اوضاع حضرت زینب در شام چگونه بود؟ مگر ایشان اسیر نبودند. پس چگونه مردم را روشن می کردند.
حکومت یزید با کشتن حسین بن علی (ع) و یارانش ضربه زیادی دید. آنان دیگر نمی توانستند در شام با خاندان پیامبر درگیر باشند. در آن روزهای اول که خاندان پیامبر وارد شام شدند یزیدیان تلاش کردند تا کاری کنند که آنان ساکت و آرام بمانند و لکن نتوانستند به این هدف برسند و خاندان پیامبر ساکت و آرام نشدند و به افشاگری پرداختند و طرف حساب یزید، زنان خاندان پیامبر بود و نمی شد با زنان همانند مردان رفتار کرد. آنان اگر مرد بودند و دست به آن افشاگریها می زدند کشته می شدند و لی آنان زن هستند آنهم زنان گرامی و والامقام از خاندان پیامبر اسلام . یزید برای اینکه حکومتش چند سالی بماند ناچار بود با امثال زینب کبری کنار بیاید. زینب کبری وبانوان دیگر از یزید نمی ترسیدند و افشاگری می کردند و برای همین یزید دیگر تحمل ماندن آنان را نکرد و از شام به مدینه فرستاد. بنابراین ، حضرت زینب کبری(س) در شام گر چه به صورت اسیر بود ولی نه از آن اسیرانی بود که خاموش و ترسو باشد بلکه اسیری بود شجاع همانند پدرش علی و برادرش حسین. اصلا حافظ و نگهبان نهضت امام حسین(ع) حضرت زینب کبری (س) بود. او در آن حال که اسیر بود؛ٍ در کوفه یک سخنرانی شگفت آوری ایراد کرد که همه مردم کوفه را شگفت زده کرد و کسی هم نتوانست مانع سخنرانی او شود. حضرت زینب از بانوان کم نظیر جهان اسلام است. www.eporsesh.com
عنوان سوال:

اوضاع حضرت زینب در شام چگونه بود؟ مگر ایشان اسیر نبودند. پس چگونه مردم را روشن می کردند.


پاسخ:

حکومت یزید با کشتن حسین بن علی (ع) و یارانش ضربه زیادی دید. آنان دیگر نمی توانستند در شام با خاندان پیامبر درگیر باشند. در آن روزهای اول که خاندان پیامبر وارد شام شدند یزیدیان تلاش کردند تا کاری کنند که آنان ساکت و آرام بمانند و لکن نتوانستند به این هدف برسند و خاندان پیامبر ساکت و آرام نشدند و به افشاگری پرداختند و طرف حساب یزید، زنان خاندان پیامبر بود و نمی شد با زنان همانند مردان رفتار کرد. آنان اگر مرد بودند و دست به آن افشاگریها می زدند کشته می شدند و لی آنان زن هستند آنهم زنان گرامی و والامقام از خاندان پیامبر اسلام . یزید برای اینکه حکومتش چند سالی بماند ناچار بود با امثال زینب کبری کنار بیاید.
زینب کبری وبانوان دیگر از یزید نمی ترسیدند و افشاگری می کردند و برای همین یزید دیگر تحمل ماندن آنان را نکرد و از شام به مدینه فرستاد. بنابراین ، حضرت زینب کبری(س) در شام گر چه به صورت اسیر بود ولی نه از آن اسیرانی بود که خاموش و ترسو باشد بلکه اسیری بود شجاع همانند پدرش علی و برادرش حسین.
اصلا حافظ و نگهبان نهضت امام حسین(ع) حضرت زینب کبری (س) بود.
او در آن حال که اسیر بود؛ٍ در کوفه یک سخنرانی شگفت آوری ایراد کرد که همه مردم کوفه را شگفت زده کرد و کسی هم نتوانست مانع سخنرانی او شود. حضرت زینب از بانوان کم نظیر جهان اسلام است.
www.eporsesh.com





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین