با روحیه درون گرا و خلوت طلبی خود چه کنم؟
انسان دارای جنبه ‌ها و خصوصیات شخصیتی گوناگونی است که یکی از آن‌ها درون گرا بودن وی می‌ باشد. اصل وجود این خصوصیت ممکن است ذاتی باشد؛ اما نقش محیط خانوادگی و اجتماعی و یادگیری را در رشد و تکامل آن نمی‌ توان نادیده گرفت. درون گرایی گاهی اوقات موجب مشکلاتی برای انسان‌ها می‌ شود برای رهایی از مشکلات آن، بکارگیری توصیه‌ های زیر می ‌تواند تأثیر مثبتی در تقویت برون گرایی انسان داشته باشد: 1- سعی کنید در برخورد با افراد آشنا، بی تفاوت از کنار آنها رد نشوید. حتما چند لحظه ‌ای توقف کنید و با سلام و احوال پرسی از وضعیت آنان مطلع شوید. 2- اگر دوستان یا خویشاوندان مریض شدند، حتما به عیادت آن‌ها بروید و هدیه ‌ای نیز برای آنان ببرید. 3- صله رحم را رعایت کنید، یعنی به خانه اقوام و خویشان بروید و از وضعیت آنها جویا شوید. 4- اگر فردی را دیدید که گرفتار است به او کمک کنید و یا حداقل ابراز همدردی کنید. 5- سعی کنید این حالت را در خودتان تقویت کنید که نسبت به انسان‌های دیگر بی‌ تفاوت نباشید. در غم و شادی دیگران خود را سهیم بدانید. بنی آدم اعضای یکدیگرند که در آفرینش ز یک گوهرند 6- تا جایی که برای شما مقدور است در کارهای گروهی و یا بازی های گروهی و جمعی شرکت نمایید. گفتنی است که لازمه ازدواج اجتماعی بودن انسان‌ها نیست باید توجه داشته باشید که با ازدواج و رابطه عاطفی نزدیکی که با همسر آینده تان برقرار خواهید کرد، روحیه درون گرایی شما کم کم و به تدریج کاهش خواهد یافت. منبع:سایت انوار طاها
عنوان سوال:

با روحیه درون گرا و خلوت طلبی خود چه کنم؟


پاسخ:

انسان دارای جنبه ‌ها و خصوصیات شخصیتی گوناگونی است که یکی از آن‌ها درون گرا بودن وی می‌ باشد. اصل وجود این خصوصیت ممکن است ذاتی باشد؛ اما نقش محیط خانوادگی و اجتماعی و یادگیری را در رشد و تکامل آن نمی‌ توان نادیده گرفت. درون گرایی گاهی اوقات موجب مشکلاتی برای انسان‌ها می‌ شود برای رهایی از مشکلات آن، بکارگیری توصیه‌ های زیر می ‌تواند تأثیر مثبتی در تقویت برون گرایی انسان داشته باشد:
1- سعی کنید در برخورد با افراد آشنا، بی تفاوت از کنار آنها رد نشوید. حتما چند لحظه ‌ای توقف کنید و با سلام و احوال پرسی از وضعیت آنان مطلع شوید.
2- اگر دوستان یا خویشاوندان مریض شدند، حتما به عیادت آن‌ها بروید و هدیه ‌ای نیز برای آنان ببرید.
3- صله رحم را رعایت کنید، یعنی به خانه اقوام و خویشان بروید و از وضعیت آنها جویا شوید.
4- اگر فردی را دیدید که گرفتار است به او کمک کنید و یا حداقل ابراز همدردی کنید.
5- سعی کنید این حالت را در خودتان تقویت کنید که نسبت به انسان‌های دیگر بی‌ تفاوت نباشید. در غم و شادی دیگران خود را سهیم بدانید.
بنی آدم اعضای یکدیگرند
که در آفرینش ز یک گوهرند
6- تا جایی که برای شما مقدور است در کارهای گروهی و یا بازی های گروهی و جمعی شرکت نمایید.
گفتنی است که لازمه ازدواج اجتماعی بودن انسان‌ها نیست باید توجه داشته باشید که با ازدواج و رابطه عاطفی نزدیکی که با همسر آینده تان برقرار خواهید کرد، روحیه درون گرایی شما کم کم و به تدریج کاهش خواهد یافت.
منبع:سایت انوار طاها





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین