چند نکته در مورد تقویت حافظه بیان کنید؟
راه کارهای تقویت حافظه زیاد است و در زیر به برخی به طور اختصار اشاره می شود: 1. یکی از راه های تقویت حافظه , تحقیق و تألیف و مطالعه است . آزمایش بر روی استادان هشتاد ساله دانشگاه نشان داده است آن دسته از استادان که کار تحقیق و تألیف و مطالعه را کنار نگذاشته اند, از حافظه ءبهتری نسبت به آن دسته از همکاران که سال های بازنشستگی را زودتر آغاز کرده اند, برخوردارند. 2 .یکی دیگر از راه های تقویت حافظه استفاده کردن از روش پرسش است . بر اساس این روش هنگامی که شخص به فراگیری یک مطلب جدید اقدام می کند, درنخستین گام باید نظری اجمالی به کل مطلب مورد نظر بیندازد; آن گاه از خود پرسش کند در خصوص این مطلب چه اندازه آگاهی دارد و سعی کند آن چه را در این باره می داند, به یاد بیاورد. در گام سوم , مطالب را به دقت بخواند و آن چه را که خوانده , برای خود باز گو کند و در پایان خود را آزمایش کند که میزان فراگیری اش ازمطلب مورد نظر چقدر بوده است . 3. سومین راه این است که علاوه بر استفاده از حافظهء کلامی , از حافظهء تصویری استفاده کنید; یعنی تاجایی که ممکن است مطالب را با تصویر آن در ذهن و خاطره اش جای بدهد. 4 .چهارمین راه این است که هنگام مطالعه اضطراب و استرس و تنش عصبی نداشته باشد و ذهن خود رافرسوده و خسته نکند و مطالب کتاب رابه صورت گام به گام در خاطره اش جای بدهد و همهء مطالب را یک جاوارد ذهن نکند و آن را نبلعد. منبع:روزنامه رسالت , شماره , 2941 سال یازدهم , شنبه 19اسفند 1374 ص 6
عنوان سوال:

چند نکته در مورد تقویت حافظه بیان کنید؟


پاسخ:

راه کارهای تقویت حافظه زیاد است و در زیر به برخی به طور اختصار اشاره می شود:
1. یکی از راه های تقویت حافظه , تحقیق و تألیف و مطالعه است . آزمایش بر روی استادان هشتاد ساله دانشگاه نشان داده است آن دسته از استادان که کار تحقیق و تألیف و مطالعه را کنار نگذاشته اند, از حافظه ءبهتری نسبت به آن دسته از همکاران که سال های بازنشستگی را زودتر آغاز کرده اند, برخوردارند.
2 .یکی دیگر از راه های تقویت حافظه استفاده کردن از روش پرسش است . بر اساس این روش هنگامی که شخص به فراگیری یک مطلب جدید اقدام می کند, درنخستین گام باید نظری اجمالی به کل مطلب مورد نظر بیندازد; آن گاه از خود پرسش کند در خصوص این مطلب چه اندازه آگاهی دارد و سعی کند آن چه را در این باره می داند, به یاد بیاورد. در گام سوم , مطالب را به دقت بخواند و آن چه را که خوانده , برای خود باز گو کند و در پایان خود را آزمایش کند که میزان فراگیری اش ازمطلب مورد نظر چقدر بوده است .
3. سومین راه این است که علاوه بر استفاده از حافظهء کلامی , از حافظهء تصویری استفاده کنید; یعنی تاجایی که ممکن است مطالب را با تصویر آن در ذهن و خاطره اش جای بدهد.
4 .چهارمین راه این است که هنگام مطالعه اضطراب و استرس و تنش عصبی نداشته باشد و ذهن خود رافرسوده و خسته نکند و مطالب کتاب رابه صورت گام به گام در خاطره اش جای بدهد و همهء مطالب را یک جاوارد ذهن نکند و آن را نبلعد.
منبع:روزنامه رسالت , شماره , 2941 سال یازدهم , شنبه 19اسفند 1374 ص 6





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین