دوست دارم فرزند خردسالم تا قبل از پایان خردسالی، حافظ قرآن شود: چه راهکاری را پیشنهاد می‌کنید؟
ج: سنین خردسالی (زیر 7 سال) سنین آموزش‌های سخت و فشرده نیست. شما می‌توانید این کار را با ورود فرزندتان به دوره آموزش‌پذیری (7 سال دوم زندگی) آغاز کنید. امام صادق علیه‌السلام فرمود: الغلام یلعب سبع سنین و یتعلم الکتاب سبع سنین. **زیرنویس=کلینی، کافی، ج 6، ص 47. کودک 7 سال بازی می‌کند و 7 سال قرآن می‌آموزد. حتی توصیه می‌شود در سن آموزش‌پذیری نیز مراقب فشارهای آموزش و حفظ قرآن باشید. مایل نیستیم فرزند شما خدای نخواسته از قرآن زده شود. اگر اصرار دارید حفظ قرآن فرزندتان را پیش از دوره‌ی آموزشگاهی (زیر 7 سال) آغاز کنید، حتما پس از 4 سالگی باشد تا هم، سطح شناختی مناسب در او ایجاد شود و هم انگیزه پیدا کند. این زمان، به تعبیر دکتر ژان پیاژه (1980 - 1896)، مرحله پیش عملیاتی است و فرزند شما را برای مراحل بعد (عملیات عینی و صوری) آماده می‌کند. تأکید می‌کنم که برای حفظ قرآن در دوران خردسالی، هیچ گونه فشاری نباشد. نشاط فرزند، فضای مناسب برای حفظ، علاقه‌مندی فرزند و حفظ در دراز مدت، مانع از آثار سوء احتمالی می‌شود. امام علی علیه‌السلام می‌فرماید: قلیل مدوم علیه خیر من کثیر مملول منه. **زیرنویس=نهج‌البلاغه، کلمه قصار 444. کم با دوام، بهتر از زیاد خسته کننده است.
عنوان سوال:

دوست دارم فرزند خردسالم تا قبل از پایان خردسالی، حافظ قرآن شود: چه راهکاری را پیشنهاد می‌کنید؟


پاسخ:

ج: سنین خردسالی (زیر 7 سال) سنین آموزش‌های سخت و فشرده نیست. شما می‌توانید این کار را با ورود فرزندتان به دوره آموزش‌پذیری (7 سال دوم زندگی) آغاز کنید.
امام صادق علیه‌السلام فرمود:
الغلام یلعب سبع سنین و یتعلم الکتاب سبع سنین. **زیرنویس=کلینی، کافی، ج 6، ص 47.
کودک 7 سال بازی می‌کند و 7 سال قرآن می‌آموزد.
حتی توصیه می‌شود در سن آموزش‌پذیری نیز مراقب فشارهای آموزش و حفظ قرآن باشید. مایل نیستیم فرزند شما خدای نخواسته از قرآن زده شود.
اگر اصرار دارید حفظ قرآن فرزندتان را پیش از دوره‌ی آموزشگاهی (زیر 7 سال) آغاز کنید، حتما پس از 4 سالگی باشد تا هم، سطح شناختی مناسب در او ایجاد شود و هم انگیزه پیدا کند. این زمان، به تعبیر دکتر ژان پیاژه (1980 - 1896)، مرحله پیش عملیاتی است و فرزند شما را برای مراحل بعد (عملیات عینی و صوری) آماده می‌کند. تأکید می‌کنم که برای حفظ قرآن در دوران خردسالی، هیچ گونه فشاری نباشد. نشاط فرزند، فضای مناسب برای حفظ، علاقه‌مندی فرزند و حفظ در دراز مدت، مانع از آثار سوء احتمالی می‌شود.

امام علی علیه‌السلام می‌فرماید:
قلیل مدوم علیه خیر من کثیر مملول منه. **زیرنویس=نهج‌البلاغه، کلمه قصار 444.
کم با دوام، بهتر از زیاد خسته کننده است.





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین