برای تقویت اعتقادات دینی نیاز به مطالعه بیشتر در این زمینه و نیز عمل به واجبات دینی مثل نماز و روزه و دیگر شعایر دینی و پرهیز از هر گونه خلاف و گناه است،وبدین منظور رعایت دستورالعملهای زیر مفید خواهد بود : 1. با مشورت کردن با یکی ازمعلمین خود ویا یک روحانی ، با توجه به سطح مطالعات خود، مسیر مطالعاتی مناسب با خود را داشته باشید و با مطالعه‌ی کتب شهید مطهری یا شهید دستغیب یا استاد مصباح و یا دیگر بزرگان، سطح شناخت و آگاهی خود را در این زمینه بیشتر کنید. 2. کتابهای اخلاقی متناسب با سطح خود مانندمقالات استاد محمد شجاعی،هد هد صبا اثر آقای محمود کریمی و... را روزانه به مقداری که توان و فرصت کافی دارید مطالعه کنید. 3. به نمازهای یومیه اهمیت فراوان بدهید. حتی‌المقدور در ابتداء وقت و به جماعت بخوانید. 4. در جلسات مذهبی، درس‌های اخلاق و مراسم دینی شرکت کنید. 5. در انتخاب دوستان متدین و مذهبی دقت کنید چرا که دوست تأثیر زیادی در افکار و اعمال انسان دارد. 6. هر روز پس از نماز صبح مقداری قرآن بخوانید و در آیات آن تفکر کنید و یا تفسیر آن را مطالعه کنید. 7. از ائمه معصومین(ع) کمک طلب کنید و با توسل به آن بزرگواران از آن‌ها بخواهید در این زمینه به شما لطف بیشتری داشته باشند. 8. هر روز با خود عهد کنید که چشم و گوش و زبان و دیگر اعضای بدن مرتکب خطا و گناه نشود و در صورت ارتکاب هر گونه خلافی، ابتدا توبه کنید و خود را جریمه کنید تا لذت شیرینی آن گناه ماندگار نشود. 9. با افراد متدین و مذهبی که از اطلاعات کافی و خوبی برخوردارند ارتباط بیشتری داشته باشید. 10. روابط خود را با مسجد و ورحانی مسجد تقویت نمائید. برای مطالعه پیرامون مباحث اعتقادی رجوع کنید به: 1.اصول دین،انتشارات در راه ح 2.آفریدگار جهان،آیت ا...مکارم شیرازی 3..توحید،نبوت،معاد،محسن قرائتی www.morsalat.com
برای تقویت اعتقادات دینی نیاز به مطالعه بیشتر در این زمینه و نیز عمل به واجبات دینی مثل نماز و روزه و دیگر شعایر دینی و پرهیز از هر گونه خلاف و گناه است،وبدین منظور رعایت دستورالعملهای زیر مفید خواهد بود :
1. با مشورت کردن با یکی ازمعلمین خود ویا یک روحانی ، با توجه به سطح مطالعات خود، مسیر مطالعاتی مناسب با خود را داشته باشید و با مطالعهی کتب شهید مطهری یا شهید دستغیب یا استاد مصباح و یا دیگر بزرگان، سطح شناخت و آگاهی خود را در این زمینه بیشتر کنید.
2. کتابهای اخلاقی متناسب با سطح خود مانندمقالات استاد محمد شجاعی،هد هد صبا اثر آقای محمود کریمی و... را روزانه به مقداری که توان و فرصت کافی دارید مطالعه کنید.
3. به نمازهای یومیه اهمیت فراوان بدهید. حتیالمقدور در ابتداء وقت و به جماعت بخوانید.
4. در جلسات مذهبی، درسهای اخلاق و مراسم دینی شرکت کنید.
5. در انتخاب دوستان متدین و مذهبی دقت کنید چرا که دوست تأثیر زیادی در افکار و اعمال انسان دارد.
6. هر روز پس از نماز صبح مقداری قرآن بخوانید و در آیات آن تفکر کنید و یا تفسیر آن را مطالعه کنید.
7. از ائمه معصومین(ع) کمک طلب کنید و با توسل به آن بزرگواران از آنها بخواهید در این زمینه به شما لطف بیشتری داشته باشند.
8. هر روز با خود عهد کنید که چشم و گوش و زبان و دیگر اعضای بدن مرتکب خطا و گناه نشود و در صورت ارتکاب هر گونه خلافی، ابتدا توبه کنید و خود را جریمه کنید تا لذت شیرینی آن گناه ماندگار نشود.
9. با افراد متدین و مذهبی که از اطلاعات کافی و خوبی برخوردارند ارتباط بیشتری داشته باشید.
10. روابط خود را با مسجد و ورحانی مسجد تقویت نمائید.
