رمز موفقیّت چیست؟
دو چیز کلید موفّقیّت انسان در زندگی است: 1. قاطعیّت در تصمیم گیری; 2. برنامه ریزی. این دو امر، در تمام لحظات زندگی هر کسی، به ویژه برای کسی که مشغول تحصیل است و تحصیل نقش مهمی در ترقّی و پیشرفت او دارد سازنده و مفید است. قاطعیّت می تواند جلو تضعیف اراده انسان را بگیرد. وقتی انسان نمی تواند درست تصمیم بگیرد، اتّفاقات مختلفی که در زندگی پیش می آید انسان را سرگرم می سازد; ولی اگر انسان مصمم باشد می تواند به موقع برای هر کاری تصمیم بگیرد و آن را انجام دهد.و از جمله عواملی که زمینه را برای ضعف اراده فراهم می کند، نداشتن برنامه درست است. وقتی ساعات کارهای انسان منظم باشد، همیشه انسان می داند چه کاری باید بکند و تصمیم گیری هم برای او راحت تر و آسان تر خواهد بود; مثلا کس که دوستانی دارد برای ملاقات با آنان باید ساعتی مشخص کند، نه اینکه هر ساعتی که هوس کرد با آنان رفت و آمد کند. پراکندگیِ کار، معاشرت ها و دیگر امور زندگی انسان را نابسامان می کند و او را در رسیدن به اهدافی که دارد ناتوان می سازد.در هر حال باید از خداوند هم مدد خواست و برای عبادت و دعا و نیایش و توسّل هم زمان مناسبی تعیین کند، چرا که از جمله محاسن این امور یکی هم کمک به انسان درپیشرفت و تکامل است. شاید بتوانیم موارد فوق را در چند کلمه خلاصه کنیم: فهم(شناخت)، عزم، نظم، برنامه ریزی و پی گیری.امام علی((علیه السلام)) فرموده اند: هر کسی چیزی را طالب بود به همه یا قسمتی از آن دست یافت. منبع:سایت انوار طاها
عنوان سوال:

رمز موفقیّت چیست؟


پاسخ:

دو چیز کلید موفّقیّت انسان در زندگی است:
1. قاطعیّت در تصمیم گیری;
2. برنامه ریزی.
این دو امر، در تمام لحظات زندگی هر کسی، به ویژه برای کسی که مشغول تحصیل است و تحصیل نقش مهمی در ترقّی و پیشرفت او دارد سازنده و مفید است.
قاطعیّت می تواند جلو تضعیف اراده انسان را بگیرد. وقتی انسان نمی تواند درست تصمیم بگیرد، اتّفاقات مختلفی که در زندگی پیش می آید انسان را سرگرم می سازد; ولی اگر انسان مصمم باشد می تواند به موقع برای هر کاری تصمیم بگیرد و آن را انجام دهد.و از جمله عواملی که زمینه را برای ضعف اراده فراهم می کند، نداشتن برنامه درست است. وقتی ساعات کارهای انسان منظم باشد، همیشه انسان می داند چه کاری باید بکند و تصمیم گیری هم برای او راحت تر و آسان تر خواهد بود; مثلا کس که دوستانی دارد برای ملاقات با آنان باید ساعتی مشخص کند، نه اینکه هر ساعتی که هوس کرد با آنان رفت و آمد کند. پراکندگیِ کار، معاشرت ها و دیگر امور زندگی انسان را نابسامان می کند و او را در رسیدن به اهدافی که دارد ناتوان می سازد.در هر حال باید از خداوند هم مدد خواست و برای عبادت و دعا و نیایش و توسّل هم زمان مناسبی تعیین کند، چرا که از جمله محاسن این امور یکی هم کمک به انسان درپیشرفت و تکامل است.
شاید بتوانیم موارد فوق را در چند کلمه خلاصه کنیم: فهم(شناخت)، عزم، نظم، برنامه ریزی و پی گیری.امام علی((علیه السلام)) فرموده اند: هر کسی چیزی را طالب بود به همه یا قسمتی از آن دست یافت.
منبع:سایت انوار طاها





مسئله مرتبط یافت نشد
1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین