کدام آیه از آیات قرآن کریم، امامت حضرت مهدی (عج)، در سن کودکی را امری ممکن می‌داند؟
قرآن کریم، به یکی از مواهب بزرگ الهی، یعنی موهبت بزرگ نبوت حضرت عیسی در سن کودکی چنین اشاره نموده است: (فَاَشارَت اِلَیهِ قالوا کَیفَ نُکَلِّمُ مَن کانَ فِی المَهدِ صَبیّا قالَ اِنّی عَبدُ اللّهِ ءاتغنِیَ الکِتَبَ وجَعَلَنی نَبیّا... (مریم، 29 32)؛ [مریم] اشاره به او کرد، گفتند: چگونه با کودکی که در گاهواره است سخن بگوییم؟! [ناگهان عیسی زبان به سخن گشود] گفت: من بنده خدایم، به من کتاب [آسمانی] داده و مرا پیامبر قرار داده است و مرا وجودی پربرکت قرار داده و در هر کجا باشم و مرا توصیه به نماز و زکات مادام که زنده ‌م کرده است. مرا نسبت به مادرم نیکوکار قرار داده و جبار و شقی قرار نداده است.) همین موهبت و تأیید الهی بود که باعث شد امام جواد علیه السلام در سن کودکی با دانش و علم خدادادی خود به تمام مشکلات دینی مردم پاسخ دهد، و از جانب خدا به مقام امامت منصوب شود، به طوری که علم و فضیلت آن حضرت، برای عموم طبقات، روشن بود و از قدرت علمی او در سن کودکی همه در تعجب بودند. امام زمان علیه السلام نیز از همین نور برخوردار هستند.(1) پی‌نوشت: 1. ر.ک: تفسیر نمونه، آیت اللّه مکارم شیرازی و دیگران، ج 13، ص 56، دارالکتب الاسلامیة. منبع: موسسه تحقیقاتی حضرت ولی عصر علیه السلام
عنوان سوال:

کدام آیه از آیات قرآن کریم، امامت حضرت مهدی (عج)، در سن کودکی را امری ممکن می‌داند؟


پاسخ:

قرآن کریم، به یکی از مواهب بزرگ الهی، یعنی موهبت بزرگ نبوت حضرت عیسی در سن کودکی چنین اشاره نموده است: (فَاَشارَت اِلَیهِ قالوا کَیفَ نُکَلِّمُ مَن کانَ فِی المَهدِ صَبیّا قالَ اِنّی عَبدُ اللّهِ ءاتغنِیَ الکِتَبَ وجَعَلَنی نَبیّا... (مریم، 29 32)؛ [مریم] اشاره به او کرد، گفتند: چگونه با کودکی که در گاهواره است سخن بگوییم؟! [ناگهان عیسی زبان به سخن گشود] گفت: من بنده خدایم، به من کتاب [آسمانی] داده و مرا پیامبر قرار داده است و مرا وجودی پربرکت قرار داده و در هر کجا باشم و مرا توصیه به نماز و زکات مادام که زنده ‌م کرده است. مرا نسبت به مادرم نیکوکار قرار داده و جبار و شقی قرار نداده است.)
همین موهبت و تأیید الهی بود که باعث شد امام جواد علیه السلام در سن کودکی با دانش و علم خدادادی خود به تمام مشکلات دینی مردم پاسخ دهد، و از جانب خدا به مقام امامت منصوب شود، به طوری که علم و فضیلت آن حضرت، برای عموم طبقات، روشن بود و از قدرت علمی او در سن کودکی همه در تعجب بودند. امام زمان علیه السلام نیز از همین نور برخوردار هستند.(1)

پی‌نوشت:
1. ر.ک: تفسیر نمونه، آیت اللّه مکارم شیرازی و دیگران، ج 13، ص 56، دارالکتب الاسلامیة.

منبع: موسسه تحقیقاتی حضرت ولی عصر علیه السلام





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین