مهم ترین موضوع دوران جوانی و تکلیف این دوران چیست؟
پاسخ را یا یک رهنمود ارزشمند شروع می کنیم اما صادق((علیه السلام))فرموده اند در پنده های لقمان به فرزندش چنین آمده است که فردا (آینده ابدی) آنگاه که در پیشگاه خدا حاضر شدی از سه چیز از تو پرسش می شود. 1. از جوانی که در چه راه تمام و مصرف نمودی 2. از عمرت که در چه کار فانی نمودی 3. از ثروت که چگونه بدست آوردی و در چه راه صرف کردی؟ بنابراین توضیحی مختصر می دهیم که جوان می تواند از اندیشه آماده خویش و تجربه ها و هدایت ها بهره گیرد در این سنین هیجانات، بحران خواسته، و گرایشات و دعوتهای گوناگون هست. اگر شتاب زده جواب دهید زیان خواهید کرد. باید به این پرسش پاسخ داد . من سرانجام خود را مصرف چیزی خواهم کرد و این سرمایه شور و نشاط را خرج خواهم کرد. کجا بهترین مصرف است؟ اگر یک عمر برای شیطان و هواهای دل خود و دیگران دویدم به من چه خواهند داد؟ مطالعه سوره عصر و تفسیر آن به این مقصد کمک می کند. بنابراین شناخت ارزش خویش و مصرف برتر و یافتن الگوهای سازنده مهم ترین وظیفه جوان است. در ضمن کتابهای جوان و احساسات مرحوم فلسفی و با جوانان وطنم نوشته سیدمهدی شجاعی را بخوانید. منبع:سایت انوار طاها
عنوان سوال:

مهم ترین موضوع دوران جوانی و تکلیف این دوران چیست؟


پاسخ:

پاسخ را یا یک رهنمود ارزشمند شروع می کنیم اما صادق((علیه السلام))فرموده اند در پنده های لقمان به فرزندش چنین آمده است که فردا (آینده ابدی) آنگاه که در پیشگاه خدا حاضر شدی از سه چیز از تو پرسش می شود.
1. از جوانی که در چه راه تمام و مصرف نمودی
2. از عمرت که در چه کار فانی نمودی
3. از ثروت که چگونه بدست آوردی و در چه راه صرف کردی؟
بنابراین توضیحی مختصر می دهیم که جوان می تواند از اندیشه آماده خویش و تجربه ها و هدایت ها بهره گیرد
در این سنین هیجانات، بحران خواسته، و گرایشات و دعوتهای گوناگون هست.
اگر شتاب زده جواب دهید زیان خواهید کرد. باید به این پرسش پاسخ داد . من سرانجام خود را مصرف چیزی خواهم کرد و این سرمایه شور و نشاط را خرج خواهم کرد. کجا بهترین مصرف است؟
اگر یک عمر برای شیطان و هواهای دل خود و دیگران دویدم به من چه خواهند داد؟ مطالعه سوره عصر و تفسیر آن به این مقصد کمک می کند. بنابراین شناخت ارزش خویش و مصرف برتر و یافتن الگوهای سازنده مهم ترین وظیفه جوان است. در ضمن کتابهای جوان و احساسات مرحوم فلسفی و با جوانان وطنم نوشته سیدمهدی شجاعی را بخوانید.
منبع:سایت انوار طاها





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین