آسیب های اخلاقی و اجتماعی استفاده از تلفن همراه در کودکان چیست؟
اتلاف وقت و سرگرمی بیش از حد افراد برای ارسال پیام کوتاه، بازی‌های گوشی تلفن یا ارسال تصاویر از طریق بلوتوث از جمله زمینه های آسیب زا در استفاده از گوشی های همراه هستند که می تواند به صورت مانعی جدی بر سر راه موفقیت تحصیلی افراد درآید. این موضوع برای گروه سنی نوجوان (12-20سال) بسیار حساس‌تر است زیرا در شرایط تحصیل، رشد و تکامل شخصیتی هستند و آسیب‌پذیری آنها نسبت به ناهنجاری‌های موجود در جامعه بیشتر از سایر قشرهاست. تلفن همراه، می تواند تبدیل به بهانه‌ای برای حواس‌پرتی در سر کلاس و عدم تمرکز طلاب گردد که در نهایت موجب یاد نگرفتن دروس و افت تحصیلی و نیز مشکل تعامل با استاد ‌شود. مطالب غیراخلاقی (پیام ها، تصاویر و ...) که عمدتا از طریق گوشی های همراه انتشار می یابند، بستر و زمینه ای مخاطره آمیز برای شکل گیری نگرش های دینی و تربیت صحیح اخلاقی افراد به شمار می آید؛ موضوعی که بیشترین نگرانی را در میان خانواده ها و نهادهای مسئول تربیتی در جامعه به وجود آورده و انتظار می رود حوزه های علمیه بتوانند با ارائه رهنمودها و راه کارهای مناسب، نیاز این عرصه را به صورتی شایسته پاسخگو باشند. منبع:سایت انوار طاها
عنوان سوال:

آسیب های اخلاقی و اجتماعی استفاده از تلفن همراه در کودکان چیست؟


پاسخ:

اتلاف وقت و سرگرمی بیش از حد افراد برای ارسال پیام کوتاه، بازی‌های گوشی تلفن یا ارسال تصاویر از طریق بلوتوث از جمله زمینه های آسیب زا در استفاده از گوشی های همراه هستند که می تواند به صورت مانعی جدی بر سر راه موفقیت تحصیلی افراد درآید. این موضوع برای گروه سنی نوجوان (12-20سال) بسیار حساس‌تر است زیرا در شرایط تحصیل، رشد و تکامل شخصیتی هستند و آسیب‌پذیری آنها نسبت به ناهنجاری‌های موجود در جامعه بیشتر از سایر قشرهاست.
تلفن همراه، می تواند تبدیل به بهانه‌ای برای حواس‌پرتی در سر کلاس و عدم تمرکز طلاب گردد که در نهایت موجب یاد نگرفتن دروس و افت تحصیلی و نیز مشکل تعامل با استاد ‌شود.
مطالب غیراخلاقی (پیام ها، تصاویر و ...) که عمدتا از طریق گوشی های همراه انتشار می یابند، بستر و زمینه ای مخاطره آمیز برای شکل گیری نگرش های دینی و تربیت صحیح اخلاقی افراد به شمار می آید؛ موضوعی که بیشترین نگرانی را در میان خانواده ها و نهادهای مسئول تربیتی در جامعه به وجود آورده و انتظار می رود حوزه های علمیه بتوانند با ارائه رهنمودها و راه کارهای مناسب، نیاز این عرصه را به صورتی شایسته پاسخگو باشند.
منبع:سایت انوار طاها





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین