به زبان آوردن کلمات غیرمجاز را ممنوع کنید. این قانون را برای او شرح دهید: (وقتی از چیزی مطمئن نیستی آن را به زبان نیاور). هر زمان که فرزندتان ناسزایی را به زبان آورد، بلافاصله آن را به لیست کلمات غیرمجاز اضافه کنید. توضیح دهید که چرا ناسزاگویی کاری زشت و غیرقابل قبول است و بسیاری از مردم به زبان آوردن این کلمات را نادرست می دانند. اگر یک بار این کلمه را به زبان آورد، ممکن است تکرار آن، به صورت عادت در آید و این کلمات زشت را در برابر پدربزرگ و مادربزرگ، معلمان یا والدین و دوستانش هم تکرار کند. چند راهکار: 1-کلمه مورد قبول را جانشین آن کنید. کلمات خنده داری که اصلا ناخوشایند نیستند را انتخاب کنید تا به جای کلمات نامناسب استفاده شود و یا این که فرزندتان خودش از کلماتی استفاده کند که بار منفی ندارد. مثل : بی ادب 2-احساساتی نشوید. وقتی که فرزند خردسال تان برای اولین بار کلمه نادرستی را تلفظ کرد به او بگویید: (در خانواده ما از این کلمات استفاده نمی شود) و به کودکان بزرگتر گوشزد نمایید که شما به خوبی با قوانین این خانه آشنایی دارید، دیگر نمی خواهم این کلمه را بشنوم. منبع:سایت انوار طاها
به زبان آوردن کلمات غیرمجاز را ممنوع کنید. این قانون را برای او شرح دهید: (وقتی از چیزی مطمئن نیستی آن را به زبان نیاور). هر زمان که فرزندتان ناسزایی را به زبان آورد، بلافاصله آن را به لیست کلمات غیرمجاز اضافه کنید. توضیح دهید که چرا ناسزاگویی کاری زشت و غیرقابل قبول است و بسیاری از مردم به زبان آوردن این کلمات را نادرست می دانند. اگر یک بار این کلمه را به زبان آورد، ممکن است تکرار آن، به صورت عادت در آید و این کلمات زشت را در برابر پدربزرگ و مادربزرگ، معلمان یا والدین و دوستانش هم تکرار کند.
چند راهکار:
1-کلمه مورد قبول را جانشین آن کنید.
کلمات خنده داری که اصلا ناخوشایند نیستند را انتخاب کنید تا به جای کلمات نامناسب استفاده شود و یا این که فرزندتان خودش از کلماتی استفاده کند که بار منفی ندارد. مثل : بی ادب
2-احساساتی نشوید.
وقتی که فرزند خردسال تان برای اولین بار کلمه نادرستی را تلفظ کرد به او بگویید: (در خانواده ما از این کلمات استفاده نمی شود) و به کودکان بزرگتر گوشزد نمایید که شما به خوبی با قوانین این خانه آشنایی دارید، دیگر نمی خواهم این کلمه را بشنوم.
منبع:سایت انوار طاها
- [سایر] علت دروغگویی کودکان چیست و شیوهی حل این مشکل از سوی مادر و پدر کدام است؟
- [آیت الله بهجت] اگر فردی نذر کرد که اگر مشکل من برطرف شود، روز پنج شنبه آینده روزه بگیرم و مشکل او در ساعت ده صبح پنج شنبه ی آینده برطرف شود، آیا روزه ی آن روز بر او واجب است؟ وظیفه ی او در صورتی که مفطری را اتیان کرده باشد یا اتیان نکرده باشد چیست؟ اگر بعدازظهر مشکل او برطرف شود چه طور؟
- [آیت الله بهجت] اگر داخل ناف کمی چرک باشد و برطرف کردن آن مشکل باشد، آیا غسل صحیح است؟
- [سایر] پسر 5 سالهام ناخن میجود. این مشکل را چگونه برطرف کنم؟
- [سایر] پسر 4 سالهام در برابر دستشویی رفتن مقاومت میکند. علت چیست و چگونه میتوان این مشکل را برطرف کرد؟
- [سایر] حکم کسی که به پیامبر(ص) ناسزا بگوید، چیست؟
- [سایر] با سلام من مشکل بوی بد دهان دارم و فقط هم شبها که میخوابم این مشکل هست روی زبانم رو مواد سفیدی میگره که وقتی مسواک میزنم این بو برطرف میشه..برای این که کامل بوی بد برطرف بشه چکار کنم
- [سایر] ناسزا گفتن در ذهن گناه است یا نه؟
- [سایر] کسی که مؤمنی را ناسزا گوید مانند کیست؟
- [سایر] من شدید مشکل خواب دارم شبها به خاطر استرس روز بعد اصلا خوابم نمیبرد قبلا مشکل لرزش دست هم داشتم که با تجویز دکتر و مصرف 2سال قرص سیتالو برام تا حد زیادی برطرف شد
- [آیت الله مکارم شیرازی] هرگاه کسی پناه بر خدا به خدا، یا پیامبر(صلی الله علیه وآله) یا یکی از ائمه معصومین(علیهم السلام) یا فاطمه زهرا(علیهم السلام) دشنام و ناسزا گوید یا عداوت داشته باشد، کافراست.
- [آیت الله میرزا جواد تبریزی] چیزی را که مانع رسیدن آب به بدن است باید برطرف کند و اگر پیش از آنکه یقین کند برطرف شده غسل نماید غسل او باطل است.
- [امام خمینی] چیزی را که مانع رسیدن آب به بدن است، باید برطرف کند. و اگر پیش از آن که یقین کند برطرف شده غسل نماید، غسل او باطل است.
- [آیت الله بهجت] در ایام سرپرستی هر کدام از پدر و مادر، اگر دیگری خواست بچهاش را ببیند یا اینکه به او چیزی برساند، یا مشکل و ضرری از او برطرف کند، و یا اینکه مدّتی در کنار هم باشند، دیگری نباید مانع شود.
- [آیت الله سبحانی] چیزی را که مانع رسیدن آب به بدن است، باید برطرف کند و اگر پیش از آن که یقین کند، برطرف شده به امید آنکه برطرف شده، غسل نماید و سپس معلوم شود که برطرف شده بود، غسل او صحیح است.
- [آیت الله علوی گرگانی] چیزی را که مانع رسیدن آب به بدن است، باید برطرف کند و اگر پیش از آن که یقین کند برطرف شده غسل نماید، غسل او باطل است.
- [آیت الله فاضل لنکرانی] چیزی را که مانع رسیدن آب به بدن است باید برطرف کند و اگر پیش از آن که یقین کند برطرف شده غسل نماید، غسل او مجزی نیست.
- [آیت الله مظاهری] چیزی را که مانع رسیدن آب به بدن است باید برطرف کند و اگر پیش از آنکه یقین کند برطرف شده غسل نماید، غسل او باطل است.
- [آیت الله صافی گلپایگانی] . چیزی را که مانع رسیدن آب به بدن است، باید برطرف کند و اگر پیش از آن که یقین کند، برطرف شده غسل نماید، غسل او باطل است.
- [آیت الله نوری همدانی] چیزی را که مانع رسیدن آب به بدن است ، باید برطرف کند و اگر پیش از آنکه یقین کند ، برطرف شده غسل نماید ، غسل او باطل است .