کودک در این سن، بازی موازی انجام می‌دهد؛ یعنی کنار کودکان دیگر، اما بدون مشارکت آن‌ها بازی می‌کند. بازی (وانمود سازی) برایش بسیار جالب است؛ برای مثال، با چیزی شبیه فرمان ماشین وانمود می‌کند که در حال رانندگی است و صدای مناسب ماشین را نیز در می‌آورد. وقتی به باغ وحش می‌رود و حیوانات را می‌بیند، وانمود می‌کند که یکی از آن‌ها است و حرکات و صدای آن را تقلید می‌کند. از فواید بازی وانمود سازی این است که کودک، تجربه‌ای ناخوشایند را بازآفرینی، و موقعیت منفی خود (ترسو بودن) را به موقعیت مثبت (شجاعت) تبدیل می‌کند. او در این سن به بازی (قایم باشک) علاقه دارد که افزون بر کسب لذت، ترس از جدایی (ر. ک: ج 2، ص 44 و 45) را نیز در او کاهش می‌دهد. کودک 2 ساله از بازی‌هایی که در آن‌ها صداهای آهنگین باشد، لذت می‌برد. داخل شدن در جعبه‌های بزرگ و بیرون آمدن از آن‌ها، گذاشتن اشیا داخل جعبه و خارج کردن از آن‌ها، و کشیدن خطهایی روی کاغذ با عقب و جلو بردن قلم، و اتل متل توتوله، از بازی‌های مورد علاقه او است. فرزند 2 ساله شما اکنون به این حد از توانایی رسیده که با اسباب‌بازی‌های چند تکه (لگو)، برج‌هایی با شش قطعه بسازد؛ اسباب‌بازی‌های چرخ‌دار بزرگ را هل دهد یا آن‌ها را بکشد و آن‌هایی را که کوچک‌تر هستند، با دست خود هدایت کند. او می‌تواند روی سه چرخه‌اش با حرکت پاها بر روی زمین، آن را به جلو براند. منبع: کتاب نسیم مهر(3)، حجت الاسلام حسین دهنوی، انتشارات خادم الرضا(علیه السلام)/1388
کودک در این سن، بازی موازی انجام میدهد؛ یعنی کنار کودکان دیگر، اما بدون مشارکت آنها بازی میکند. بازی (وانمود سازی) برایش بسیار جالب است؛ برای مثال، با چیزی شبیه فرمان ماشین وانمود میکند که در حال رانندگی است و صدای مناسب ماشین را نیز در میآورد. وقتی به باغ وحش میرود و حیوانات را میبیند، وانمود میکند که یکی از آنها است و حرکات و صدای آن را تقلید میکند.
از فواید بازی وانمود سازی این است که کودک، تجربهای ناخوشایند را بازآفرینی، و موقعیت منفی خود (ترسو بودن) را به موقعیت مثبت (شجاعت) تبدیل میکند.
او در این سن به بازی (قایم باشک) علاقه دارد که افزون بر کسب لذت، ترس از جدایی (ر. ک: ج 2، ص 44 و 45) را نیز در او کاهش میدهد.
کودک 2 ساله از بازیهایی که در آنها صداهای آهنگین باشد، لذت میبرد. داخل شدن در جعبههای بزرگ و بیرون آمدن از آنها، گذاشتن اشیا داخل جعبه و خارج کردن از آنها، و کشیدن خطهایی روی کاغذ با عقب و جلو بردن قلم، و اتل متل توتوله، از بازیهای مورد علاقه او است.
فرزند 2 ساله شما اکنون به این حد از توانایی رسیده که با اسباببازیهای چند تکه (لگو)، برجهایی با شش قطعه بسازد؛ اسباببازیهای چرخدار بزرگ را هل دهد یا آنها را بکشد و آنهایی را که کوچکتر هستند، با دست خود هدایت کند. او میتواند روی سه چرخهاش با حرکت پاها بر روی زمین، آن را به جلو براند.
منبع: کتاب نسیم مهر(3)، حجت الاسلام حسین دهنوی، انتشارات خادم الرضا(علیه السلام)/1388
- [سایر] برای کودکان زیر 1 سال چه بازیهایی مناسب است؟
- [سایر] برای کودکان حدود 2 سال چه اسباببازیهایی مناسب است؟
- [سایر] برای کودکان حدود 2 سال چه اسباببازیهایی مناسب است؟
- [سایر] برای کودکان و نوجوانان چه نوع بازیهایی مفید است؟
- [سایر] برای فرزند 5 سالهام چه بازیهایی مناسب است؟
- [سایر] برای فرزند 4 سالهام چه بازیهایی مناسب است؟
- [سایر] برای فرزند 3 سالهام چه بازیهایی مناسب و مطلوب است؟
- [سایر] برای کودکان زیر 1 سال چه بازیهایی مناسب است؟
- [سایر] برای کودکان زیر 1 سال چه اسباببازیهایی مناسب است؟
- [سایر] برای کودکان زیر 1 سال چه اسباببازیهایی مناسب است؟
- [آیت الله مکارم شیرازی] اذان گفتن به صورت غنا یعنی آهنگی که مناسب مجالس لهو و لعب است حرام و باطل است.
- [آیت الله بهجت] هرگاه چیزی را که پیدا کرده نشانهای دارد که بهوسیله آن میتواند صاحبش را پیدا کند، در صورتی که قیمت آن در زمان برداشتن آن کمتر از یک درهم نباشد، واجب است از همان وقت اعلان کند؛ یعنی تا یک سال در محل اجتماع مردم بگوید یا بنویسد و در محل مناسب نصب کند.
- [آیت الله علوی گرگانی] کسی که امانت را قبول میکند، اگر برای آن، جای مناسبی ندارد باید جای مناسب تهیّه نماید وطوری آن را نگهداری کند که مردم نگویند در امانت خیانت کرده و در نگهداری آن کوتاهی نموده است و اگر در جایی که مناسب نیست بگذارد وتلف شود، باید عوض آن را بدهد.
- [آیت الله فاضل لنکرانی] کسی که امانت را قبول می کند، اگر برای آن، جای مناسبی ندارد، باید جای مناسب تهیه نماید و طوری آن را نگهداری کند که مردم نگویند در امانت خیانت کرده و در نگهداری آن کوتاهی نموده است، و اگر در جایی که مناسب نیست بگذارد و تلف شود، باید عوض آن را بدهد.
- [آیت الله نوری همدانی] کسی که امانت را قبول می کند ، اگر برای آن جای مناسبی ندارد ، باید جای مناسب تهیّه نماید و طوری ان را نگهداری کند که مردم نگویند در امانت خیانت کرده در نگهداری ان کوتاهی نموده است و اگر در جائی که مناسب نیست بگذارد و تلف شود ، باید عوض ان را بدهد .
- [آیت الله صافی گلپایگانی] . کسی که امانت را قبول می کند، اگر برای آن، جای مناسبی ندارد، باید جای مناسب تهیه نماید و طوری آن را نگهداری کند که مردم نگویند در امانت خیانت کرده و در نگهداری آن کوتاهی نموده است و اگر در جایی که مناسب نیست بگذارد و تلف شود؛ باید عوض آن را بدهد.
- [آیت الله میرزا جواد تبریزی] کسی که امانت را قبول می کند اگر برای آن؛ جای مناسبی ندارد؛ باید جای مناسب تهیه نماید و طوری آن را نگهداری کند که مردم نگویند در نگهداری آن کوتاهی نموده است و اگر در جائی که مناسب نیست بگذارد و تلف شود؛ باید عوض آن را بدهد.
- [آیت الله اردبیلی] کسی که امانت را قبول میکند، اگر برای نگهداری آن جای مناسبی نداشته باشد، باید جای مناسب تهیّه نماید و به گونهای آن را نگهداری کند که مردم نگویند در امانت خیانت کرده و در نگهداری آن کوتاهی نموده است و اگر در جایی که مناسب نیست بگذارد و تلف شود، باید عوض آن را بدهد.
- [آیت الله وحید خراسانی] کسی که امانت را قبول می کند اگر برای ان جای مناسبی ندارد باید جای مناسب تهیه نماید و طوری ان را نگهداری کند که مردم نگویند در نگهداری ان کوتاهی نموده است و اگر در جایی که مناسب نیست بگذارد و تلف شود باید عوض ان را بدهد
- [آیت الله سبحانی] کسی که امانت را قبول می کند، اگر برای آن جای مناسبی ندارد، باید جای مناسب تهیه نماید و طوری آن را نگهداری کند که مردم نگویند در امانت خیانت کرده و در نگهداری آن کوتاهی نموده است و اگر در جائی که مناسب نیست بگذارد و تلف شود، باید عوض آن را بدهد.