برای مطالعه پیرامون مباحث اعتقادی رجوع کنید به:
1.اصول دین،انتشارات در راه ح
2.آفریدگار جهان،آیت ا...مکارم شیرازی
3..توحید،نبوت،معاد،محسن قرائتی
www.morsalat.com
- [سایر] دلایل عقلی عصمت پیامبران و امامان ( علیهم السلام ) را بگویید؟
- [سایر] با اینکه پیامبران و امامان(علیهم السلام) معصومند، پس چرا استغفار و گریه می کنند ؟
- [سایر] در زمان رجعت حضرت مهدی (عج) چه تعداد از پیامبران و امامان (علیهم السلام) ظهور خواهند کرد؟
- [سایر] مواردی از امتحان پیامبران و امامان معصوم(علیهم السلام) که در قرآن کریم آمده را اشاره نمایید.
- [سایر] در زمان رجعت حضرت مهدی (عج) چه تعداد از پیامبران و امامان (علیهم السلام) ظهور خواهند کرد؟
- [سایر] آیا اعتقاد به عصمت پیامبران و امامان(علیهم السلام) تأثیری منفی بر زندگی فردی و اجتماعی ما نمی گذارد؟
- [سایر] رنگ عمامه امامان (ع) چه بوده و پیامبران و امامان (علیهم السلام) کدام را می پوشیدند؟ آیا حدیثی در خصوص سیاه یا سفید بودن عمامه وجود دارد که علماء کنونی آن را می پوشند؟
- [سایر] آیا پیامبران و امامان(علیهم السلام) بیشتر بر ما حقّ پدری دارند و پدران حقیقی ما در این دنیا و بهشت هستند؟
- [سایر] چرا خداوند اجرای عدالت موعود در زمان حضرت مهدی(علیه السلام) را بر عهده ی پیامبران یا امامان قبلی نگذاشت؟
- [آیت الله مکارم شیرازی] تعریف دقیق اهانت و مصادیق آن در فقه شیعی چیست؟ آیا علاوه بر فحاشی افترا، تهمت، اتهام وارد کردن، انکار نبوت، انکار امامت، انکار عصمت پیامبران و امامان (علیهم السلام) مصداق اهانت یا سب نبی هستند یا خیر؟ نسبت دادن نقصان به دین اسلام و یا پیامبر و امامان (علیهم السلام) چطور؟ آیا منبعی وجود دارد که بطور دقیق به این موضوعات و مصادیق آن پرداخته باشد؟
- [آیت الله وحید خراسانی] سجده کردن برای غیر خداوند متعال حرام می باشد و بعضی از مردم که مقابل قبر امامان علیهم السلام پیشانی را بر زمین می گذارند اگر برای شکر خداوند متعال باشد اشکال ندارد وگرنه حرام است
- [امام خمینی] سجده کردن برای غیر خداوند متعال حرام میباشد و بعضی از مردم عوام که مقابل قبر امامان علیهم السلام پیشانی را به زمین می گذارند اگر برای شکر خداوند متعال باشد اشکال ندارد و گرنه حرام است.
- [آیت الله سبحانی] نماز در حرم امامان(علیهم السلام) مستحب است و نماز در حرم مطهر حضرت امیرالمؤمنین(علیه السلام) برابر دویست هزار نماز است.
- [آیت الله مکارم شیرازی] نماز در حرم امامان(علیهم السلام) مستحب است، بلکه در حدیث آمده نماز در حرم مطهر حضرت امیرالمؤمنین(علیه السلام) برابر با دویست هزار نماز است.
- [آیت الله نوری همدانی] نماز در حرم امامان (علیهم السلام ) مستحب ، بلکه بهتر از مسجد است و نماز در حرم مطهر حضرت امیر المؤمنین (علیه السلام ) برابر دویست هزار نماز است .
- [آیت الله فاضل لنکرانی] نماز در حرم امامان(علیهم السلام) مستحب بلکه بهتر از مسجد است. و نماز در حرم مطهّر حضرت امیرالمؤمنین(علیه السلام) برابر دویست هزار نماز است.
- [امام خمینی] نماز در حرم امامان علیهم السلام مستحب، بلکه بهتر از مسجد است و نماز در حرم مطهر حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام برابر دویست هزار نماز است.
- [آیت الله فاضل لنکرانی] انسان می تواند برای بعضی از کارهای مستحبی مثل زیارت قبر پیغمبر و امامان(علیهم السلام)، از طرف زندگان اجیر شود، و نیز می تواند کار مستحبی را انجام دهد و ثواب آنر برای مردگان یا زندگان هدیه نماید.
- [آیت الله نوری همدانی] انسان می تواند برای بعضی از کارهای مستحبی مثل زیارت قبر پیغمبر و امامان علیهم السلام ، از طرف زندگان اجیر شود ، و نیز می تواند کار مستحبی را انجام دهد و ثواب آن را برای مردگان یا زندگان هدیه نماید .
- [امام خمینی] انسان می تواند برای بعضی از کارهای مستحبی مثل زیارت قبر پیغمبر و امامان علیهم السلام، از طرف زندگان اجیر شود، و نیز می تواند کار مستحبی را انجام دهد و ثواب آن را برای مردگان یا زندگان هدیه نماید.