بانوی اسلام فاطمه زهرا(س)،سیّده زنان عالم،برخاست و با جمعی از زنان بنی هاشم به مسجد آمد تا در برابر توده های مسلمان، و سران مهاجر و انصارگفتنی ها را بگوید،و اتمام حجت کند،و بهانه های ادامه این غصب عجیب و مصادره ظالمانه را از دستگاه حکومت وقت بگیرد،و در ضمن،صفوف وفاداران به اسلام را از حامیان سیاست های تجاوزکارانه آشکار سازد.او بی اعتنا به (جوسازی) خاصی که در این زمینه شده بود،و پیامدهای احتمالی این افشاگری بزرگ،به برنامه خود ادامه داد،و به بهانه (غصب فدک) خطبه بسیار غرایی در مسجد پیامبر(صلی الله علیه وآله) در برابر مهاجرین ایراد نمود که بسیاری از حقایق در آن افشا شد. این خطبه،هشدار کوبنده ای بود برای آنها که کوشش داشتند خلافت پیامبر(صلی الله علیه وآله) و حکومت اسلامی را از مسیر اصلی خود منحرف سازند و زحمات بیست و سه ساله او را بر باد دهند.(زنگ بیدار باشی بود) برای آنها که قلبشان به عشق اسلام می تپید، و از آینده این آیین پاک بیمناک بودند. (اخطار شدیدی بود) برای آنها که از گسترش حزب منافقین و نفوذ آنها در دستگاه سیاسی بعد از رسول خدا(صلی الله علیه وآله) بی خبر بودند، و جنب و جوش های مرموز آنان را نادیده می گرفتند. (فریاد درد آلودی بود) در حمایت از امیرمؤمنان علی(علیه السلام) وصیّ و جانشین پیامبر اکرم(صلی الله علیه وآله) که گروهی از بازیگران سیاسی آیات قرآن و توصیه های مؤکد (رسول الله) را درباره او نادیده گرفته بودند. (احقاق حق مظلومانه ای بود) برای بیدار ساختن آنها که حقشان غصب می شود و سکوت مسالمت آمیز را بر فریادهای کوبنده وبیدارگر ترجیح می دهند. (تندر سهمگینی بود) که پژواک آن همه جا پیچید، و آثار آن در همه اعصار و قرون باقی ماند. (طوفان عمیقی بود) که امواج شکننده اش ارواح خفته را هر چند موقتاً بیدار کرد، و راه حق را به آنها نشان داد.و بالاخره (صاعقه مرگباری بود) که بر سر دشمنان اسلام فرود آمد و آنها را سخت غافلگیر ساخت. منبع: کتاب زهرا(س) برترین بانوی جهان، حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی، ص140.
بانوی اسلام فاطمه زهرا(س)،سیّده زنان عالم،برخاست و با جمعی از زنان بنی هاشم به مسجد آمد تا در برابر توده های مسلمان، و سران مهاجر و انصارگفتنی ها را بگوید،و اتمام حجت کند،و بهانه های ادامه این غصب عجیب و مصادره ظالمانه را از دستگاه حکومت وقت بگیرد،و در ضمن،صفوف وفاداران به اسلام را از حامیان سیاست های تجاوزکارانه آشکار سازد.او بی اعتنا به (جوسازی) خاصی که در این زمینه شده بود،و پیامدهای احتمالی این افشاگری بزرگ،به برنامه خود ادامه داد،و به بهانه (غصب فدک) خطبه بسیار غرایی در مسجد پیامبر(صلی الله علیه وآله) در برابر مهاجرین ایراد نمود که بسیاری از حقایق در آن افشا شد.
این خطبه،هشدار کوبنده ای بود برای آنها که کوشش داشتند خلافت پیامبر(صلی الله علیه وآله) و حکومت اسلامی را از مسیر اصلی خود منحرف سازند و زحمات بیست و سه ساله او را بر باد دهند.(زنگ بیدار باشی بود) برای آنها که قلبشان به عشق اسلام می تپید، و از آینده این آیین پاک بیمناک بودند.
(اخطار شدیدی بود) برای آنها که از گسترش حزب منافقین و نفوذ آنها در دستگاه سیاسی بعد از رسول خدا(صلی الله علیه وآله) بی خبر بودند، و جنب و جوش های مرموز آنان را نادیده می گرفتند.
(فریاد درد آلودی بود) در حمایت از امیرمؤمنان علی(علیه السلام) وصیّ و جانشین پیامبر اکرم(صلی الله علیه وآله) که گروهی از بازیگران سیاسی آیات قرآن و توصیه های مؤکد (رسول الله) را درباره او نادیده گرفته بودند.
(احقاق حق مظلومانه ای بود) برای بیدار ساختن آنها که حقشان غصب می شود و سکوت مسالمت آمیز را بر فریادهای کوبنده وبیدارگر ترجیح می دهند.
(تندر سهمگینی بود) که پژواک آن همه جا پیچید، و آثار آن در همه اعصار و قرون باقی ماند.
(طوفان عمیقی بود) که امواج شکننده اش ارواح خفته را هر چند موقتاً بیدار کرد، و راه حق را به آنها نشان داد.و بالاخره (صاعقه مرگباری بود) که بر سر دشمنان اسلام فرود آمد و آنها را سخت غافلگیر ساخت.
منبع: کتاب زهرا(س) برترین بانوی جهان، حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی، ص140.
- [سایر] متن و ترجمه خطبه فدکیه حضرت زهرا س را بیان کنید؟
- [سایر] متن و ترجمه خطبه فدکیه حضرت زهرا س را بیان کنید؟
- [سایر] آیا سند خطبه فدکیه حضرت زهرا(س)، در کتاب «دلائل الامامة» محمد بن جریر طبری صحیح است؟
- [سایر] لطفا متن و ترجمه خطبه فدکیه حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) را برای من بفرستید ؟
- [سایر] در خطبه فدکیه؛ چرا حضرت فاطمه زهرا(س) از خانهنشین بودن حضرت علی(ع) شکوه میکند؟! مگر ایشان بصیرت کامل نسبت به اوضاع نداشتند؟!
- [سایر] چرا حضرت فاطمه(س) فاطمه نامیده شده است؟
- [سایر] چرا قبر مطهر حضرت زهرا(س) مخفی است؟ چرا حضرت زهرا(س) وصیت کردند که ایشان را شبانه دفن کنند؟
- [سایر] چرا حضرت فاطمه معصومه(س) ازدواج نکردند؟
- [سایر] با عرض سلام وتسلیت به مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) درباره شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)مطالب زیادی وجود دارد مخواستم از شما خواهش کنم نحوه ی چگونگی شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)؟؟؟؟ واین که حضرت علی(ع)وفرزندانشان اصحاب وکنیزانی که در خانه وجود داشتند چرا حضرت فاطمه زهرا(س)در را باز کردند؟؟؟؟؟ و بعد از اینکه خانم فاطمه زهرا(س)را زدندچراکسی کاری نکرد ؟؟
- [سایر] سنّ حضرت زهرا(س) در زمان رحلت حضرت خدیجه(س) چقدر بود؟
- [آیت الله اردبیلی] اگر شوهر بخواهد خود صیغه طلاق را بخواند، چنانچه اسم زن مثلاً فاطمه باشد، میگوید: (زَوْجَتِی فاطِمَةُ خالَعْتُها عَلی ما بَذَلَتْ، هِیَ طالِقٌ) یعنی: (زنم فاطمه را در مقابل آنچه بخشید طلاق خلع دادم، او رهاست).
- [آیت الله بهجت] اگر شوهر بخواهد صیغه طلاق خُلع را بخواند، چنانچه اسم زن مثلاً فاطمه باشد میگوید: (زَوْجَتِی فاطِمَةُ خالَعْتُها عَلی ما بَذَلَتْ هِی طالِق)؛ یعنی: (زنم فاطمه را طلاق خُلع دادم، او رهاست).
- [آیت الله بروجردی] اگر شوهر بخواهد صیغهی طلاق را بخواند، چنانچه اسم زن مثلاً فاطمه باشد، میگوید:(زَوجَتی فاطِمَةَ خالَعْتُها علی ما بَذَلَتْ هی طالِقٌ). (یعنی زنم فاطمه را طلاق خلع دادم او رها است. )
- [امام خمینی] اگر شوهر بخواهد صیغه طلاق خلع را بخواند، چنانچه اسم زن مثلا فاطمه باشد می گوید: "زوجتی فاطمة خالعتها علی ما بذلت هی طالق" یعنی زنم فاطمه را طلاق خلع دادم او رها است.
- [امام خمینی] طلاق باید به صیغه عربی صحیح خوانده شود و دو مرد عادل آن را بشنوند و اگر خود شوهر بخواهد صیغه طلاق را بخواند و اسم زن او مثلا فاطمه باشد،باید بگوید: "زوجتی فاطمة طالق" زن من فاطمه رها است، و اگر دیگری را وکیل کند،آن وکیل باید بگوید: "زوجة موکلی فاطمة طالق".
- [آیت الله بهجت] اگر شوهر بخواهد صیغه مبارات را بخواند، چنانچه مثلاً اسم زن فاطمه باشد، باید بگوید: (بارَأتُ زَوْجَتِی فاطِمَةَ عَلی مَهرِها فَهِی طالِق)، یعنی: (مبارات کردم زنم فاطمه را در مقابل مهر او، پس او رهاست)، و اگر دیگری را وکیل کند، وکیل باید بگوید: (بارَأْتُ زَوْجَةَ مُوَکِّلی فاطِمَةَ عَلی مَهرِها فَهِی طالِق).
- [آیت الله نوری همدانی] طلاق باید به صیغة عربی صحیح خوانده شود و دو مرد عادل آن را بشنوند و اگر خود شوهر بخواهد صیغة طلاق را بخواند و اسم زن او مثلاً فاطمه باشد باید بگوید : زَوْجَتی فاطِمَهُ طالِقٌ یعنی زن من فاطمه رها است و اگر دیگری را وکیل کند که آن وکیل باید بگوید : زَوْجَهُ مُوَکِلی فاطِمَهُ طالِقٌ .
- [آیت الله سبحانی] طلاق باید به صیغه عربی صحیح خوانده شود و دو مرد عادل آن را بشنوند و اگر خود شوهر بخواهد صیغه طلاق را بخواند و اسم زن او مثلاً فاطمه باشد، باید بگوید: زَوْجَتِی فاطِمَهُ طالِق یعنی زن من فاطمه رها است و اگر دیگری را وکیل کند آن وکیل باید بگوید: زَوْجَةُ مَوَکِّلِی فاطِمَةُ طالِق.
- [آیت الله فاضل لنکرانی] طلاق باید به صیغه عربی صحیح و به کلمه (طالق) خوانده شود و دو مرد عادل آن را بشنوند و اگر خود شوهر بخواهد صیغه طلاق را بخواند و اسم زن او مثلا فاطمه باشد باید بگوید: (زَوْجَتی فاطِمَة طالقٌ); یعنی: زن من فاطمه رها است و اگر دیگری را وکیل کند آن وکیل باید بگوید: (زَوْجَةُ مُوکِّلِی فاطِمَةُ طالِقٌ).
- [آیت الله بروجردی] طلاق باید به صیغهی عربی صحیح خوانده شود و دو مرد عادل آن را بشنوند و اگر خود شوهر بخواهد صیغهی طلاق را بخواند و اسم زن او مثلاً فاطمه باشد، باید بگوید:(زَوْجَتی فاطِمَةَ طالِقٌ)؛ یعنی:زن من فاطمه رهاست و اگر دیگری را وکیل کند، آن وکیل باید بگوید:(زَوْجَةَ مُوَکِّلِی فاطِمَةَ طالِقٌ).