آیا مهریه ‌های سنگین می ‌تواند ضامن بقا و دوام زندگی باشد؟
خیر. بدون تردید، مهریه‌ های سنگین نمی ‌تواند تضمینی برای ازدواج پایدار و زندگی آرام و سعادتمند باشد؛ زیرا اگر چنین می ‌بود، جمله (مهرم حلال و جونم آزاد) را نمی‌ شنیدیم. مرد اگر در زندگی زناشویی به بن‌ بست برسد، آن‌قدر همسرش را می‌ آزارد تا او را وادارد از مهرش بگذرد و خود را رها سازد که البته این رفتار بر اساس روایات دینی، بسیار ناشایست و ناجوانمردانه است. رسول خدا (صلی الله علیه وآله) فرمود: خداوند از مردی که همسرش را می‌ آزارد تا از مهر خود بگذرد، همان‌قدر خشمگین می‌ شود که از گریه یتیم به خشم می ‌آید. حسین نوری، مستدرک الوسائل، ج 15، ص 380 مهریه به معنای صداق و نشانه راستی و درستی است؛ به همین دلیل قرآن کریم از واژه (صدقه) استفاده کرده است و اتوا النساء صدقاتهن نحلة(نسا4) وقتی مرد، چیزی را با این عنوان به زن می‌ دهد، یعنی علاقه من به تو راستین است و دروغین نیست و اگر مرد مجبور شود بیشتر از توان خود بپردازد، به طور قطع دیگر نمی‌ تواند نشانه صداقت او باشد؛ بنابراین به دختر و خانواده او توصیه می‌ کنیم به علل واهی و غیرمنطقی (چشم و هم‌چشمی، فخرفروشی، مقایسه، رقابت، فزون‌طلبی و...)مهریه‌ های سنگین را بر همسر آینده دخترشان تحمیل نکنند و متوجه پیامدهای منفی آن باشند.مهریه بالا به طور قطع نشانه شخصیت والای دختر نیست. منبع:سایت انوار طاها
عنوان سوال:

آیا مهریه ‌های سنگین می ‌تواند ضامن بقا و دوام زندگی باشد؟


پاسخ:

خیر. بدون تردید، مهریه‌ های سنگین نمی ‌تواند تضمینی برای ازدواج پایدار و زندگی آرام و سعادتمند باشد؛ زیرا اگر چنین می ‌بود، جمله (مهرم حلال و جونم آزاد) را نمی‌ شنیدیم.
مرد اگر در زندگی زناشویی به بن‌ بست برسد، آن‌قدر همسرش را می‌ آزارد تا او را وادارد از مهرش بگذرد و خود را رها سازد که البته این رفتار بر اساس روایات دینی، بسیار ناشایست و ناجوانمردانه است.
رسول خدا (صلی الله علیه وآله) فرمود: خداوند از مردی که همسرش را می‌ آزارد تا از مهر خود بگذرد، همان‌قدر خشمگین می‌ شود که از گریه یتیم به خشم می ‌آید. حسین نوری، مستدرک الوسائل، ج 15، ص 380
مهریه به معنای صداق و نشانه راستی و درستی است؛ به همین دلیل قرآن کریم از واژه (صدقه) استفاده کرده است و اتوا النساء صدقاتهن نحلة(نسا4)
وقتی مرد، چیزی را با این عنوان به زن می‌ دهد، یعنی علاقه من به تو راستین است و دروغین نیست و اگر مرد مجبور شود بیشتر از توان خود بپردازد، به طور قطع دیگر نمی‌ تواند نشانه صداقت او باشد؛ بنابراین به دختر و خانواده او توصیه می‌ کنیم به علل واهی و غیرمنطقی (چشم و هم‌چشمی، فخرفروشی، مقایسه، رقابت، فزون‌طلبی و...)مهریه‌ های سنگین را بر همسر آینده دخترشان تحمیل نکنند و متوجه پیامدهای منفی آن باشند.مهریه بالا به طور قطع نشانه شخصیت والای دختر نیست.
منبع:سایت انوار طاها





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین