با آدمهای بد اخلاق و بی منطق چگونه باید برخورد کرد؟
در رابطه باسوال شما باید گفت شما می توانید اقدامات زیر را انجام دهید اگرخواستید تذکر دهید ، 1- تذکر و یادآوری شما باید به تدریج و با مقدمات باشد. 2- حتی الامکان از صراحت اجتناب نموده و با کنایه واشاره گوشزد کنید. 3- گاهی مطلب را به صورت سؤال درآورده و در لباس شاگردی به تنبه ایشان بپردازید. 4- خودتان در پیرامون موضوع مایه مطالعاتی داشته باشید که به مناسبت بتوانید از بازده شوم آن گناه سخن بگویید. 5- از تندی و خشونت به شدت پرهیز کنید و با حفظ احترام در این رهگذر ملایمت را شعار خود سازید. 6- اگر زمینه ی مساعدی می بینید پیشنهاد کنید موضوع را به صورت سؤال درآورده و در همین نامه ها از فتوای مرجع و عواقب سوء چنین حرامی بپرسید و پاسخ را به ایشان ارائه دهید. 7- اگر اهل مطالعه هستند کتابی مربوط به حرمت آن موضوع و آثار شوم گناه را در دسترس ایشان قرار دهید. 8- مطمئن باشید که یادآوری و تذکر بی تأثیر نخواهد بود. (فذکر فان الذکری تنفع المؤمنین), (ذاریات , آیه 55). ازاین رو تا آنجا که احتمال تأثیر می دهید از وظیفه خود دست نکشید و مأیوس نباشید. 9- و در نهایت اگر به فرض نتیجه نگرفتید, شما وظیفه خویش را به انجام رسانده اید که (و ما علی الرسول الا البلاغ المبین ; پیامبر وظیفه ای جز ابلاغ آشکار ندارد). (نور, آیه 54) www.morsalat.com
عنوان سوال:

با آدمهای بد اخلاق و بی منطق چگونه باید برخورد کرد؟


پاسخ:

در رابطه باسوال شما باید گفت شما می توانید اقدامات زیر را انجام دهید

اگرخواستید تذکر دهید ،

1- تذکر و یادآوری شما باید به تدریج و با مقدمات باشد.

2- حتی الامکان از صراحت اجتناب نموده و با کنایه واشاره گوشزد کنید.

3- گاهی مطلب را به صورت سؤال درآورده و در لباس شاگردی به تنبه ایشان بپردازید.

4- خودتان در پیرامون موضوع مایه مطالعاتی داشته باشید که به مناسبت بتوانید از بازده شوم آن گناه سخن بگویید.

5- از تندی و خشونت به شدت پرهیز کنید و با حفظ احترام در این رهگذر ملایمت را شعار خود سازید.

6- اگر زمینه ی مساعدی می بینید پیشنهاد کنید موضوع را به صورت سؤال درآورده و در همین نامه ها از فتوای مرجع و عواقب سوء چنین حرامی بپرسید و پاسخ را به ایشان ارائه دهید.

7- اگر اهل مطالعه هستند کتابی مربوط به حرمت آن موضوع و آثار شوم گناه را در دسترس ایشان قرار دهید.

8- مطمئن باشید که یادآوری و تذکر بی تأثیر نخواهد بود. (فذکر فان الذکری تنفع المؤمنین), (ذاریات , آیه 55). ازاین رو تا آنجا که احتمال تأثیر می دهید از وظیفه خود دست نکشید و مأیوس نباشید.

9- و در نهایت اگر به فرض نتیجه نگرفتید, شما وظیفه خویش را به انجام رسانده اید که (و ما علی الرسول الا البلاغ المبین ; پیامبر وظیفه ای جز ابلاغ آشکار ندارد). (نور, آیه 54)

www.morsalat.com





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین