آنچه که خداوند امر کرده عمل نکنیم و از آنچه که خداوند نهی کرده دوری، و جای دیگری که امام زمان(عج) غصه می خورند این که ما انسانها آن قدر به فکر مادیات وزرق و برق دنیا هستیم و این که از 24 ساعت وقت در شبانه روز، یک چهارم را صرف عبادت نمی کنیم، امام زمان(عج) غصه می خورند از زورگویی ظالمان به مظلومان، اگر همه ملتهای مسلمان هم پیمان شوند و راه خدا را درپیش بگیرند، دیگر هیچ کس جرأت زورگویی به دیگران را هم نخواهد داشت، خداوند به هر فردی استعداد و ویژگی منحصر به فرد داده است و از این استعداد توقعاتی دارد نه این که استعداد خود را در راه خلاف شرع مصرف کند. امام زمان(عج) در روزهای دوشنبه نامه اعمالمان را ورق می زند و هفته ای یک بار امضا می کند. وقتی نامه اعمال ما را به امام زمان(عج) می دهند امام زمان(عج) آن قدر گریه می کنند که از شدت گریه امام زمان(عج) فر شته ها به گریه می افتند. یکی دیگر از جاهایی که امام زمان(عج) غصه می خورند، احترام نگذاشتن به والدین، انجام ندادن صله رحم، تهمت، غیبت و کلا تمام رذایل اخلاقی و این که خداوند به خاطر رحمت خود نعمتی به ما عرضه کرده، عوض این که به شکرگذاری بپردازیم بگوییم حقمان است لیاقتش را داشتیم تکبر بورزیم با یک حرف زدن خدشه در ایمان و اعتقاد و ... به وجود بیاوریم. ان شاء الله که سعی کنیم رذایل و صفات اخلاقی نکوهیده را کنار گذاشته و به دنبال روزی حلال باشیم و توکل برحق کرده و هر کاری را که می کنیم فقط برای رضای خدا باشد ان شاء الله خداوند به توفیق امام زمان(عج) راه را برای ما هموار خواهد کرد، این که خودمان آماده کنیم و بخواهیم پا روی نفس و هواهای نفسانی گذاشته و دنیا محل آزمایش است، آیا از این آزمایش الهی چگونه بیرون می آییم وقتی مهدی فاطمه از ما بیشتر به فکر هستند، پس چرا ما به فکر خودمان نیستیم. و شما می توانید به کتابهای اخلاقی مراجعه کنید. منابع: 1-خورشید مغرب، محمد رضا حکیمی 2-سیمای آفتاب، حبیب الله طاهری 3- تجسم امید و نجات، عزیز الله حیدری 4-سیمای مصلح جهان، مراد فیضی 5- ارتباط معنوی با حضرت مهدی، حسین گنجی منبع: موسسه تحقیقاتی حضرت ولی عصر علیه السلام
امام زمان (عج) از چه کارهای ما غصه میخورند؟
امام زمان(عج) غصه می خورند زمانی که ما به آنچه که خداوند امر کرده عمل نکنیم و از آنچه که خداوند نهی کرده دوری، و جای دیگری که امام زمان(عج) غصه می خورند این که ما انسانها آن قدر به فکر مادیات وزرق و برق دنیا هستیم و این که از 24 ساعت وقت در شبانه روز، یک چهارم را صرف عبادت نمی کنیم، امام زمان(عج) غصه می خورند از زورگویی ظالمان به مظلومان، اگر همه ملتهای مسلمان هم پیمان شوند و راه خدا را درپیش بگیرند، دیگر هیچ کس جرأت زورگویی به دیگران را هم نخواهد داشت، خداوند به هر فردی استعداد و ویژگی منحصر به فرد داده است و از این استعداد توقعاتی دارد نه این که استعداد خود را در راه خلاف شرع مصرف کند.
امام زمان(عج) در روزهای دوشنبه نامه اعمالمان را ورق می زند و هفته ای یک بار امضا می کند.
وقتی نامه اعمال ما را به امام زمان(عج) می دهند امام زمان(عج) آن قدر گریه می کنند که از شدت گریه امام زمان(عج) فر شته ها به گریه می افتند.
یکی دیگر از جاهایی که امام زمان(عج) غصه می خورند، احترام نگذاشتن به والدین، انجام ندادن صله رحم، تهمت، غیبت و کلا تمام رذایل اخلاقی و این که خداوند به خاطر رحمت خود نعمتی به ما عرضه کرده، عوض این که به شکرگذاری بپردازیم بگوییم حقمان است لیاقتش را داشتیم تکبر بورزیم با یک حرف زدن خدشه در ایمان و اعتقاد و ... به وجود بیاوریم.
ان شاء الله که سعی کنیم رذایل و صفات اخلاقی نکوهیده را کنار گذاشته و به دنبال روزی حلال باشیم و توکل برحق کرده و هر کاری را که می کنیم فقط برای رضای خدا باشد ان شاء الله خداوند به توفیق امام زمان(عج) راه را برای ما هموار خواهد کرد، این که خودمان آماده کنیم و بخواهیم پا روی نفس و هواهای نفسانی گذاشته و دنیا محل آزمایش است، آیا از این آزمایش الهی چگونه بیرون می آییم وقتی مهدی فاطمه از ما بیشتر به فکر هستند، پس چرا ما به فکر خودمان نیستیم. و شما می توانید به کتابهای اخلاقی مراجعه کنید.
منابع:
1-خورشید مغرب، محمد رضا حکیمی
2-سیمای آفتاب، حبیب الله طاهری
3- تجسم امید و نجات، عزیز الله حیدری
4-سیمای مصلح جهان، مراد فیضی
5- ارتباط معنوی با حضرت مهدی، حسین گنجی
منبع: موسسه تحقیقاتی حضرت ولی عصر علیه السلام
- [سایر] دیدگاه اهل سنّت در مورد امام مهدی(عج) چیست؟ آیا ظهور مهدی موعود، از مسائل اتفاقی بین مسلمین است؟
- [سایر] دیدگاه اهل سنّت در مورد امام مهدی(عج) چیست؟ آیا ظهور مهدی موعود، از مسائل اتفاقی بین مسلمین است؟
- [سایر] حضرت مهدی (عج) دارای چه خوصیاتی است؟
- [سایر] نقش امام زمان(عج) در هستی چیست؟
- [سایر] پرسش: امام زمان (عج) چند سال دارد ؟
- [سایر] آیا امام زمان(عج) آیین جدیدی میآورد؟
- [سایر] القاب امام زمان(عج) را بیان کنید؟
- [سایر] لقب امام زمان(عج) چیست؟
- [سایر] امام زمان عج کیست؟
- [سایر] امام زمان عج کیست؟
- [آیت الله نوری همدانی] در زمان غیبت ولّی عَصْر ( عج ) که نماز جمعه واجب تَعْیینی نیست ، خرید و فروش و سایر معاملات ، پس از اذان جمعه حرام نیست .
- [آیت الله نوری همدانی] در زمان غیبت ولیّ عصر (عج ) نماز جمعه واجب تَخییری است ( یعنی مُکَلَّفْ می تواند روز جمعه بجای نماز ظهر نماز جمعه بخواند ) ولی جمعه اَفْضَلْ است وظهر اَحْوَط واحتیاط بیشتر در آن است که هر دو را بجا آورند .
- [آیت الله صافی گلپایگانی] . مسلمانان باید در مورد اشخاص مجهول که ملبس به لباس علما و طلاب هستند تحقیق نمایند اگر به مقامی دیگر غیر از مقام علما و مجتهدین که نواب حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه می باشند ارتباط داشته باشند از آنها کناره گرفته و از ضلالت و اضلال آن ها بپرهیزند.
- [آیت الله فاضل لنکرانی] در زمان غیبت ولی عصر (عج) نماز جمعه واجب تخییری است (یعنی مکلّف می تواند روز جمعه به جای نماز ظهر نماز جمعه بخواند) ولی جمعه افضل است و ظهر احوط و احتیاط بیشتر در آن است که هردو را بجا آورد.
- [آیت الله جوادی آملی] .دریافت کننده خمس، امام ( ع)و در غیبت آن , فقیه جامع الشرایط و حاکم شرع است و مکلف , بدون اجازه از آنان نمی تواند آن را به موارد مصرف برساند . به تعبیر دیگر , همه خمس , اعم از سهم امام ( ع) و سهم سادات, در اختیار منصب امامت (شخصیت حقوقی) است. در زمان غیبت حضرت ولیّ عصر (عج) ،فقیه جامع الشرایط, جانشین شخصیت حقوقیِ امامت است، بنابراین در زمان غیبت باید تمام خمس را به فقیه جامع الشرای ط تحویل داد و هرگونه دخل و ت صرف در خمس (سهم امام( ع) و سهم سادات) باید با اجازه او باشد.
- [آیت الله صافی گلپایگانی] . "أَشْهَدُ أَنَّ عَلِیّاً وَلِیُّ الله"جزو اذان و اقامه نیست، ولی خوب است بعد از "أَشْهَدُ أَنَّ مُحَمَّداً رَسوُلُ الله"، به قصد قربت گفته شود. اللهُ أکْبَرُ خدای تعالی بزرگتر از آن است که او را وصف کنند. أَشْهَدُ أَنْ لا إِلَهَ إِلاَّ الله شهادت می دهم که نیست خدایی جز خدای یکتا و بی همتا. أَشْهَدُ أَنَّ مُحَمَّداً رَسوُلُ الله شهادت می دهم که حضرت محمد بن عبدالله صلی الله علیه و آله پیغمبر و فرستاده خداست. أَشْهَدُ أَنَّ عَلِیّاً أمِیرَ المُؤمِنینَ وَلِیُّ الله شهادت می دهم که حضرت علی علیه السلام أمیرالمؤمنین و ولی خدا بر همه خلق است. حَیَّ عَلَی الصَّلاَة بشتاب برای نماز. حَیَّ عَلَی الْفَلاَح بشتاب برای رستگاری. حَیَّ عَلی خَیْرِ الْعَمَل بشتاب برای بهترین کارها که نماز است. قَد قامَتِ الصَّلاَة به تحقیق نماز برپا شد. لا إلَهَ إِلاَّ الله نیست خدایی مگر خدای یکتا و بی همتا.
- [آیت الله بروجردی] (اَشْهَدُ اَنَّ عَلِیاً وَلِی اللهِ) جزء اذان و اقامه نیست، ولی خوب است بعد از (اَشْهَدُ اَنَّ مُحَمَّداً رسُولُ اللهِ) به قصد قربت گفته شود.ترجمهی اذان و اقامه(اللهُ اکبر): یعنی خدای تعالی بزرگتر از آن است که او را وصف کنند.(اَشْهَدُ اَنْ لا اِلهَ الا اللهُ): یعنی شهادت میدهم که غیر خدایی که یکتا و بیهمتاست خدای دیگری سزاوار پرستش نیست.(اَشْهَدُ اَنَّ مُحَمَّداً رسُولُ اللهِ): یعنی شهادت میدهم که حضرت محمّد بن عبدالله) ص) پیغمبر و فرستادة خدا است.(اَشْهَدُ اَنَّ عَلیا اَمیرَالمؤمنینَ وَلِی اللهِ): یعنی شهادت میدهم که حضرت علی (علیه الصلوة و السلام)، امیرالمؤمنین و ولی خدا بر همهی خلق است.(حَی عَلَی الصَّلوة): یعنی بشتاب برای نماز.(حَی عَلَی الفَلاحِ): یعنی بشتاب برای رستگاری.(حَی عَلَی خَیرِ العَمَلِ): یعنی بشتاب برای بهترین کارها که نماز است.(قَد قامَتِ الصَّلوة): یعنی به تحقیق نماز بر پا شد.(لا اِلهَ اِلاَّ الله): یعنی خدایی سزاوار پرستش نیست مگر خدایی که یکتا و بیهمتا است.
- [آیت الله مکارم شیرازی] مستحب است بعد از تکبیرة الاحرام به قصد رجاء این دعا را بخوانند: (یا محْسن قدْ اتاک الْمسیء و قدْ أمرْت الْمحْسن انْ یتجاوز عن الْمسیئ انت الْمحْسن و أنا الْمسیئ بحق محمد و آل محمد صل علی محمد و آل محمد و تجاوزْ عنْ قبیح ما تعْلم منی. یعنی: (ای خدای نیکوکار! بنده گنهکارت به در خانه تو آمده است تو امر کرده ای که نکوکار از گنهکار بگذرد،تو نیکو کاری و من گنهکارم، به حق محمد و آل محمد رحمتت را بر محمد و آل محمد بفرست و از کارهای زشتی که می دانی از من سرزده بگذر!)
- [امام خمینی] "اشهد ان علیا ولی الله" جزو اذان و اقامه نیست، ولی خوب است بعداز "اشهد ان محمدا رسول الله" به قصد قربت گفته شود. ترجمه اذان و اقامه "الله اکبر" یعنی خدای تعالی بزرگتر از آن است که او را وصف کنند."اشهد ان لا اله الا الله" یعنی شهادت می دهم که غیر خدایی که یکتا و بی همتا است، خدای دیگری سزاوار پرستش نیست. "اشهد ان محمدا رسول الله" یعنی شهادت می دهم که حضرت محمد بن عبد الله صلی الله علیه و آله و سلم، پیغمبر و فرستاده خدا است. "اشهد ان علیا امیر المؤمنین ولی الله" یعنی شهادت می دهم که حضرت علی علیه الصلاة و السلام، امیر المؤمنین و ولی خدا بر همه خلق است. "حی علی الصلاه"یعنی بشتاب برای نماز. "حی علی الفلاح" یعنی بشتاب برای رستگاری. "حی علی خیرالعمل" یعنی بشتاب برای بهترین کارها که نماز است. "قد قامت الصلاه" یعنی به تحقیق نماز برپا شد. "لا اله الا الله" یعنی خدایی سزاوار پرستش نیست مگر خدایی که یکتا و بی همتا است.
- [آیت الله نوری همدانی] اشهدً انّ علیاً ولیً اللهِ جزء اذان و اقامه نیست ولی خوب است بعد از اشهدً انّ محمداً رسولُ اللهِ ، به قصد قربت گفته شود . و چون در امثال زمان ما ، شعا ر تشیع محسوب می شود در هر جا که اظهار این شعار مستحسن و لازم باشد ، گفتن آن هم مستحسن و لازم است . ترجمه اذان و اقامه اللهَ اکبرً یعنی خدای تعالی بزرگتر از آن است که او را وصف کنند اشهدً ان لا الهَ الاّ اللهً یعنی شهادت می دهم که غیر خدائی که یکتا و بی همتا است خدای دیگر سزاوار پرستش نیست . اشَهدً انّ محمداً رسولُ اللهِ یعنی شهادت می دهم که حضرت محمد بن عبدالله صلی علیه و آله و سلم پیغمبر و فرستادة خداست . اشهدً ان علیاً امیر المؤمنینَ ولیّ الله یعنی شهادت می دهم که حضرت علی (علیه الصلاهَ و السلام ) امیر المؤمنین ولی خدا بر همة خلق است حیّ علیَ الصلاهِ یعنی بشتاب برای نماز . حیّ علی الفلاحِ یعنی بشتاب برای رستگاری . حیّ علی خیرِ العملِ یعنی بشتاب برای بهترین کارها که نماز است . قَد قامتِ الصلاهُ یعنی بتحقیق نماز بر پا شد . لا الهَ الاّ اللهُ یعنی خدائی سزاوار پرستش نیست مگر خدائی که یکتا و بی همتا است .