انار شیرین چه خواصی دارد؟
عن الحارث بن المغیرة : شَکَوتُ إلی أبی عَبدِ اللّه‌ِ علیه‌السلام ثِقلاً أجِدُهُ فی فُؤادی ، وکَثرَةَ التُّخَمَةِ مِن طَعامی . فَقال : تَناوَل مِن هذَا الرُّمّانِ الحُلوِ ، وکُلهُ بِشَحمِهِ ؛ فَإِنَّهُ یَدبَغُ المَعِدَةَ دَبغاً ، ویَشفِی التُّخَمَةَ ، ویَهضِمُ الطَّعامَ ، ویُسَبِّحُ فِی الجَوفِ ؛ به نقل از حارث بن مغیره: از سنگینی‌ای که در قلبم احساس می‌کردم و از بدگواری و سوءهاضمه‌ای که داشتم ، نزد امام صادق علیه‌السلام اظهار ناراحتی کردم . فرمود ند: (از این انارِ شیرین ، میل کن و آن را با پیه‌اش بخور ؛ چرا که معده را کاملاً پاک می‌کند ، بدگواری را درمان می‌سازد ، غذا را هضم می‌کند و در درون بدن ، تسبیح می‌گوید) . بحار الأنوار ، جلد 66 ، صفحه 164 ، حدیث 49 . ******* امام صادق علیه‌السلام : عَلَیکُم بِالرُّمّانِ الحُلوِ فَکُلوهُ ؛ فَإِنَّهُ لَیسَت مِن حَبَّةٍ تَقَعُ فی مَعِدَةِ مُؤمِنٍ إلاّ أبادَت داءً ، وأطفَأَت شَیطانَ الوَسوَسَهِ عَنهُ؛ بر شما باد انار شیرین . آن را بخورید ؛ چرا که هیچ دانه‌ای از آن به معده مؤمنی در نمی‌آید ، مگر این که بیماری‌ای از آن ریشه‌کن می‌کند و شیطانِ وسوسه را از او دور می‌سازد . الکافی ، جلد 6 ، صفحه 354 ، حدیث 10 .
عنوان سوال:

انار شیرین چه خواصی دارد؟


پاسخ:

عن الحارث بن المغیرة :
شَکَوتُ إلی أبی عَبدِ اللّه‌ِ علیه‌السلام ثِقلاً أجِدُهُ فی فُؤادی ، وکَثرَةَ التُّخَمَةِ مِن طَعامی .
فَقال : تَناوَل مِن هذَا الرُّمّانِ الحُلوِ ، وکُلهُ بِشَحمِهِ ؛ فَإِنَّهُ یَدبَغُ المَعِدَةَ دَبغاً ، ویَشفِی التُّخَمَةَ ، ویَهضِمُ الطَّعامَ ، ویُسَبِّحُ فِی الجَوفِ ؛
به نقل از حارث بن مغیره: از سنگینی‌ای که در قلبم احساس می‌کردم و از بدگواری و سوءهاضمه‌ای که داشتم ، نزد امام صادق علیه‌السلام اظهار ناراحتی کردم . فرمود ند: (از این انارِ شیرین ، میل کن و آن را با پیه‌اش بخور ؛ چرا که معده را کاملاً پاک می‌کند ، بدگواری را درمان می‌سازد ، غذا را هضم می‌کند و در درون بدن ، تسبیح می‌گوید) .
بحار الأنوار ، جلد 66 ، صفحه 164 ، حدیث 49 .

*******
امام صادق علیه‌السلام :
عَلَیکُم بِالرُّمّانِ الحُلوِ فَکُلوهُ ؛ فَإِنَّهُ لَیسَت مِن حَبَّةٍ تَقَعُ فی مَعِدَةِ مُؤمِنٍ إلاّ أبادَت داءً ، وأطفَأَت شَیطانَ الوَسوَسَهِ عَنهُ؛
بر شما باد انار شیرین . آن را بخورید ؛ چرا که هیچ دانه‌ای از آن به معده مؤمنی در نمی‌آید ، مگر این که بیماری‌ای از آن ریشه‌کن می‌کند و شیطانِ وسوسه را از او دور می‌سازد .
الکافی ، جلد 6 ، صفحه 354 ، حدیث 10 .





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین