انسان دارای جنبه ‌ها و خصوصیات شخصیتی گوناگونی است که یکی از آن‌ها درون گرا بودن وی می‌ باشد. اصل وجود این خصوصیت ممکن است ذاتی باشد؛ اما نقش محیط خانوادگی و اجتماعی و یادگیری را در رشد و تکامل آن نمی‌ توان نادیده گرفت. درون گرایی گاهی اوقات موجب مشکلاتی برای انسان‌ها می‌ شود برای رهایی از مشکلات آن، بکارگیری توصیه‌ های زیر می ‌تواند تأثیر مثبتی در تقویت برون گرایی انسان داشته باشد: 1- سعی کنید در برخورد با افراد آشنا، بی تفاوت از کنار آنها رد نشوید. حتما چند لحظه ‌ای توقف کنید و با سلام و احوال پرسی از وضعیت آنان مطلع شوید. 2- اگر دوستان یا خویشاوندان مریض شدند، حتما به عیادت آن‌ها بروید و هدیه ‌ای نیز برای آنان ببرید. 3- صله رحم را رعایت کنید، یعنی به خانه اقوام و خویشان بروید و از وضعیت آنها جویا شوید. 4- اگر فردی را دیدید که گرفتار است به او کمک کنید و یا حداقل ابراز همدردی کنید. 5- سعی کنید این حالت را در خودتان تقویت کنید که نسبت به انسان‌های دیگر بی‌ تفاوت نباشید. در غم و شادی دیگران خود را سهیم بدانید. بنی آدم اعضای یکدیگرند که در آفرینش ز یک گوهرند 6- تا جایی که برای شما مقدور است در کارهای گروهی و یا بازی های گروهی و جمعی شرکت نمایید. گفتنی است که لازمه ازدواج اجتماعی بودن انسان‌ها نیست باید توجه داشته باشید که با ازدواج و رابطه عاطفی نزدیکی که با همسر آینده تان برقرار خواهید کرد، روحیه درون گرایی شما کم کم و به تدریج کاهش خواهد یافت. منبع:سایت انوار طاها
انسان دارای جنبه ها و خصوصیات شخصیتی گوناگونی است که یکی از آنها درون گرا بودن وی می باشد. اصل وجود این خصوصیت ممکن است ذاتی باشد؛ اما نقش محیط خانوادگی و اجتماعی و یادگیری را در رشد و تکامل آن نمی توان نادیده گرفت. درون گرایی گاهی اوقات موجب مشکلاتی برای انسانها می شود برای رهایی از مشکلات آن، بکارگیری توصیه های زیر می تواند تأثیر مثبتی در تقویت برون گرایی انسان داشته باشد:
1- سعی کنید در برخورد با افراد آشنا، بی تفاوت از کنار آنها رد نشوید. حتما چند لحظه ای توقف کنید و با سلام و احوال پرسی از وضعیت آنان مطلع شوید.
2- اگر دوستان یا خویشاوندان مریض شدند، حتما به عیادت آنها بروید و هدیه ای نیز برای آنان ببرید.
3- صله رحم را رعایت کنید، یعنی به خانه اقوام و خویشان بروید و از وضعیت آنها جویا شوید.
4- اگر فردی را دیدید که گرفتار است به او کمک کنید و یا حداقل ابراز همدردی کنید.
5- سعی کنید این حالت را در خودتان تقویت کنید که نسبت به انسانهای دیگر بی تفاوت نباشید. در غم و شادی دیگران خود را سهیم بدانید.
بنی آدم اعضای یکدیگرند
که در آفرینش ز یک گوهرند
6- تا جایی که برای شما مقدور است در کارهای گروهی و یا بازی های گروهی و جمعی شرکت نمایید.
گفتنی است که لازمه ازدواج اجتماعی بودن انسانها نیست باید توجه داشته باشید که با ازدواج و رابطه عاطفی نزدیکی که با همسر آینده تان برقرار خواهید کرد، روحیه درون گرایی شما کم کم و به تدریج کاهش خواهد یافت.
منبع:سایت انوار طاها
- [سایر] با سلام؛ فرق منطق اقناع گرا و شناخت گرا چیست؟
- [سایر] با سلام؛ 37 ساله ام، با روحیه ای مذهبی، و با مدرک فوق لیسانس الهیات. دغدغه ای جز سلوک ندارم بیش از حد کافی در مورد اخلاق و عرفان مطالعه کردم ازدواج کردم و صاحب دو فرزند هستم، اما: در تمام این سال ها از مشکل بزرگی رنج بردم همواره به اکراه با همسرم رابطه داشتم او زیبا و مهربان است، اما من هم جنس گرا هستم مذهبی بودن و هم جنس گرا بودن مصیبت بزرگی است چه کنم، جهت یادآوری عرض می کنم هم جنس گرایی امری ژنتیک است نه یک انحراف اخلاقی بی صبرانه منتظر پاسخ محققانه شما هستم ضمنا دوستان همدردی دارم که آنان نیز منتظر پاسخ شما هستند.
- [سایر] اگر زن و مردی هردو درون گرا باشند، آیا می توانند ازدواج کنند و خوشبخت بشوند؟
- [آیت الله خامنه ای] خلوت با نامحرم
- [سایر] تیپ درون گرا چه شخصیتی دارد و درون گرایی می تواند ارثی باشد ؟
- [سایر] اگر زن و مردی هردو درون گرا باشند، آیا می توانند ازدواج کنند و خوشبخت بشوند؟
- [سایر] پیامد گناه در خلوت چیست؟
- [سایر] آِیا اشکال دارد کتابی در مورد روحیات زنها به مردان بدهیم که بخوانند ؟ یا بهتر است خودم از روحیه عام خانمها و روحیه خاص خودم بگویم .
- [سایر] منورالفکران غرب گرا با چه هدفی به استفاده ابزاری از دین و علما در دوره قاجار پرداختند؟
- [سایر] در مورد احکام و اصول اعتقادی دین یهود کمی توضیح دهید ضمنا چرا این دین این قدر قوم گرا است؟
- [آیت الله سبحانی] بودن مرد و زن نامحرم در جای خلوت حرام است و نمازخواندن در آنجا اشکال دارد.
- [آیت الله اردبیلی] بودن مرد و زن نامحرم در جای خلوت جایز نیست؛ ولی چنانچه در چنین محلّی نماز بخواند، نمازش اشکال ندارد.
- [آیت الله نوری همدانی] اگر فقیر بمیرد ، انسان می تواند طلبی را که از او دارد بابت زکوه حساب کند .
- [آیت الله مظاهری] بودن زن و مرد نامحرم در جای خلوت، اگر شهوتانگیز یا مفسده انگیز و یا دارای احتمال مفسده باشد حرام است، ولی اگر چنین نباشد، نبودن آنها در آنجا بسیار شایسته است و زن با عفّت با مرد نامحرم در جای خلوت نمینشیند.
- [آیت الله سیستانی] بودن مرد و زن نا محرم در خلوت اگر احتمال وقوع در معصیت را بدهند ، حرام است ، و احتیاط مستحب آن است که در آنجا نماز نخوانند .
- [امام خمینی] بودن مرد و زن نامحرم در جای خلوت، جایز نیست و احتیاط در نماز نخواندن در آنجا است. لیکن اگر خواند، نمازش باطل نیست.
- [آیت الله علوی گرگانی] اگر فقیری بمیرد ومال او به اندازه قرضش نباشد، انسان میتواند طلبی را که از او دارد، بابت زکاْ حساب کند و همچنین اگر مال او به اندازه قرضش باشد وورثه قرض او را ندهند، یا به جهت دیگر انسان نتواند قرض خود را بگیرد، میتواند طلبی را که از او دارد، بابت زکاْ حساب کند.
- [آیت الله فاضل لنکرانی] اگر فقیر بمیرد و مال او به اندازه قرضش نباشد، انسان می تواند طلبی را که از او دارد بابت زکات حساب کند بلکه اگر مال او به اندازه قرضش باشد و ورثه قرض او را ندهند، یا به جهت دیگر انسان نتواند طلب خود را بگیرد، نیز می تواند طلبی را که از او دارد، بابت زکات حساب کند.
- [آیت الله میرزا جواد تبریزی] اگر فقیر بمیرد و مال او به اندازه قرضش نباشد؛ انسان می تواند طلبی را که از او دارد بابت زکاه حساب کند؛ بلکه اگر مال او به اندازه قرضش باشد و ورثه قرض او را ندهند؛ یا به جهت دیگر انسان نتواند طلب خود را بگیرد؛ نیز می تواند طلبی را که از او دارد؛ بابت زکاه حساب کند.
- [آیت الله خوئی] اگر فقیر بمیرد و مال او به انداز قرضش نباشد، انسان میتوند طلبی را که از او دارد بابت زکات حساب کند بلکه اگر مال او به انداز قرضش باشد و ورثه قرض او ندهند، یا به جهت دیگر انسان نتواند طلب خود را بگیرد، نیز میتواند طلبی را که از او دارد، بابت زکات حساب کند.