برای ایجاد روحیه امید در خود، باید چه کار کرد؟
برای ایجاد روحیه امید در خود، راه‌کارهای زیر مناسب است: 1. توجه به توانایی ‌ها و نکات مثبتی که در خودتان می‌ بینید؛ مثلاً همین که شما از نظر تحصیلی تا این مرحله پیشرفت کرده‌ اید، بهترین دلیل بر توانمندی شما است؛ و گر نه هرگز نمی‌ توانستید به دانشگاه راه پیدا کنید؛ یا داشتن بدنی سالم از جنبه‌ های مثبت شما استو... 2. مبارزه با افکار منفی؛ معمولاً افرادی در زندگی مأیوس می شوند که دائما نسبت به خود و محیط و شرایط زندگیشان، نگاهی منفی دارند ازاین‌ رو برای تقویت روحیه امید در خودتان افکار منفی را به ذهنتان راه ندهید و اگر ذهن شما دچار این افکار شد، با افکار مثبت با آن مقابله کنید. یا این که خودتان را سرگرم کاری کنید تا آن افکار منفی از بین برود. 3. هیچ‌گاه در مسائل مادی خود را با افراد متمکّن و ثروتمند مقایسه نکنید، بلکه به زیر دستتان و کسانی که شرایط زندگیشان از شما بدتر است، نگاه کنید. 4. واقع بین باشید و توقع بیش از حد از خودتان نداشته باشید. 5. اهداف خود را در زندگی مشخص کرده، بر اساس آن، برنامه ‌ریزی کنید. 6. اگر گاهی با شکست مواجه شدید، به جای این که زانوی غم در بغل بگیرید، سعی کنید با یک بازنگری در آنچه انجام داده‌ اید علت شکست را شناسایی کنید تا دوباره آن شکست تکرار نشود. در هر صورت شکست‌ها نیز مانند موفقیت‌ها، بخشی از زندگی است، و باید هر دورا در کنار هم به عنوان واقعیت‌های زندگی پذیرفت و آنها را به عنوان تجارب سودمند و سکوی پرش برای دستیابی به اهداف بعدی، مورد استفاده قرار داد. منبع:سایت انوار طاها
عنوان سوال:

برای ایجاد روحیه امید در خود، باید چه کار کرد؟


پاسخ:

برای ایجاد روحیه امید در خود، راه‌کارهای زیر مناسب است:
1. توجه به توانایی ‌ها و نکات مثبتی که در خودتان می‌ بینید؛ مثلاً همین که شما از نظر تحصیلی تا این مرحله پیشرفت کرده‌ اید، بهترین دلیل بر توانمندی شما است؛ و گر نه هرگز نمی‌ توانستید به دانشگاه راه پیدا کنید؛ یا داشتن بدنی سالم از جنبه‌ های مثبت شما استو...
2. مبارزه با افکار منفی؛ معمولاً افرادی در زندگی مأیوس می شوند که دائما نسبت به خود و محیط و شرایط زندگیشان، نگاهی منفی دارند ازاین‌ رو برای تقویت روحیه امید در خودتان افکار منفی را به ذهنتان راه ندهید و اگر ذهن شما دچار این افکار شد، با افکار مثبت با آن مقابله کنید. یا این که خودتان را سرگرم کاری کنید تا آن افکار منفی از بین برود.
3. هیچ‌گاه در مسائل مادی خود را با افراد متمکّن و ثروتمند مقایسه نکنید، بلکه به زیر دستتان و کسانی که شرایط زندگیشان از شما بدتر است، نگاه کنید.
4. واقع بین باشید و توقع بیش از حد از خودتان نداشته باشید.
5. اهداف خود را در زندگی مشخص کرده، بر اساس آن، برنامه ‌ریزی کنید.
6. اگر گاهی با شکست مواجه شدید، به جای این که زانوی غم در بغل بگیرید، سعی کنید با یک بازنگری در آنچه انجام داده‌ اید علت شکست را شناسایی کنید تا دوباره آن شکست تکرار نشود. در هر صورت شکست‌ها نیز مانند موفقیت‌ها، بخشی از زندگی است، و باید هر دورا در کنار هم به عنوان واقعیت‌های زندگی پذیرفت و آنها را به عنوان تجارب سودمند و سکوی پرش برای دستیابی به اهداف بعدی، مورد استفاده قرار داد.
منبع:سایت انوار طاها





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین