عید نوروز از منظر فقها و دانشمندان اسلامی چگونه بوده است؟
سیدبن طاووس (یکی از دانشمندان بزرگ شیعه است.) که در باره نوروز می نویسد: هنگامی که آغاز آفرینش جهان هستی در مثل چنین روزی است، شایسته است این روز به عنوان روز عید و شادی تلقی گردد. ابن فهد حلی در این زمینه می نویسد: (یوم النیروز، یوم جلیل القدر)، نوروز، روزی گرانمایه و با منزلت است. حضرت امام خمینی(ره) به مناسبت عید نوروز هرسال پیامی داشتند و در دیوان شعرشان، ابیاتی ویژه درباره عید نوروز سروده اند. و مقام معظم رهبری نیز هر سال در اول فروردین با پیام نوروزی، مواعظ حکیمانه ای دارند. ایشان در بخشی از پیام نوروزی سال 1369 شمسی فرمودند: (تحویل سال جدید شمسی که مصادف با نوعی تحول در عالم طبیعت می باشد، فرصتی است برای این که انسان به تحول درونی و به اصلاح امور روحی، معنوی و مادی خود بپردازد، ایجاد تحول کار خداست... اما ما موظفیم که برای این تحول در درون خود، در زندگی خود و در جهان اقدام کرده وهمت و تلاش به عمل آوریم.) hawzah.net
عنوان سوال:

عید نوروز از منظر فقها و دانشمندان اسلامی چگونه بوده است؟


پاسخ:

سیدبن طاووس (یکی از دانشمندان بزرگ شیعه است.) که در باره نوروز می نویسد:
هنگامی که آغاز آفرینش جهان هستی در مثل چنین روزی است، شایسته است این روز به عنوان روز عید و شادی تلقی گردد.
ابن فهد حلی در این زمینه می نویسد:
(یوم النیروز، یوم جلیل القدر)، نوروز، روزی گرانمایه و با منزلت است.
حضرت امام خمینی(ره) به مناسبت عید نوروز هرسال پیامی داشتند و در دیوان شعرشان، ابیاتی ویژه درباره عید نوروز سروده اند.
و مقام معظم رهبری نیز هر سال در اول فروردین با پیام نوروزی، مواعظ حکیمانه ای دارند. ایشان در بخشی از پیام نوروزی سال 1369 شمسی فرمودند:
(تحویل سال جدید شمسی که مصادف با نوعی تحول در عالم طبیعت می باشد، فرصتی است برای این که انسان به تحول درونی و به اصلاح امور روحی، معنوی و مادی خود بپردازد، ایجاد تحول کار خداست... اما ما موظفیم که برای این تحول در درون خود، در زندگی خود و در جهان اقدام کرده وهمت و تلاش به عمل آوریم.)
hawzah.net





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین