رهنمودهای مهم و کاربردی در تربیت فرزندان چیست؟
در صحبت ها امور مادی را در نظر فرزندانمان کم اهمیت و امور معنوی را بزرگ جلوه دهیم. با وضعیت آراسته و متین در مقابل فرزندان ظاهر شویم و ازشوخی های زننده و الفاظ زشت درحضور آنان خود داری کنیم. والدین باید محل خواب پسران و دختران را جدا کنند و اگر در یک محل می خوابند مراقبت لازم را بنمایند و مواظب اوقات بیکاری و وقت های فرزندان باشند. والدین باید گفتگوها و رفت و آمدهای فرزندان را عاقلانه کنترل کرده و زیر نظر داشته باشند، زیرا بزرگترین خطر برای به انحراف کشاندن فرزندان، دوستان فاسد و ناباب می باشند. والدین باید برای رشد و پیشرفت درسی و اخلاقی فرزندشان، رابطه ی مستمر با مربیان مدرسه داشته باشند. والدین باید مقرارت مدرسه را با اهمیت تلقی نموده و در جلسات انجمن اولیاء و مربیان شرکت نمایند. دقت و بررسی در رسیدگی به تکلیف دانش آموز نباید جنبه ی بازجویی داشته باشد. اگر وعده ای به فرزندتان می دهید حتماً به آن عمل کنید و از وعده هایی که امکان انجام آن ها مقدور نیست و یا به صلاح کودک نمی باشد جداً پرهیز کنید، زیرا حتماً اعتماد فرزند نسبت به شما از بین می رود. والدین باید به سؤالات فرزندان جواب مقتضی بدهند و هرگز آنها را تحقیر و مسخره نکنند. هرگز فرزندتان را به اموری که غیر عملی است و فقط نشانه ی بی مهری است، تهدید نکنید.مثلاً سرت را می برم. هرگز فرزندتان را با دیگران مقایسه و ارزیابی نکنید و دیگران را به رُخ آنها نکشید. منبع:سایت انوار طاها
عنوان سوال:

رهنمودهای مهم و کاربردی در تربیت فرزندان چیست؟


پاسخ:

در صحبت ها امور مادی را در نظر فرزندانمان کم اهمیت و امور معنوی را بزرگ جلوه دهیم.
با وضعیت آراسته و متین در مقابل فرزندان ظاهر شویم و ازشوخی های زننده و الفاظ زشت درحضور آنان خود داری کنیم.
والدین باید محل خواب پسران و دختران را جدا کنند و اگر در یک محل می خوابند مراقبت لازم را بنمایند و مواظب اوقات بیکاری و وقت های فرزندان باشند.
والدین باید گفتگوها و رفت و آمدهای فرزندان را عاقلانه کنترل کرده و زیر نظر داشته باشند، زیرا بزرگترین خطر برای به انحراف کشاندن فرزندان، دوستان فاسد و ناباب می باشند.
والدین باید برای رشد و پیشرفت درسی و اخلاقی فرزندشان، رابطه ی مستمر با مربیان مدرسه داشته باشند.
والدین باید مقرارت مدرسه را با اهمیت تلقی نموده و در جلسات انجمن اولیاء و مربیان شرکت نمایند.
دقت و بررسی در رسیدگی به تکلیف دانش آموز نباید جنبه ی بازجویی داشته باشد.
اگر وعده ای به فرزندتان می دهید حتماً به آن عمل کنید و از وعده هایی که امکان انجام آن ها مقدور نیست و یا به صلاح کودک نمی باشد جداً پرهیز کنید، زیرا حتماً اعتماد فرزند نسبت به شما از بین می رود.
والدین باید به سؤالات فرزندان جواب مقتضی بدهند و هرگز آنها را تحقیر و مسخره نکنند.
هرگز فرزندتان را به اموری که غیر عملی است و فقط نشانه ی بی مهری است، تهدید نکنید.مثلاً سرت را می برم.
هرگز فرزندتان را با دیگران مقایسه و ارزیابی نکنید و دیگران را به رُخ آنها نکشید.
منبع:سایت انوار طاها





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین