5 نکته در موضوع مطالعه رابیان کنید.
1. امام علی(ع) جستن دانشی را نیکو می‌ شمارند که موجب اصلاح وجود آدمی گردد. (دانشی که تو را اصلاح نکند گمراهی است.) 2. دکتر آدریل جانسون می‌ گوید: ما وقت نداریم و نمی‌ توانیم هر چه را که منتشر می‌ شود بخوانیم. باید انتخاب کنیم؛ ولی اگر در این انتخاب خود را به دست تصادف بسپاریم، ممکن است به راه‌های پیموده شده برسیم و اگر در انتخاب خود بینا نباشیم، ممکن است در راهی بیفتیم که دیگران فرسنگ‌ ها از آن را پیموده ‌اند. بنابراین، بهتر است قبل از انتخاب موضوع مطالعه خود به چکیده مقالات و خلاصه آثار مهم در زمینه علمی که به آن علاقه‌مندیم سری بزنیم تا جایگاه خود را در موضوع مطلوب خود دریابیم. 3. همچنین او عقیده دارد، هنگام انتخاب یک کتاب ابتدا از خود بپرسیم خصوصیات فکری ما و طبع کنجکاو و حساس ما که منبع بسیاری از شعف‌ها و حزن‌های ما است طالب چیست؟ شعر؟ روان‌شناسی؟ حکمت؟ هنر؟ بدین ترتیب، زمینه‌ای برای کار در موضوعی که بدان علاقه داریم فراهم می ‌آوریم و حدودی برای خود ترسیم می‌ کنیم؛ چه همان طور که گفتیم دانستن همه چیز غیر ممکن است. 4. آندره مورو عقیده دارد، بعد از کتب آسمانی شریف‌ترین و مفیدترین کتاب‌ها بیوگرافی‌ها هستند. به قول رنه دکارت مطالعه یگانه راه آشنایی با بزرگان روزگار است که قرن‌ها پیش از این در دنیا به سر برده ‌اند و اکنون زیر خاک منزل دارند. 5. ارل.اف - رسکامون می‌ گوید: چنان که در انتخاب دوست برای خود دقت می‌ کنید، در انتخاب نویسنده نیز برای خواندن خود دقت کنید. منبع:سایت انوار طاها
عنوان سوال:

5 نکته در موضوع مطالعه رابیان کنید.


پاسخ:

1. امام علی(ع) جستن دانشی را نیکو می‌ شمارند که موجب اصلاح وجود آدمی گردد. (دانشی که تو را اصلاح نکند گمراهی است.)
2. دکتر آدریل جانسون می‌ گوید: ما وقت نداریم و نمی‌ توانیم هر چه را که منتشر می‌ شود بخوانیم. باید انتخاب کنیم؛ ولی اگر در این انتخاب خود را به دست تصادف بسپاریم، ممکن است به راه‌های پیموده شده برسیم و اگر در انتخاب خود بینا نباشیم، ممکن است در راهی بیفتیم که دیگران فرسنگ‌ ها از آن را پیموده ‌اند. بنابراین، بهتر است قبل از انتخاب موضوع مطالعه خود به چکیده مقالات و خلاصه آثار مهم در زمینه علمی که به آن علاقه‌مندیم سری بزنیم تا جایگاه خود را در موضوع مطلوب خود دریابیم.
3. همچنین او عقیده دارد، هنگام انتخاب یک کتاب ابتدا از خود بپرسیم خصوصیات فکری ما و طبع کنجکاو و حساس ما که منبع بسیاری از شعف‌ها و حزن‌های ما است طالب چیست؟ شعر؟ روان‌شناسی؟ حکمت؟ هنر؟ بدین ترتیب، زمینه‌ای برای کار در موضوعی که بدان علاقه داریم فراهم می ‌آوریم و حدودی برای خود ترسیم می‌ کنیم؛ چه همان طور که گفتیم دانستن همه چیز غیر ممکن است.
4. آندره مورو عقیده دارد، بعد از کتب آسمانی شریف‌ترین و مفیدترین کتاب‌ها بیوگرافی‌ها هستند. به قول رنه دکارت مطالعه یگانه راه آشنایی با بزرگان روزگار است که قرن‌ها پیش از این در دنیا به سر برده ‌اند و اکنون زیر خاک منزل دارند.
5. ارل.اف - رسکامون می‌ گوید: چنان که در انتخاب دوست برای خود دقت می‌ کنید، در انتخاب نویسنده نیز برای خواندن خود دقت کنید.
منبع:سایت انوار طاها





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین